LOGO1


Κάθε εποχή του χρόνου, οι γυναίκες προσπαθούν να είναι ακαταμάχητες.

Monterna xrom manik2Ωστόσο, είναι αδύνατο να δημιουργήσετε την τέλεια εικόνα χωρίς περιποιημένα χέρια με ένα μοντέρνο μανικιούρ. Οι τεχνίτες νυχιών προσέφεραν στις κυρίες μια μεγάλη γκάμα από χρωματικές παλέτες βερνικιών νυχιών και τζελ για τον χειμώνα του 2024 για να δημιουργήσουν λουκ για κάθε κατάσταση ζωής.

Monterna xrom manik3

Monterna xrom manik4Περιεχόμενο

  • Κομψό Viva Magenta
  • Μπλε μανικιούρ - το πνεύμα του χειμώνα
  • Μαύρο χειμωνιάτικο μανικιούρ
  • Κόκκινο μανικιούρ
  • Πράσινο μανικιούρ
  • Παστέλ μπλε χειμερινό μανικιούρ

Κομψό Viva Magenta

Αυτό το χρώμα, που αντιπροσωπεύει μια συμβίωση κόκκινου και ροζ αποχρώσεων, θα γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή στο σχεδιασμό νυχιών. Ένα μανικιούρ βασισμένο στην απόχρωση Viva Magenta θα αρέσει σε πολλούς fashionistas, καθώς φαίνεται πολύ θηλυκό και κομψό.

Monterna xrom manik5

Monterna xrom manik6Μπλε μανικιούρ - το πνεύμα του χειμώνα

Οποιοδήποτε σχέδιο μανικιούρ φαίνεται αρκετά κατάλληλο το χειμώνα με μπλε βερνίκι. Σχεδόν όλες οι αποχρώσεις αυτού του χρώματος είναι στην τάση: από απαλό παραδεισένιο έως ζαφείρι. Το μπλε χρώμα κάνει εξαιρετικές συνδυασμούς με πολλά χρώματα και αποχρώσεις και οι νιφάδες χιονιού ή τα περίπλοκα παγωμένα μοτίβα στο μπλε χρώμα φαίνονται απλά εντυπωσιακά.

Monterna xrom manik7

Monterna xrom manik8Μαύρο χειμωνιάτικο μανικιούρ

Το κλασικό μαύρο χρώμα φαίνεται εξίσου εντυπωσιακό στις πλάκες νυχιών τόσο σε γυαλιστερή όσο και σε ματ εκδοχή. Και πόσο κομψό φαίνεται το σχέδιο, οι τρύπες ή τα χαμόγελα μιας χρυσής απόχρωσης σε μαύρο φόντο. Η ευελιξία του μαύρου σας επιτρέπει να το συνδυάσετε με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Monterna xrom manik9

Monterna xrom manik10Κόκκινο μανικιούρ

Ένα απλό κόκκινο μανικιούρ φαίνεται πολύ φωτεινό και προκλητικό. Οι τολμηρές κυρίες μπορούν να πειραματιστούν με αυτό, δημιουργώντας μια μοιραία εμφάνιση. Και οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν να συνδυάζουν κόκκινο βερνίκι νυχιών με διακριτικές ουδέτερες αποχρώσεις: κρεμ, σταχτί, μπεζ, ροζ.

Monterna xrom manik11@ewuleeek

Monterna xrom manik12@ewuleeek

Πράσινο μανικιούρ

Μια σκούρα πράσινη απόχρωση είναι μια εξαιρετική επιλογή για ένα μανικιούρ με λαμπερά ένθετα από στρας, φύλλα χρυσού, λάμψεις και γκλίτερ. Για να γιορτάσουν το νέο έτος, οι περισσότεροι fashionistas προτιμούν αυτό το συγκεκριμένο χρώμα μανικιούρ, καθώς τα σχέδια με θέμα την Πρωτοχρονιά φαίνονται πολυτελή σε αυτό: στολίδια χριστουγεννιάτικων δέντρων, Άγιος Βασίλης και άλλα.

Monterna xrom manik13

Monterna xrom manik14Παστέλ μπλε χειμερινό μανικιούρ

Η θηλυκή και κομψή παλέτα αυτής της απόχρωσης είναι ιδανική για χειμερινό μανικιούρ. Φαίνεται κάπως πουδρένιο, σαν να φαίνεται ο μπλε ουρανός μέσα από μια χιονοθύελλα. Αυτή η απόχρωση ταιριάζει τέλεια με κάθε δέρμα στα χέρια, σε νύχια διαφορετικού μήκους και σχήματος.

Monterna xrom manik15Τα μοντέρνα χρώματα μανικιούρ για τον χειμώνα του 2024 είναι μια ευκαιρία να πειραματιστείτε με πολλές αποχρώσεις και τόνους της χρωματικής παλέτας.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/manikyur/modnye-tsveta-manikyura-zimy