LOGO1


Το μανικιούρ είναι μια σημαντική λεπτομέρεια σε κάθε γυναικεία εμφάνιση.

Idoi manikiour2Δεν έχει σημασία ποια επιλογή θα επιλέξετε, το κύριο πράγμα είναι η περιποιημένη, κομψή εμφάνιση των νυχιών σας και κατά προτίμηση ένα μοντέρνο σχέδιο.

Περιεχόμενο

  • Τύποι μανικιούρ
  • Μανικιούρ με υφές
  • Μανικιούρ με γκλίτερ
  • Χρυσό μανικιούρ
  • Απλή επίστρωση
  • Γαλλικό μανικιούρ
  • Ombre
  • Μανικιούρ με καλλιτεχνική ζωγραφική
  • Μανικιούρ με απλικέ
  • Πλεκτό μανικιούρ
  • Μανικιούρ νερού
  • Μανικιούρ όγκου
  • Γεωμετρικό μανικιούρ
  • Σεληνιακό μανικιούρ
  • Μανικιούρ με στάμπα
  • Μάτι της γάτας
  • Μανικιούρ ενυδρείου
  • Τεχνική διαφορετικά χέρια
  • Μανικιούρ με τρίψιμο
  • Μανικιούρ με επιγραφές
  • Μανικιούρ με σχέδιο
  • Αποτύπωμα ζώου
  • Αρνητικός χώρος για μανικιούρ

Τύποι μανικιούρ

Πρώτον, αξίζει να διευκρινιστεί ότι το μανικιούρ είναι μια διαδικασία περιποίησης νυχιών που περιλαμβάνει ένα αρχικό στάδιο. Εδώ αφαιρούν τα πετσάκια, κόβουν τα νύχια και κάνουν ένα σχήμα. Αυτό περιλαμβάνει επίσης επεκτάσεις ή ενδυνάμωση με βερνίκι gel. Σήμερα υπάρχουν 4 τύποι μανικιούρ:

  1. Ευρωπαϊκή - απλή στεγνή φροντίδα, η οποία αποκλείει κάθε τύπο εργαλείων κοπής.
  2. Υλικό - χρησιμοποιήστε ειδικό εξοπλισμό εξοπλισμένο με διάφορα εξαρτήματα.
  3. Κόψιμο - με βάση τη φροντίδα της επιδερμίδας, που θεωρείται ο πιο επικίνδυνος τύπος.
  4. Συνδυασμένο - περιλαμβάνει όλους τους προηγούμενους τύπους μανικιούρ.

Idoi manikiour3Μετά το προπαρασκευαστικό στάδιο γίνονται επεκτάσεις ή ενδυνάμωση των νυχιών και το επόμενο στάδιο είναι ο σχεδιασμός.

Μανικιούρ με υφές

Μια δημοφιλής επιλογή σχεδίασης στην οποία οι τεχνίτες δημιουργούν ένα ρεαλιστικό σχέδιο φυσικών ορυκτών. Το πιο σχετικό σήμερα είναι το μαρμάρινο σχέδιο.

Idoi manikiour4Μανικιούρ με γκλίτερ

Τα φωτεινά σχέδια χρησιμοποιούνται συχνότερα για εορταστικά μανικιούρ. Το γκλίτερ μπορεί να είναι είτε με μεγάλες λάμψεις είτε με μικρές διασπορές.

Idoi manikiour5Χρυσό μανικιούρ

Το μανικιούρ με επίστρωση χρυσού και ασημιού είναι πλούσιο και φωτεινό.

Idoi manikiour6Απλή επίστρωση

Ένα κλασικό στον κόσμο της τέχνης των νυχιών είναι ένα μονόχρωμο μανικιούρ. Οποιαδήποτε απόχρωση βερνικιού που αρέσει περισσότερο σε μια γυναίκα είναι κατάλληλη εδώ. Ένα μονόχρωμο μανικιούρ διακρίνεται από το φινίρισμά του, το οποίο μπορεί να είναι ματ, καθρέφτης ή το συνηθισμένο γυαλιστερό.

Idoi manikiour7Γαλλικό μανικιούρ

Ένα κομψό γαλλικό μανικιούρ είναι ένα κλασικό. Η ουσία του είναι ότι μόνο ένα χαμόγελο θα τονιστεί στο νύχι, το οποίο συνήθως γίνεται σε λευκό. Υπάρχουν όμως και άλλα είδη γαλλικών:

  1. Έγχρωμο - εδώ ένα χαμόγελο γίνεται σε διαφορετικά χρώματα, η τεχνική του ουράνιου τόξου είναι επίσης δημοφιλής.
  2. Συνδυασμένο – συνδυάζει όχι μόνο ένα χαμόγελο, αλλά και άλλες τεχνικές σχεδιασμού.
  3. Το Fan jacket είναι ένα φωτεινό, εξαιρετικό σακάκι με στρας και λάμψεις.

Idoi manikiour8Ombre

Ένα από τα πιο δημοφιλή σχέδια στον κόσμο της τέχνης νυχιών είναι το ombre. Ένα κομψό μανικιούρ περιλαμβάνει μεταβάσεις αποχρώσεων. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν δύο αποχρώσεις, αλλά μια πιο σύνθετη κλίση με περισσότερα χρώματα είναι δημοφιλής.

Idoi manikiour9Μανικιούρ με καλλιτεχνική ζωγραφική

Η τέχνη νυχιών με καλλιτεχνική ζωγραφική σας επιτρέπει να ζωγραφίσετε σχεδόν οποιοδήποτε σχέδιο στα νύχια σας. Μεταξύ αυτού του τύπου σχεδίου, η χρήση ακρυλικών χρωμάτων και βερνικιών γέλης είναι κοινή, όλα εξαρτώνται από την πολυπλοκότητα του σχεδίου.

Idoi manikiour10Χρησιμοποιώντας ζωγραφική, σχεδιάζουν μοτίβα δαντέλας, διάφορα στολίδια, σχέδια από λουλούδια και μούρα, περίπλοκη αφαίρεση και Khokhloma.

Μανικιούρ με απλικέ

Αυτό το είδος μανικιούρ περιλαμβάνει διάφορα αυτοκόλλητα, πούδρα καθρέφτη, αλουμινόχαρτο, στρας και άλλες ογκώδεις λεπτομέρειες. Για να τα στερεώσετε στα νύχια, χρησιμοποιήστε ξανά στερέωση με βερνίκι gel.

Idoi manikiour11Πλεκτό μανικιούρ

Δημοφιλές μανικιούρ το χειμώνα. Ένα πλεκτό σχέδιο είναι ζωγραφισμένο στα νύχια, το οποίο αποδεικνύεται αρκετά ογκώδες και κομψό.

Idoi manikiour12Μανικιούρ νερού

Ένα θεαματικό μανικιούρ με λεκέδες νερού φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Το μανικιούρ χρησιμοποιεί νερό και χρώμα και στη συνέχεια το διορθώνει με βερνίκι gel.

Idoi manikiour13Μανικιούρ όγκου

Αυτό το μανικιούρ ονομάζεται επίσης γλυπτική. Για να δημιουργήσουν τρισδιάστατες φιγούρες, χρησιμοποιούν ακρυλική σκόνη· μπορούν επίσης να επιλέξουν έτοιμα μέρη: λουλούδια, χάντρες, στρας. Το κύριο χαρακτηριστικό του σχεδίου είναι η ευθραυστότητα.

Idoi manikiour14Γεωμετρικό μανικιούρ

Το πιο δημοφιλές μανικιούρ, που χρησιμοποιεί κανονικές και ξεκάθαρες γραμμές και σχήματα. Σχεδιάζουν φιγούρες τόσο με πινέλο όσο και με τη βοήθεια στένσιλ και γραμματοσήμων.

Idoi manikiour15Σεληνιακό μανικιούρ

Αυτό είναι το εντελώς αντίθετο του γαλλικού. Εδώ εστιάζουν στην τρύπα των νυχιών, η οποία τονίζεται όχι μόνο με λευκό, αλλά και με πιο φωτεινές αποχρώσεις. Το σχέδιο συνδυάζεται επίσης με άλλες ιδέες για την τέχνη των νυχιών.

Idoi manikiour16Μανικιούρ με στάμπα

Πρόκειται για μια ειδική τεχνική στην οποία χρησιμοποιείται μια ειδική σφραγίδα, με τη βοήθεια της οποίας μπορείτε να εφαρμόσετε τα πιο σύνθετα σχέδια και μοτίβα στα νύχια σας.

Idoi manikiour17Μάτι της γάτας

Το μανικιούρ ήταν πρόσφατα δημοφιλές, αλλά τώρα είναι περισσότερο ένα anti-trend. Για να το δημιουργήσουν χρησιμοποιούν ένα ειδικό βερνίκι που περιέχει σωματίδια μαγνήτη. Ο κύριος χρησιμοποιεί έναν συμπαγή μαγνήτη για να δημιουργήσει όμορφες μεταβάσεις και παιχνίδι αποχρώσεων στα νύχια.

Idoi manikiour18Μανικιούρ ενυδρείου

Ένα πολύ περίπλοκο αλλά όμορφο μανικιούρ εγγυάται μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Αυτό το σχέδιο μπορεί να συγκριθεί με μια εγκατάσταση κάτω από γυαλί, δηλαδή ορισμένες λεπτομέρειες τοποθετούνται στο νύχι και καλύπτονται με ένα παχύ στρώμα διαφανούς βερνικιού.

Idoi manikiour19Τεχνική διαφορετικά χέρια

Αυτό το μανικιούρ χρησιμοποιεί δύο διαφορετικές τεχνικές στα χέρια. Μπορείτε να συνδυάσετε τόσο ένα μονόχρωμο σχέδιο όσο και σύνθετες επιλογές τέχνης νυχιών.

Idoi manikiour20Μανικιούρ με τρίψιμο

Ένα φωτεινό και κομψό σχέδιο που δημιουργεί ένα χρώμα που μοιάζει με καθρέφτη που λαμπυρίζει με όλες τις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου.

Idoi manikiour21Μανικιούρ με επιγραφές

Ένα μοντέρνο σχέδιο όπου διάφορες επιγραφές, φράσεις, εισαγωγικά, λογότυπα και αξέχαστες ημερομηνίες αναγράφονται στα νύχια.

Idoi manikiour22Μανικιούρ με σχέδιο

Πολύ εκτεταμένος και ποικίλος σχεδιασμός. Η κυρία μπορεί να επιλέξει οποιοδήποτε σχέδιο, για παράδειγμα, ένα ζώο, ένα τοπίο, ένα ζώδιο, ένα φυτό ή ένα συγκεκριμένο πράγμα.

Idoi manikiour23Αποτύπωμα ζώου

Το δέρμα διαφορετικών ζώων είναι ζωγραφισμένο στα νύχια: τίγρη, φίδι, λεοπάρδαλη, αγελάδα και ούτω καθεξής.

Idoi manikiour24Αρνητικός χώρος για μανικιούρ

Μια ελκυστική τεχνική που βασίζεται στο γεγονός ότι ένα συγκεκριμένο μέρος του νυχιού δεν θα βαφτεί με βερνίκι.

Idoi manikiour25Ένα κομψό μανικιούρ θα επιτρέψει σε μια κυρία να μοιάζει με μια αληθινή ομορφιά που φροντίζει προσεκτικά την εικόνα της.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/manikyur/vse-vidy-manikyura-s-nazvaniyami