LOGO1


Τα ίσια μαλλιά μεσαίου μήκους είναι η καλύτερη επιλογή, επιτρέποντάς σας να εκμεταλλευτείτε όλα τα πλεονεκτήματα και τις δυνατότητες του κόσμου των χτενισμάτων.

Kalokerina Mesea Isia2Η ενδιάμεση θέση ανάμεσα σε κοντές και μακριές μπούκλες δίνει πολλές δυνατότητες. Αν δεν είσαι υποστηρικτής των μακριών μαλλιών, αλλά πιστεύεις ότι μια γυναίκα με κοντό κούρεμα χάνει την ελκυστικότητα και τη χάρη της, το μεσαίο μήκος είναι για σένα!

Με ίσια, μεσαίου μήκους μαλλιά, είναι εύκολο να διατηρήσετε τα μαλλιά σας σε τέλεια φόρμα γιατί δεν απαιτεί πολύ χρόνο ή πολλή προσπάθεια. Επιπλέον, μπορείτε να πειραματιστείτε συνεχώς - το μήκος επιτρέπει! Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα και ευέλικτη επιλογή. Δείτε αυτά τα υπέροχα όμορφα χτενίσματα για μεσαίου μήκους μαλλιά που είναι τέλεια για το καλοκαίρι.

Kalokerina Mesea Isia3Περιεχόμενο

  • Απλό κούρεμα για μεσαίου μήκους ίσια μαλλιά
  • Τολμηρό κούρεμα για καστανά μαλλιά
  • Κούρεμα για μεσαίου μήκους μαύρα μαλλιά
  • Κούρεμα για μεσαίου μήκους μελί μαλλιά
  • Ξανθά ίσια μαλλιά μεσαίου μήκους
  • Απλό φλιριστό καρέ κούρεμα
  • Πολυεπίπεδο κούρεμα με σκούρες ρίζες και ανοιχτόχρωμες άκρες
  • Σκούρα μαλλιά με μπορντό ρίζες
  • Ξανθά κοντά μαλλιά
  • Χτένισμα για ίσια μαλλιά μεσαίου μήκους
  • Μαύρα μαλλιά
  • Βουργουνδικές αποχρώσεις
  • Καραμελέ μαλλιά μέχρι τους ώμους
  • Σκούρες ρίζες με καφέ άκρες

Απλό κούρεμα για μεσαίου μήκους ίσια μαλλιά

Τα ίσια μαλλιά μεσαίου μήκους δεν είναι βαρετά και μονότονα, όπως πιστεύουν ορισμένες κυρίες. Αντίθετα, σου δίνουν ατελείωτα περιθώρια δημιουργικότητας και φαντασίας. Και το καλύτερο είναι ότι δεν μπορείς ποτέ να κάνεις λάθος με αυτό το look - γιατί είναι καθολικό, καθώς ταιριάζει σε κάθε τύπο προσώπου, στυλ και ηλικία. Τα προϊόντα για τα μαλλιά που λειαίνουν και δίνουν λάμψη θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αυτού του χτενίσματος. Θα χρειαστείτε ένα τζελ καλής ποιότητας για να τιθασεύσετε τα απείθαρχα σκέλη. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι οι τακτικές επισκέψεις στο κομμωτήριο είναι απαραίτητες για την αποφυγή σπασμένων άκρων. Αν βάψετε τα σκέλη σας καφέ στις ρίζες και κάνετε τις άκρες ανοιχτές, αυτό θα προσθέσει όγκο και βάθος στο χτένισμά σας.

Kalokerina Mesea Isia4Τολμηρό κούρεμα για καστανά μαλλιά

Το καστανό χρώμα των μαλλιών θεωρείται συνηθισμένο καθημερινό χρώμα. Αυτό όμως δεν είναι καθόλου αλήθεια. Αυτή η απόχρωση μπορεί να είναι απίστευτα ελκυστική και ακόμη και λίγο τολμηρή αν της δοθεί η κατάλληλη εμφάνιση. Τότε το καστανί χρώμα θα προσθέσει βάθος στα μάτια σας και θα τονίσει την επιδερμίδα σας. Οι μεσαίου μήκους μπούκλες είναι εύκολο να χτενιστούν και να διατηρηθούν σε άριστη φόρμα, χωρίς να ξεχνάμε τα κανονικά κουρέματα για να αποτρέψουμε τα σπασμένα άκρα. Μια πλάγια χωρίστρα βοηθά το κούρεμα να δείχνει πραγματικά κομψό.

Kalokerina Mesea Isia5Κούρεμα για μεσαίου μήκους μαύρα μαλλιά

Αυτό το χτένισμα φαίνεται απολύτως αξιολάτρευτο. Μαλλιά μεσαίου μήκους με κτυπήματα που πλαισιώνουν απαλά το πρόσωπο δίνουν στο look μια απαλή θηλυκότητα. Η σκούρα απόχρωση προσθέτει βάθος στο χρώμα των ματιών. Οι συμβουλές πρέπει να ανανεώνονται τακτικά για να διατηρήσουν την τέλεια εμφάνιση.

Kalokerina Mesea Isia6Κούρεμα για μεσαίου μήκους μελί μαλλιά

Οι ίσιες μπούκλες μεσαίου μήκους σε μελί χρώμα φαίνονται εκπληκτικά απαλές. Είναι ελαφριά και όμορφα. Ένα κεντρικό μέρος με πειραγμένες άκρες προσθέτει όγκο και κίνηση στο χτένισμα. Αυτή είναι μια επιλογή στυλ που θα ταιριάζει σχεδόν σε κάθε γυναίκα. Για να φορμάρετε τα μαλλιά σας, θα χρειαστείτε προϊόντα ισιώματος και λάμψης μαλλιών.

Kalokerina Mesea Isia7

https://www.instagram.com/styled_by_carolynn/

Ξανθά ίσια μαλλιά μεσαίου μήκους

Kalokerina Mesea Isia8Απλό φλιριστό καρέ κούρεμα

Kalokerina Mesea Isia9

https://www.instagram.com/styled_by_carolynn/

Πολυεπίπεδο κούρεμα με σκούρες ρίζες και ανοιχτόχρωμες άκρες

Kalokerina Mesea Isia10Σκούρα μαλλιά με μπορντό ρίζες

Kalokerina Mesea Isia11

https://www.instagram.com/styled_by_carolynn/

Ξανθά κοντά μαλλιά

Kalokerina Mesea Isia12Χτένισμα για ίσια μαλλιά μεσαίου μήκους

Kalokerina Mesea Isia13

https://www.instagram.com/bescene/

Μαύρα μαλλιά

Kalokerina Mesea Isia14Βουργουνδικές αποχρώσεις

Kalokerina Mesea Isia15

https://www.instagram.com/styled_by_carolynn/

Καραμελέ μαλλιά μέχρι τους ώμους

Kalokerina Mesea Isia16

https://www.instagram.com/styled_by_carolynn/

Σκούρες ρίζες με καφέ άκρες

Kalokerina Mesea Isia17Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/pricheski/pricheski-i-ukladki/20-luchshih-letnih-prichesok-dlya-pryamyh-volos-sredney-dliny