LOGO1


Το λεμόνι είναι ένα όξινο αλλά ζουμερό φρούτο. Διαφέρει όχι μόνο σε πλούσια γεύση, αλλά και σε ένα απίστευτα ελκυστικό λαμπερό κίτρινο χρώμα.

Manikiour Lemoni2Χάρη στη φυσική του ομορφιά πολλές κυρίες επιλέγουν το λεμόνι ως μοτίβο στα νύχια τους. Στο υλικό, έχουμε συλλέξει τις πιο θεαματικές και κομψές σχεδιαστικές ιδέες με ένα υπέροχο λεμόνι και άλλα εσπεριδοειδή.

Το έντονο κίτρινο χρώμα ταιριάζει πολύ με το πορτοκαλί και το λευκό βερνίκι νυχιών. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πολύ ενδιαφέρον και πολύχρωμο σχέδιο τονίζοντας μερικά νύχια με ένα μονόχρωμο βερνίκι και προσθέτοντας σε άλλα ζουμερό λεμόνι ή πορτοκάλι. Ως αποτέλεσμα, θα έχετε ένα μαγευτικό καλοκαιρινό μανικιούρ.

Manikiour Lemoni3@u.n.ignatova_nails

Manikiour Lemoni4Το κίτρινο χρώμα δεν εναρμονίζεται μόνο με τα σχετικά χρώματα, αλλά και ξεχωρίζει αξιοσημείωτα σε σχέση με το μαύρο.

Manikiour Lemoni5@zhenia_snails

Manikiour Lemoni6@navkamargarita

Manikiour Lemoni7@anna_yudasova_nail_art

Manikiour Lemoni8@anna_yudasova_nail_art

Αν δεν θέλετε ένα πολύ φωτεινό μανικιούρ, αλλά προτιμάτε ένα πιο χαλαρό σχέδιο, τότε μπορείτε να επιλέξετε ένα κομψό λεμονί μανικιούρ σε muted κίτρινο. Οι Masters με τη βοήθεια του λευκού και του κίτρινου δημιουργούν ένα διακριτικό, αλλά ταυτόχρονα ελκυστικό σχέδιο μανικιούρ.

Manikiour Lemoni9@annushka_nailsodessa

Manikiour Lemoni10@aurum

Manikiour Lemoni11@aurum

Ο σχεδιασμός λεμονιού δεν φαίνεται λιγότερο κομψός στις φυσικές αποχρώσεις του βερνικιού. Οι γυναίκες επιλέγουν γυμνά χρώματα που σχεδόν ταιριάζουν με τον τόνο του δέρματός τους, ενώ τα λαμπερά λεμονιά κάνουν δυνατό να ολοκληρώσουν το πιο χαριτωμένο και θηλυκό μανικιούρ.

Manikiour Lemoni12@judi_nails

Manikiour Lemoni13@leonovastudio_nails

Το κίτρινο είναι η καλύτερη επιλογή για ένα εκπληκτικά ζουμερό μανικιούρ. Διακοσμήστε όλα τα νύχια με ένα χρώμα και σε ένα, εφαρμόστε ένα σκίτσο με ένα ξινό και πολύχρωμο λεμόνι.

Manikiour Lemoni14@makarovamarusy

Manikiour Lemoni15@nails_control32

Manikiour Lemoni16@nails_va_

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια κομψή αφαίρεση, λαμπερά στρας ή λάμψεις, στάμπα ή άλλα στοιχεία της σύγχρονης βιομηχανίας νυχιών σε ένα μανικιούρ με λεμόνια. Το πιο σημαντικό είναι να μην πάτε πολύ μακριά με φωτεινές λεπτομέρειες, αλλά να κάνετε ένα αυτάρκες, αλλά εκφραστικό μανικιούρ.

Manikiour Lemoni17@verakso_nail

Manikiour Lemoni18@victoria_nails_samara

Το Ombre είναι το αγαπημένο σχέδιο πολλών κοριτσιών. Ο συνδυασμός δύο χρωμάτων και οι υπέροχες μεταβάσεις σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε ένα μοντέρνο σχέδιο για γυναίκες με οποιοδήποτε σχήμα νυχιών. Ένα ντουέτο κίτρινου και πράσινου σε μια όμορφη κλίση υποδηλώνει την πιο κομψή και ασύγκριτη γεύση μιας γυναίκας. Μπορείτε να διακοσμήσετε ένα νύχι με ένα λεμόνι, αυτό θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε ένα πλήρες μοντέρνο σχέδιο.

Manikiour Lemoni19

Manikiour Lemoni20@yuliya_frolovanails

Μια μεγάλη ποικιλία ιδεών στη βιομηχανία των νυχιών επιτρέπει στις γυναίκες να αλλάζουν την εικόνα τους τουλάχιστον κάθε μέρα. Για ένα φωτεινό, πλούσιο και πιο κομψό μανικιούρ, προσθέστε ένα ζουμερό λεμόνι στο σχέδιο, το οποίο θα τονίσει τη χαριτωμένη εικόνα μιας γυναίκας.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/manikyur/limonnyj-manikyur