LOGO1


Παρά το γεγονός ότι η τάση προς τη φυσικότητα είναι πιο σχετική από ποτέ, το μαργαριταρένιο ξανθό δεν χάνει τη δημοτικότητά του στην…

Ksanuo Perle2πλειονότητα των γυναικών που προτιμούν το ανοιχτό χρώμα μαλλιών. Τα μαλλιά σε αυτό το χρώμα φαίνονται ευγενή και εντυπωσιακά. Η απόχρωση του περλέ ξανθού είναι μια εξαιρετική επιλογή για πολλά κουρέματα και χτενίσματα. Οι χρωματιστές προσφέρουν στις κυρίες μια μεγάλη γκάμα αποχρώσεων και αποχρώσεων του μαργαριταρένιου ξανθού, που λαμπυρίζουν εξαιρετικά στα μαλλιά τους.

Ksanuo Perle3

Ksanuo Perle4Περιεχόμενο

  • Θεαματική ασημί ξανθιά
  • Τόνος μαργαριταριού-στάχτης
  • Εξαιρετικό μαργαριταρένιο ξανθό
  • Λεπτό ανοιχτό μαργαριταρένιο ξανθό
  • Universal χρυσό-μαργαριτάρι τόνος

Θεαματική ασημί ξανθιά

Αυτή η απόχρωση μαλλιών φαίνεται καλή τόσο στα χτενίσματα των ώριμων κυριών όσο και στα κουρέματα των νεαρών κοριτσιών. Αλλά, οι γυναίκες θα πρέπει να θυμούνται ότι αυτή η απόχρωση είναι καλή μόνο για πλήρη βαφή μαλλιών. Το πολυτελές tandem του ασημί ξανθού και του bob κούρεμα έχει από καιρό σημειωθεί από τους στυλίστες.

Ksanuo Perle5

Ksanuo Perle6Τόνος μαργαριταριού-στάχτης

Για κυρίες με ψυχρό τόνο δέρματος και χειμερινό χρωματικό τύπο, οι στυλίστες συνιστούν να προτιμάτε έναν μαργαριταρένιο τόνο μαλλιών. Τα πολυεπίπεδα κουρέματα για μεσαία μαλλιά, βαμμένα σε αυτή την απόχρωση, θα κάνουν τις κυρίες να μοιάζουν με παραμύθι. Τα κουρέματα όπως το cascade και το ladder φαίνονται ιδιαίτερα εντυπωσιακά για μεσαία και μακριά μαλλιά.

Ksanuo Perle7

Ksanuo Perle8

Ksanuo Perle9Εξαιρετικό μαργαριταρένιο ξανθό

Για τις γαλανομάτες καλλονές με ανοιχτόχρωμο δέρμα, είναι λογικό να πειραματιστούν με το χρώμα των μαλλιών όπως το μαργαριταρένιο ξανθό. Τα μαλλιά αποκτούν απίστευτη λάμψη, λαμπυρίζουν όμορφα στον ήλιο. Το στυλ των κυμάτων του Χόλιγουντ, οι πολυτελείς μπούκλες σε αυτή την απόχρωση φαίνεται ενδιαφέρον. Οι γυναίκες με αυτό το χρώμα μαλλιών σε συνδυασμό με ένα βραδινό φόρεμα θα καταφέρουν να κερδίσουν την καρδιά του άντρα που αγαπούν.

Ksanuo Perle10

Ksanuo Perle11Λεπτό ανοιχτό μαργαριταρένιο ξανθό

Οι χρωματιστές συνιστούν να βάψουν τα μαλλιά τους ανοιχτό μαργαριταρένιο ξανθό τόσο για νεαρά κορίτσια όσο και για μεγαλύτερες κυρίες που έχουν αποφασίσει για ένα τολμηρό κοντό pixie. Αυτή η απόχρωση μαλλιών ταιριάζει περισσότερο με τα κοντά κουρέματα.

Ksanuo Perle12Universal χρυσό-μαργαριτάρι τόνος

Η βαφή των μαλλιών σας σε χρυσό-μαργαριτάρι χρώμα θα σας βοηθήσει να αναζωογονήσετε την εικόνα σας, να την κάνετε πιο δυναμική και πλούσια. Φαίνεται απίστευτα αρμονικό σε γυναίκες με ζεστούς χρωματικούς τύπους. Συχνά οι γυναίκες χρησιμοποιούν αυτή τη συγκεκριμένη απόχρωση μαλλιών όταν τονίζουν για να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση του μέγιστου όγκου μαλλιών.

Ksanuo Perle13Το Pearl Blonde είναι μια ευκαιρία να προσθέσετε απίστευτη γοητεία στην εικόνα σας, να τονίσετε την ατομικότητα, τη θηλυκότητα και την κομψότητα σας.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/pricheski/okrashivanie-volos/zhemchuzhnyi-blond