LOGO1


Καθ' όλη τη διάρκεια της ύπαρξης της μόδας, οι τάσεις στα φρύδια αλλάζουν συνεχώς.

Fridia fisikotita2Στη δεκαετία του 2000, τα φρύδια με κορδόνια ήταν πολύ δημοφιλή, τα οποία σήμερα ονομάζονται εντελώς κακή γεύση. Αργότερα, πιο πυκνά αλλά σαφώς καθορισμένα φρύδια άρχισαν να επιστρέφουν στον κόσμο της μόδας. Στις μέρες μας είναι επίκαιρο το τατουάζ φρυδιών, το οποίο βελτιώνεται κάθε χρόνο και γίνεται όλο και πιο φυσικό.

Fridia fisikotita3@rebeccaseals

Fridia fisikotita4

@omar_turrini

Όπως λένε πολλοί καλλιτέχνες μακιγιάζ, η μόδα για μια φυσική εμφάνιση συνεχίζει να οδηγεί. Πολλοί συμφωνούν ότι τα πυκνά και όμορφα φρύδια, που μας τα χαρίζει η φύση, ταιριάζουν καλύτερα στο πρόσωπο και στο οβάλ μας. Υπάρχουν όμως αρκετά σημαντικά σημεία.

Fridia fisikotita5

@omar_turrini

Fridia fisikotita6@omar_turrini

Εάν η φύση σας έχει προικίσει με πολύ πυκνά φρύδια, για παράδειγμα, όπως της Amal Clooney, τότε πρέπει να τα χτενίζετε το πρωί, ώστε να βρίσκονται σωστά. Αξίζει επίσης να επισκεφθείτε ένα σαλόνι ομορφιάς για διόρθωση ή ανεξάρτητα αφαίρεση των περιττών τριχών που μεγαλώνουν μακριά από το κύριο σχήμα των φρυδιών.

Fridia fisikotita7Όσες γυναίκες έχουν λεπτά φρύδια, όπως της Uma Thurman, συνιστάται να αγοράζουν καλή και υψηλής ποιότητας πούδρα φρυδιών. Σας επιτρέπει να γεμίσετε τα φρύδια σας με πάχος, αλλά ταυτόχρονα το σχήμα θα φαίνεται φυσικό.

Fridia fisikotita8Αν γεννηθήκατε με κανονικά φρύδια που δεν έχουν κενές περιοχές ή επιπλέον τρίχες, τότε είστε ξεκάθαρα τυχεροί. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα απολύτως με τέτοια φρύδια, φαίνονται ήδη όμορφα και φυσικά, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι ταιριάζουν απόλυτα στο σχήμα του προσώπου και στα μάτια σου.

Fridia fisikotita9

@omar_turrini

Fridia fisikotita10

@amiecharlot

Fridia fisikotita11

@amiecharlot

Fridia fisikotita12

@amiecharlot

Fridia fisikotita13

@amiecharlot

Fridia fisikotita14

@amiecharlot

Η μόδα γίνεται όλο και πιο δημοκρατική. Οι καλλιτέχνες μακιγιάζ κάθε φορά προσπαθούν να κάνουν φυσικό μακιγιάζ που τονίζει τη φυσική ομορφιά και την ατομικότητα μιας γυναίκας. Μην βιαστείτε να αλλάξετε το σχήμα των φρυδιών σας, είναι καλύτερα να κάνετε μια διόρθωση και να διατηρήσετε το αποτέλεσμα.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/brovi-resnitsy/brovi-s-aktsentom-na-estestvennost