LOGO1


Μετά την μεγάλη επιτυχία στις περσινές παραστάσεις , συνεχίζεται για 2η χρονιά από Κυριακή 7 Ιανουαρίου στις 15.00 και κάθε Κυριακή στις 15.00, στο Θέατρο Αυλαία στο Πασαλιμάνι,…

I pentamorfi kai to tras2για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων,  το παιδικό θεατρικό μιούζικαλ του Βλάση Καρύδα «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» , βασισμένο στα μηνύματα που περνά και η πασίγνωστη ομώνυμη ιστορία.

«Η Πεντάμορφη και το Τέρας» είναι ένα έργο γεμάτο τραγούδι και χορό, με πολλά μηνύματα και μεγάλες συγκινήσεις. Ένα έργο που ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους, σε μια διασκευή που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο!

I pentamorfi kai to tras3Λίγα λόγια για το έργο

Η Μπελ είναι μια νεαρή κοπέλα που φυλακίζεται από το Τέρας στο κάστρο του, ως αντάλλαγμα για την απελευθέρωση του πατέρα της, Μωρίς. Παρά τον φόβο της, γίνεται φίλη με το στοιχειωμένο προσωπικό του κάστρου και μαθαίνει να προσπερνά την εξωτερική εμφάνιση του Τέρατος, διακρίνοντας την αληθινή καρδιά του Πρίγκιπα που κρύβεται μέσα του. Εν τω μεταξύ, ένας κυνηγός, ο Γκαστόν έχει βαλθεί να παντρευτεί την Μπελ, αλλά και να κατατροπώσει το Τέρας με κάθε κόστος.

I pentamorfi kai to tras4Συντελεστές

Σκηνοθεσία - Διασκευή: Βλάσης Καρύδας

Βοηθός σκηνοθέτη: Μακρυγιάννη Ευαγγελία

Υπεύθυνη σκηνής: Μαρία Κωστούλα

Μουσική: Δημήτρης Φαρούπος

Παίζουν: Γιάννης Κάραζης, Αγγελική Μαλανδρένια, Ροδούλα Χαμηλοθώρη Σαββοπούλου, Βίβιαν Μπούρη, Νίκος Αγγελάκης, Αθηνά Ψευτούδη και «Τέρας » ο Λεονάρντο Θίμο

Αφήγηση - Ανιματέρ: Χρύσλα Μίσχου

I pentamorfi kai to tras5Η παράσταση θα είναι διαθέσιμη και καθημερινές για σχολεία και συλλόγους.

Πληροφορίες  παράστασης

Πρεμιέρα : Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 15.00

Ημέρες ώρες παράστασης : Κάθε Κυριακή στις 15.00 για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων

Διάρκεια παράστασης : 90 λ. με διάλειμμα

Τιμή εισιτηρίου: 10 €

Ειδικές τιμές (συνταξιούχοι, άνεργοι , ομαδικά κλπ): 8 €

Προπώληση : www.ticketservices.gr και στα τηλ. του θεάτρου 2104297771

Εισιτήρια online: https://bit.ly/I_Pentamorfi_kai_to_Teras_Tickets

Διεύθυνση: Β’ Μεραρχίας και Κουντουριώτου 182, Πασαλιμάνι-Πειραιάς

www.avlaiatheatro.gr

I pentamorfi kai to tras6ΠΡΟΣΦΟΡΑ 30 % ΕΚΠΤΩΣΗ για ΟΛA ΤΑ ΜΕΛΗ του BLOGKOMMOTON καθώς και τα συνοδευόμενα μέλη των οικογενειών τους ΜΟΝΟ  με την επίδειξη της ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ στο ΤΑΜΕΙΟ του ΘΕΑΤΡΟΥ ( ΟΧΙ μέσω ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ )

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 7/ 01/2024 - 28/4/2024