LOGO1


Εάν μια γυναίκα πρόκειται να κάνει πεντικιούρ, τις περισσότερες φορές αυτή η επιθυμία δεν συνδέεται με τίποτα περισσότερο από την προσέγγιση της σεζόν στην παραλία.

Pentikiour dipla thalasa2Άλλωστε, όταν μια κυρία πηγαίνει στη θάλασσα, τα πόδια της πρέπει να φαίνονται τέλεια ώστε στα ανοιχτά παπούτσια ένας κοινός φιόγκος να μην της χαλάει την εντύπωση ως κομψή και περιποιημένης γυναίκας. Γι' αυτό, η επιλογή ενός πεντικιούρ στη θάλασσα πρέπει να προσεγγιστεί με κάθε ευθύνη.

Έτσι, μπορείτε πάντα να στραφείτε σε ένα θεματικό πεντικιούρ. Ψάρια, άμμος, ροζ φλαμίνγκο, άγκυρες, βάρκες, κύματα, ηλιοβασιλέματα, φοίνικες, μπλε και άσπρες ρίγες όπως σε ναυτικός, κοχύλια και πολλά άλλα σχέδια μπορούν να τοποθετηθούν στα νύχια των ποδιών για να έχετε ένα πρωτότυπο θαλάσσιο πεντικιούρ.

Περιεχόμενο

  • Prints και τα διάφορα μοτίβα
  • Φωτεινές αποχρώσεις
  • Γεωμετρικό
  • Ombre

Pentikiour dipla thalasa3instagram.com/pedicurchik

Επιπλέον, όταν δημιουργείτε ένα σχέδιο, σας συμβουλεύουμε να μην ξεχνάτε τις πιο δημοφιλείς τεχνικές των τελευταίων ετών. Αυτά θεωρούνται - κλασικό και γεωμετρικό σακάκι, ombre, στυλ φενγκ σούι και γυμνά νύχια.

Pentikiour dipla thalasa4instagram.com/pedicure_nail_dreams

Pentikiour dipla thalasa5instagram.com/pedicurchik

Οι φωτεινές αποχρώσεις σε ένα πεντικιούρ θα σας βοηθήσουν να κάνετε τον φιόγκο σας στη θάλασσα πιο αξέχαστο.

Pentikiour dipla thalasa6instagram.com/pedicurchik

Pentikiour dipla thalasa7instagram.com/pedicurchik

Τα prints και τα διάφορα μοτίβα είναι επίσης μια πολύ ενδιαφέρουσα λύση για πεντικιούρ στη θάλασσα. Τα μοτίβα ζώων ή λουλουδιών είναι τα πιο δημοφιλή τα τελευταία χρόνια. Αλλά μπορείτε επίσης να στραφείτε στη γεωμετρία ή την αφαίρεση, να χρησιμοποιήσετε έντομα, φρούτα, κοκτέιλ και άλλα μοτίβα στο nail art που ταιριάζουν απόλυτα με το θέμα του καλοκαιριού.

Pentikiour dipla thalasa8instagram.com/pedicurchik

Pentikiour dipla thalasa9instagram.com/pedicurchik

Pentikiour dipla thalasa10instagram.com/fidan_nails

Pentikiour dipla thalasa11instagram.com/fidan_nails

Pentikiour dipla thalasa12instagram.com/fidan_nails

Pentikiour dipla thalasa13instagram.com/pedicure_nail_dreams

Pentikiour dipla thalasa14instagram.com/pedicure_nail_dreams

Pentikiour dipla thalasa15instagram.com/pedicure_nail_dreams

Pentikiour dipla thalasa16instagram.com/pedicurchik

Pentikiour dipla thalasa17instagram.com/pedicurchik

Pentikiour dipla thalasa18instagram.com/pedicurchik

Ένα πεντικιούρ στη θάλασσα μπορεί επίσης να δώσει τα πιο μινιμαλιστικά κίνητρα. Σε αυτή την περίπτωση, αρκεί να κάνετε ένα μονόχρωμο σχέδιο και να μην χρησιμοποιήσετε πολύ ντεκόρ ή μοτίβα. Παρεμπιπτόντως, αν μιλάμε για διακόσμηση, τότε μπορείτε ελεύθερα να χρησιμοποιήσετε στην τέχνη νυχιών τόσο τα αγαπημένα σας στρας, όσο και το αλουμινόχαρτο, το γκλίτερ, τις χάντρες, την ταινία scotch και ούτω καθεξής. Μην φοβάστε να πειραματιστείτε με top coats. Δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε μόνο ένα γυαλιστερό τοπ στο σχέδιο, μπορείτε επίσης να στραφείτε σε ένα ματ, που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα πιο πολυτελές πεντικιούρ.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/manikyur/pedikyur-na-more