LOGO1


Τα κοντά κουρέματα έχουν γίνει πολύ δημοφιλή. Όλα έχουν να κάνουν με τις κύριες ιδιότητές τους: απλό στυλ και εντυπωσιακή εμφάνιση.

Vretaniko konta2Πολλά κοντά κουρέματα μπήκαν στο γυναικείο οπλοστάσιο χάρη στους άνδρες. Απλώς ένα λαμπερό και βάναυσο βρετανικό κούρεμα έχει γίνει ένα αγαπημένο ανδρικό κούρεμα, το οποίο επιλέγουν τολμηρές fashionistas.

Περιεχόμενο

  • Σε ποιον είναι κατάλληλο το κούρεμα;
  • Βρετανικό στυλ κούρεμα

Σε ποιον είναι κατάλληλο το κούρεμα;

Το κούρεμα έχει τα κύρια χαρακτηριστικά: ένα πλούσιο στέμμα και ξυρισμένους κροτάφους, το πίσω μέρος του κεφαλιού. Φυσικά, αυτό το χτένισμα είναι κατάλληλο μόνο για τις πιο αποφασιστικές και επιδεικτικές fashionistas που είναι έτοιμες για την προσοχή όλων.

Vretaniko konta3https://www.instagram.com/best_shorthairstyles/

Το βρετανικό κούρεμα είναι ιδανικό για τις παρακάτω κυρίες:

  1. Για όσους έχουν οβάλ και λεπτό πρόσωπο.
  2. Γενναίες γυναίκες που θέλουν να δείξουν τον δυνατό χαρακτήρα τους.
  3. Οι fashionistas που έχουν βαρεθεί τα μακριά μαλλιά.

Vretaniko konta4https://www.instagram.com/best_shorthairstyles/

Vretaniko konta5

https://www.instagram.com/shorthairlife/

Vretaniko konta6

https://www.instagram.com/shorthairlife/

Το βρετανικό γυναικείο κούρεμα είναι διαφορετικό στο ότι δεν είναι κατάλληλο για γυναίκες που εργάζονται σε γραφείο. Ένα χτένισμα που είναι πολύ φωτεινό δεν είναι ακόμη αποδεκτό από την κοινωνία, επομένως κάποιοι μπορεί να κατηγορήσουν μια γυναίκα ότι είναι πολύ αρρενωπή στην εμφάνιση.

Vretaniko konta7

https://www.instagram.com/best_shorthairstyles/

Vretaniko konta8

https://www.instagram.com/shorthairlife/

Βρετανικό στυλ κούρεμα

Δεδομένου ότι το κύριο μέρος των μαλλιών σε ένα κούρεμα είναι συγκεντρωμένο στην κορυφή του κεφαλιού, δεν υπάρχουν πολλές επιλογές χτενίσματος. Μπορείτε να σημειώσετε το styling των μαλλιών χτενισμένα προς τα πίσω. Αυτή η μέθοδος θα σας επιτρέψει να ανοίξετε το πρόσωπό σας όσο το δυνατόν περισσότερο και να επισημάνετε τα ελκυστικά χαρακτηριστικά μιας γυναίκας.

Vretaniko konta9https://www.instagram.com/best_shorthairstyles/

Vretaniko konta10

Μια άλλη κομψή επιλογή είναι το βρετανικό σγουρό χτένισμα. Χρησιμοποιώντας σίδερο ισιώματος ή σίδερο για μπούκλες, οι κυρίες δημιουργούν μπούκλες διαφορετικών τύπων. Νεαρά κορίτσια επιλέγουν μπούκλες με μπούκλες, ενώ οι ώριμες κυρίες προτιμούν τα προσεγμένα κύματα.

Vretaniko konta11

https://www.instagram.com/best_shorthairstyles/

Τα κτυπήματα παίζουν σημαντικό ρόλο στο κούρεμα. Στον κλασικό τύπο κούρεμα, τα κτυπήματα παραμένουν στο ίδιο μήκος με τον όγκο των μαλλιών. Οι επιμήκεις, αλεσμένες, λοξές και σκισμένες επιλογές φαίνονται επίσης ελκυστικές.

Vretaniko konta12

https://www.instagram.com/shorthairlife/

Vretaniko konta13

https://www.instagram.com/shorthairlife/

Στις γυναίκες αρέσει το βρετανικό κούρεμα για το ανοιχτό του· η λαμπερή εμφάνιση και το απλό styling κάνουν το χτένισμα σχετικό για τις δραστήριες κυρίες. Αν θέλετε να γίνετε η κύρια διακόσμηση οποιασδήποτε εταιρείας, τότε φροντίστε να δοκιμάσετε ένα τολμηρό και βάναυσο βρετανικό κούρεμα.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/pricheski/strizhki/strizhka-britanka-na-korotkie-volosy