LOGO1


Ένα μωβ μανικιούρ συνδέεται με την πολυτέλεια. Αυτή είναι η επιλογή γυναικών με αυτοπεποίθηση, φιλόδοξες και ισχυρές...

Mov manikiour2που δεν ντρέπονται για την ομορφιά τους και επιδεικνύουν τις αρετές τους στην κοινωνία.

Η εικόνα αποδεικνύεται μυστηριώδης και μοναδική. Σήμερα σε αυτή τη συλλογή έχουμε συλλέξει επιτυχημένα παραδείγματα nail art που μπορούν να επαναληφθούν στο σπίτι.

Mov manikiour3

Mov manikiour4Περιεχόμενο

  • Μωβ ματ μανικιούρ
  • Γαλλικό μωβ μανικιούρ
  • Απαλό μωβ μανικιούρ
  • Ροζ και μωβ μανικιούρ
  • Μωβ-λιλά μανικιούρ
  • Σκούρο μωβ μανικιούρ
  • Μαύρο και μωβ μανικιούρ
  • Μανικιούρ με μωβ λουλούδια
  • Μωβ μανικιούρ με γκλίτερ
  • Μωβ μανικιούρ για κοντά νύχια
  • Μωβ μανικιούρ με τρίψιμο
  • Μωβ μανικιούρ: ιδέες, σχέδιο, φωτογραφίες

Μωβ ματ μανικιούρ

Φαίνεται πολύ απαλό και ακριβό. Η βάση δεν έχει γυαλάδα. Αποπνέει μια ευχάριστη, ευγενή βελούδινη ποιότητα. Αυτό εξηγείται από το γεγονός ότι η δομή του βερνικιού περιέχει μικρά σωματίδια άμμου ή χνούδι, που δίνουν στα νύχια μια αφράτη αίσθηση. Το ματ φινίρισμα προσθέτει επισημότητα και κομψότητα. Αυτή είναι μια άξια εναλλακτική στο παραδοσιακό γυαλιστερό φινίρισμα. Επιπλέον, η εφαρμογή του δεν απαιτεί πολύ χρόνο. Η εικόνα φαίνεται πιο τέλεια. Μια γυναίκα με ματ μανικιούρ αισθάνεται σαν ένα εκατομμύριο δολάρια και οι αισθήσεις δεν εξαπατούν. Είναι κατάλληλο να το φοράτε τόσο τις καθημερινές όσο και τα Σαββατοκύριακα. Αλλά πρέπει να θυμάστε ότι μια τέτοια επίστρωση αποκαλύπτει όλες τις παρατυπίες, επομένως τα νύχια σας πρέπει να είναι σε τάξη για να μην χαλάσουν την ευχάριστη εντύπωση.

Mov manikiour5

Mov manikiour6

Mov manikiour7

Mov manikiour8Γαλλικό μωβ μανικιούρ

Αυτό είναι ένα κλασικό σε ασυνήθιστο σχέδιο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να τονίσετε διακριτικά την καλή γεύση και τη φωτεινή ατομικότητα, σαν μια γυναίκα να μην είναι σαν όλες τις άλλες. Είναι μοναδική στο είδος της και, όπως είναι φυσικό, αξίζει μόνο το καλύτερο. Το μανικιούρ φαίνεται προσεγμένο και κομψό τόσο σε κοντά όσο και σε μακριά νύχια. Παρεμπιπτόντως, τα νύχια μεσαίου μήκους φαίνονται επίσης υπέροχα. Όλες οι επιλογές συνδυάζονται τέλεια με μια βασική και μοντέρνα γκαρνταρόμπα. Οι στυλίστες συμβουλεύουν να τονίσουν την ομορφιά του επιλεγμένου χρώματος με ένα αξεσουάρ που ταιριάζει με τον τόνο του, αλλά αυτό δεν είναι καθόλου απαραίτητο. Το κύριο πράγμα είναι ότι υπάρχει αρμονία στην εικόνα και το συναισθηματικό υπόβαθρο δεν είναι υπερφορτωμένο.

Mov manikiour9

Mov manikiour10

Mov manikiour11

Mov manikiour12Απαλό μωβ μανικιούρ

Αυτή είναι η ενσάρκωση της γοητείας και της φυσικής γοητείας. Μια γυναίκα με τέτοιο μανικιούρ φαίνεται εύθραυστη και πάντα κάνει καλή εντύπωση στην κοινωνία. Θέλω να την προστατέψω και να τη φροντίσω. Αυτή η επιλογή είναι κατάλληλη για νύφες και πτυχιούχους ή εκλεπτυσμένες κυρίες που δεν τους αρέσει η φασαρία της καθημερινότητας. Μπορείτε να χάσετε τον εαυτό σας σε αυτό το μανικιούρ, θαυμάζοντας το όμορφο σχέδιο των νυχιών σας, το οποίο συνορεύει με την άψογη. Εμπνέει και μιλά για την ευγενική φύση της κυρίας. Απλώς, για να γίνει αντιληπτή στη ζωή, δεν χρειάζεται να κάνει σκάνδαλο ή να τακτοποιήσει βίαια τα πράγματα με κάποιον. Τέτοιες γυναίκες είναι συνήθως τυχερές. Όλα έρχονται εύκολα και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αξίζουν όλα τα επιτεύγματά τους.

Mov manikiour13

Mov manikiour14

Mov manikiour15

Mov manikiour16Ροζ και μωβ μανικιούρ

Αυτή είναι η προσωποποίηση της αισθητικής και της αρμονίας. Ο συνδυασμός αυτών των χρωμάτων ανήκει σε ένα ντουέτο που δεν έχει χάσει τη σημασία του για μεγάλο χρονικό διάστημα και γίνεται όλο και πιο δημοφιλές κάθε χρόνο. Χωρίς μεγάλη προσπάθεια, το μανικιούρ αποδεικνύεται θεαματικό και ταυτόχρονα πρωτότυπο. Από χρωματιστική άποψη, το μωβ είναι ένα ενδιάμεσο χρώμα μεταξύ κόκκινου και μπλε και το ροζ θεωρείται μια ανοιχτή εκδοχή του κόκκινου. Έχουν παρόμοιο χρωματικό συνδυασμό, οπότε ο συνδυασμός τους είναι πολύ εύκολος. Είναι σημαντικό να δώσετε προσοχή στον κορεσμό, το μανικιούρ δεν πρέπει να είναι ξεθωριασμένο ή, αντίθετα, πολύ φωτεινό. Είναι απαραίτητο να βρεθεί μια μέση λύση. Αυτό είναι το μυστικό του ακαταμάχητου, στο οποίο οι μάστορες της βιομηχανίας ομορφιάς δεν δίνουν πάντα προσοχή.

Mov manikiour17

Mov manikiour18

Mov manikiour19

Mov manikiour20Μωβ-λιλά μανικιούρ

Αυτός ο συνδυασμός φαίνεται απαλός και ήρεμος. Υπάρχει ένα αίσθημα αρχοντιάς μέσα του. Αποδεικνύεται ένας υπέροχος συνδυασμός που ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις. Παρεμπιπτόντως, αυτή η επιλογή ανανεώνει αμέσως την εικόνα. Το μανικιούρ φαίνεται απίστευτο. Μια εξαιρετική επιλογή για να φτιάξετε τη διάθεση και να διατηρήσετε μια περιποιημένη εικόνα. Αυτό έχει θετική επίδραση στην αυτοεκτίμηση. Αξίζει να το δοκιμάσετε τουλάχιστον μια φορά στη ζωή σας. Κατά κανόνα, κανείς συνήθως δεν μετανιώνει για μια τέτοια επιλογή.

Mov manikiour21

Mov manikiour22Σκούρο μωβ μανικιούρ

Ταιριάζει σε λαμπερές προσωπικότητες που έχουν συνηθίσει να ηγούνται. Οι γυναίκες με τέτοιο μανικιούρ φαίνονται δυνατές. Διατηρούν κάθε κατάσταση υπό έλεγχο. Μπορείτε σίγουρα να βασιστείτε σε αυτά ανά πάσα στιγμή.

Mov manikiour23

Mov manikiour24

Mov manikiour25

Mov manikiour26Μαύρο και μωβ μανικιούρ

Συναρπαστικό με την πρώτη ματιά. Οι σχεδιαστές λένε ότι είναι καλύτερο να το κάνετε το φθινόπωρο και το χειμώνα, αν και δεν υπάρχουν περιορισμοί στο να το φοράτε άλλες εποχές του χρόνου. Η διακόσμηση σε αυτό το στυλ δίνει έμφαση στην αποτελεσματικότητα. Σε αυτό κυριαρχεί η εγκράτεια και η συνοπτικότητα. Το χρώμα θα λαμπυρίσει όμορφα στο φως. Αυτό θα γίνει ιδιαίτερα αισθητό αν κάνετε ένα προσεκτικό τρίψιμο. Εάν τα νύχια σας είναι μακριά, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ombre look και να προσθέσετε ένα μοναδικό twist στην εμφάνισή σας.

Mov manikiour27

Mov manikiour28

Mov manikiour29

Mov manikiour30Μανικιούρ με μωβ λουλούδια

Αυτό το είδος ρομαντισμού είναι πιο ευχάριστο από το συνηθισμένο γυμνό επίχρισμα, το οποίο βρίσκεται πλέον στην κορυφή της μόδας. Τα ευαίσθητα floral μοτίβα φαίνονται πολύ θηλυκά. Τα λουλούδια μπορούν να σχεδιαστούν με το χέρι ή να μεταφερθούν σε κάθε νύχι με τη χρήση σφράγισης. Μπορείτε επίσης να προτιμήσετε τα κανονικά αυτοκόλλητα. Πωλούνται σε οποιαδήποτε πόλη και είναι φθηνά. Δεν είναι απαραίτητο να προσθέσετε λουλούδια σε κάθε νύχι, μπορείτε να εστιάσετε μόνο στο ανώνυμο. Δεν υπάρχουν περιορισμοί, μπορείτε να αφήσετε ελεύθερα τη φαντασία σας και να κάνετε πραγματικότητα τις όποιες σχεδιαστικές ιδέες σας. Μια μεγάλη ευκαιρία να εκφραστείτε. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, οι ψυχολόγοι είναι λιγότερο πιθανό να διαγνώσουν κατάθλιψη σε γυναίκες με ένα φρέσκο, ελκυστικό μανικιούρ. Σε κάποιο βαθμό, αυτό είναι ένα σημάδι ότι η κυρία είναι ευτυχισμένη και ζει σε αρμονία με τα συναισθήματά της.

Mov manikiour31

Mov manikiour32

Mov manikiour33

Mov manikiour34Μωβ μανικιούρ με γκλίτερ

Αν θέλετε να ανεβάσετε το επίπεδο της αίγλης, το glitter είναι ο καλύτερος τρόπος. Οι λαμπρές ιδέες ξεχωρίζουν τις γυναίκες από τους άλλους εκπροσώπους του δίκαιου μισού της ανθρωπότητας. Με ένα τέτοιο μανικιούρ, μπορείτε να εντυπωσιάσετε τους πάντες στο πάρτι και να νιώσετε σαν μια πραγματική σταρ της βραδιάς. Είναι σημαντικό ότι μια ενδιαφέρουσα ανατροπή δεν θα βλάψει την εικόνα της επιχείρησής σας στην εργασία. Οι άνθρωποι προσέχουν πάντα τα νύχια τους.

Mov manikiour35

Mov manikiour36Το μωβ μανικιούρ συνδυάζεται αρμονικά με τις ασημένιες λάμψεις. Μπορείτε να εξετάσετε επιλογές σε χρυσή απόχρωση. Παρεμπιπτόντως, μπορούν να εφαρμοστούν μόνο στο μισό του νυχιού. Η επιλογή είναι καθολική, πράγμα που σημαίνει ότι θα φαίνεται καλό σε νύχια διαφορετικού μήκους. Μια κυρία με αυτό το σχέδιο νυχιών θα φαίνεται νεότερη από τις συνομήλικές της.

Mov manikiour37

Mov manikiour38Μωβ μανικιούρ για κοντά νύχια

Αυτή η επιλογή σχεδίασης νυχιών είναι μια από τις πιο κερδοφόρες σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα κοντά νύχια είναι πολύ πρακτικά. Μπορούν να γίνουν σε οποιαδήποτε ηλικία. Τα αμύγδαλα, φυσικά, δεν θα λειτουργήσουν, αλλά τα στρογγυλά, οβάλ και τετράγωνα σχήματα πλαισιωμένα σε μωβ φαίνονται καλά. Με αυτό το μήκος είναι πιο εύκολο να λύσετε καθημερινές εργασίες γύρω από το σπίτι, να εργαστείτε και να ασχοληθείτε με ενδιαφέροντα χόμπι, για παράδειγμα, πλέξιμο, κέντημα, σχέδιο ή γλυπτική φιγούρων από πηλό. Παρεμπιπτόντως, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, τα κοντά νύχια είναι λιγότερο πιθανό να σπάσουν και να προκαλέσουν δυσφορία.

Mov manikiour39

Mov manikiour40

Mov manikiour41

Mov manikiour42Μωβ μανικιούρ με τρίψιμο

Ένα μωβ τρίψιμο στα νύχια σας δεν θα φαίνεται λιγότερο εντυπωσιακό. Το σχέδιο είναι πολύ φωτεινό και εντυπωσιακό.

Mov manikiour43

Mov manikiour44

Mov manikiour45

Mov manikiour46Μωβ μανικιούρ: ιδέες, σχέδιο, φωτογραφίες

Mov manikiour48

Mov manikiour49

Mov manikiour50

Mov manikiour51

Mov manikiour52

Mov manikiour53Το μωβ είναι ένα δημοφιλές χρώμα εδώ και πολλά χρόνια. Μοιάζει με άνθος βιολέτας. Παρά το γεγονός ότι ανήκει σε έναν τύπο κρύου χρώματος, το μωβ μανικιούρ είναι ελκυστικό και αξέχαστο. Αυτό είναι το αγαπημένο χρώμα πολλών λογοτεχνικών ηρωίδων· δεν είναι περίεργο που οι γυναίκες με έντονη προσωπικότητα το αγαπούν τόσο πολύ.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/manikyur/fioletovyy-manikyur