LOGO1


Το μανικιούρ είναι η κύρια λεπτομέρεια μιας τέλειας, κομψής εμφάνισης. Μεταξύ των καινοτομιών στη βιομηχανία των νυχιών, τα πολύ φωτεινά και πολύχρωμα σχέδια κερδίζουν δημοτικότητα.

Manikiour portokali zoumi2Για παράδειγμα, τα νύχια που είναι διακοσμημένα με ζουμερό πορτοκαλί φαίνονται θεαματικά. Στο υλικό θα δείτε τις πιο σικ και ελκυστικές ιδέες με πολύχρωμα εσπεριδοειδή.

Manikiour portokali zoumi3@yulya.nail

Το κύριο χαρακτηριστικό ενός λαμπερού πορτοκαλιού είναι ότι μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε χρώμα βερνικιού. Σε αυτή τη φωτογραφία, ο nail art master επέλεξε μια όμορφη λεπτή μπλε απόχρωση και τόνισε δύο νύχια με ένα έντονο πορτοκαλί. Το αποτέλεσμα είναι ένα πολύ ιριδίζον και ευχάριστο μανικιούρ.

Manikiour portokali zoumi4

Manikiour portokali zoumi5@anna_yudasova_nail_art

Manikiour portokali zoumi6@arnail_studio

Μια πορτοκαλί απόχρωση μπορεί να συνδυαστεί με πιο σχετικά χρώματα. Το κορεσμένο πράσινο σε συνδυασμό με το έντονο πορτοκαλί χρώμα σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα μοντέρνο μανικιούρ που θα ολοκληρώσει την εικόνα μιας εκπληκτικής ομορφιάς.

Manikiour portokali zoumi7@arnail_studio

Το μαύρο χρώμα είναι η επιλογή γυναικών με αυτοπεποίθηση και αυτάρκεια. Για να κάνετε το μανικιούρ σας πιο λαμπερό και έντονο, φροντίστε να προσθέσετε ένα ζουμερό πορτοκάλι, λαμπερό λεμόνι και όχι λιγότερο ελκυστικό λάιμ σε αυτό.

Manikiour portokali zoumi8@arnail_studio

Manikiour portokali zoumi9@deni_sova_nails

Εάν θέλετε να κάνετε ένα κομψό μανικιούρ, τότε επιλέξτε μια απλή επίστρωση. Ως πρόσθετη διακόσμηση, σχεδιάστε ένα έντονο πορτοκαλί σε δύο παρακείμενα δάχτυλα. Ο κομψός σχεδιασμός είναι ιδανικός για διακοπές ή ειδικές περιστάσεις.

Manikiour portokali zoumi10@galina_schastlivceva

Manikiour portokali zoumi11@indigonails

Manikiour portokali zoumi12@kangannynails

Manikiour portokali zoumi13@lessi_po

Manikiour portokali zoumi14@lidiya_wownails

Ανάλογα με το γούστο της γυναίκας, στο πορτοκαλί μανικιούρ μπορούν να προστεθούν γκλίτερ, στρας ή άλλα λαμπερά στοιχεία. Ορισμένες κυρίες επιλέγουν όξινες αποχρώσεις βερνικιού ή προσθέτουν γεωμετρία και αφαίρεση για μια αλλαγή. Η επιλογή του σχεδίου σε κάθε περίπτωση ανήκει στον πελάτη, ο πλοίαρχος θα είναι σε θέση να συμβουλεύσει μόνο την ιδανική επιλογή.

Manikiour portokali zoumi15@lidiya_wownails

Manikiour portokali zoumi16@nails_harbor

Manikiour portokali zoumi17@usti_na

Manikiour portokali zoumi18@vogue_studia

Ένας μεγάλος αριθμός στοιχείων στη βιομηχανία των νυχιών επιτρέπει στις κυρίες να δημιουργήσουν τις πιο περίεργες, μαγευτικές και απίστευτα φωτεινές ιδέες μανικιούρ. Το πορτοκάλι είναι ένα από τα πιο πολύχρωμα φρούτα, με τα οποία μπορείτε να κάνετε πολύ διασκεδαστικές, ελκυστικές και κυρίως στιλάτες επιλογές μανικιούρ.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/manikyur/apelsinovyj-manikyur