LOGO1


Οι πολυαναμενόμενες διακοπές της Πρωτοχρονιάς πλησιάζουν με τεράστια βήματα.

Skoyro Protoxroniatiko2Ήρθε η ώρα να αποφασίσετε για την εικόνα με την οποία θα υποδεχτείτε το επόμενο έτος 2021. Πρέπει να σκεφτείς το ντύσιμό σου μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, ένα εορταστικό χτένισμα που θα σε κάνει να νιώσεις άνετα και, φυσικά, ένα μανικιούρ.

Ένα σκούρο μανικιούρ θα σας φανεί χρήσιμο φέτος. Συλλέξαμε για εσάς τις καλύτερες πρωτοχρονιάτικες ιδέες για σκούρο μανικιούρ.

Το μαύρο βερνίκι μπορεί να «αραιωθεί» κάπως με σκούρες κόκκινες λάμψεις, οι οποίες δεν καλύπτουν ολόκληρο το νύχι, αλλά μόνο το σκιάζουν.

Skoyro Protoxroniatiko3Μια κομψή επιλογή για ένα μανικιούρ της Πρωτοχρονιάς θα ήταν μια εικόνα ενός χειμερινού νυχτερινού δάσους. Ένας έμπειρος τεχνίτης νυχιών μπορεί εύκολα να δημιουργήσει στα νύχια σας όχι μόνο την εικόνα ενός όμορφου χριστουγεννιάτικου δέντρου, αλλά και μια πραγματική χιονοθύελλα.

Skoyro Protoxroniatiko4@judi_nails

Skoyro Protoxroniatiko5@kokhan_olja

Προσοχή στην παρακάτω φωτογραφία. Ένα ματ μανικιούρ στο χρώμα της μαύρης σοκολάτας τρυπιέται από κομήτες και πεφταστέρια που ορμούν στην απόσταση. Ήρθε η ώρα να κάνετε την πιο βαθιά σας επιθυμία.

Skoyro Protoxroniatiko6@kuz_nails

Ένα σούπερ στιλάτο μανικιούρ φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία. Δεν θα μπορέσεις να περάσεις απαρατήρητη με ένα μαύρο ματ μανικιούρ. Οι χειμωνιάτικες εικόνες σχεδιάζονται με λευκό περίγραμμα από το φροντισμένο χέρι του πλοιάρχου. Το ένα νύχι είναι στολισμένο με χριστουγεννιάτικες μπάλες και ένας χιονάνθρωπος χαμογελά γλυκά στο άλλο. Οι εικόνες των χριστουγεννιάτικων δέντρων θα σας φανούν επίσης χρήσιμες.

Skoyro Protoxroniatiko7@lieve91

Skoyro Protoxroniatiko8@luxio_nailstudio  

Ένα πολύ βαθύ χρώμα αποκτάται εάν ένα σκούρο φόντο καλύπτεται μερικώς με βερνίκι με 3D εφέ που περιέχει γκλίτερ. Δημιουργεί την αίσθηση ενός γαλαξία χωρίς πάτο που απλώνει τις εκτάσεις του σε όλη την επιφάνεια των νυχιών σας.

Προσθέστε τα κίνητρα της Πρωτοχρονιάς. Για παράδειγμα, απεικονίστε διακοσμήσεις χριστουγεννιάτικων δέντρων, κουτιά δώρων ή την ίδια την ομορφιά του δάσους σε ένα ή δύο καρφιά.

Skoyro Protoxroniatiko9@puro.nails

Skoyro Protoxroniatiko10@so_nailicious

Skoyro Protoxroniatiko11@agnesnails.stylizacjapaznokci

Skoyro Protoxroniatiko12@ewuleeek

Skoyro Protoxroniatiko13@indigonails

Skoyro Protoxroniatiko14@_mejzi

Skoyro Protoxroniatiko15@ewuleeek

Skoyro Protoxroniatiko16@ldnailsxo

Skoyro Protoxroniatiko17@newmax_pl

Skoyro Protoxroniatiko18@indigonails

Skoyro Protoxroniatiko19@_mejzi

Skoyro Protoxroniatiko20@kira_suslenko_nail_master

Skoyro Protoxroniatiko21@agnesnails.stylizacjapaznokci

Skoyro Protoxroniatiko22@agnesnails.stylizacjapaznokci

Το πλεονέκτημα ενός σκούρου μανικιούρ είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απολύτως οποιεσδήποτε αποχρώσεις στο φόντο του και να δημιουργήσετε όλα τα είδη εικόνων. Για να δημιουργήσετε ένα στυλ Πρωτοχρονιάς, το μόνο που χρειάζεστε είναι μια εικόνα εορταστικών χαρακτηριστικών ή λάμψης που αστράφτουν από το σκοτάδι του κύριου φόντου.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/manikyur/temnyj-novogodnij-manikyur