LOGO1


Πηγαίνοντας ένα ταξίδι στις ακτές της θάλασσας, κάθε γυναίκα θέλει να δείχνει λαμπερή και ελκυστική.

Thalasio pentikiour2Ενώ προετοιμάζονται για τις διακοπές, οι κυρίες ασχολούνται με την ενημέρωση της γκαρνταρόμπας, των χτενισμάτων και άλλων λεπτομερειών της εικόνας. Και δεν είναι μυστικό ότι ένας από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους σε αυτό το θέμα παίζεται από ένα καλοφτιαγμένο πεντικιούρ.

Τα σχέδια θαλάσσιου πεντικιούρ αυτή τη σεζόν είναι τόσο διαφορετικά που απολύτως κάθε γυναίκα μπορεί να επιλέξει κάτι ιδιαίτερο και μοναδικό για τον εαυτό της.

Περιεχόμενο

  • Πεντικιούρ ψαριών
  • Πεντικιούρ με θαλάσσια ζώα
  • Πεντικιούρ με κοχύλι
  • Θαλάσσιο πεντικιούρ "Pearl waves"
  • Άγκυρες και αστερίες
  • θαλάσσια γεωμετρία
  • Θαλασσινό πεντικιούρ με φοίνικες
  • Θαλάσσιο πεντικιούρ στο στυλ του μινιμαλισμού

Πεντικιούρ ψαριών

Αυτό είναι το χτύπημα της σεζόν. Η στάμπα εφαρμόζεται στα νύχια των μεγάλων ποδιών για να τονιστεί συνοπτικά το επιλεγμένο θαλάσσιο θέμα και να μην υπερφορτωθεί η εικόνα. Το ψάρι δεν χρειάζεται να είναι στο φυσικό του χρώμα, μπορεί να διακοσμηθεί με γυαλιστερά στρας. Μια υπέροχη ιδέα για όσους πάνε διακοπές ή απλά αγαπούν τη θάλασσα. Από την άποψη του εσωτερισμού, το ψάρι εκπληρώνει μια επιθυμία και μοιράζεται καλή τύχη.

Thalasio pentikiour3https://www.instagram.com/panibratova/

Thalasio pentikiour4https://www.instagram.com/panibratova/

Thalasio pentikiour5https://www.instagram.com/panibratova/

Πεντικιούρ με θαλάσσια ζώα

Ποτέ πριν η αυτοφροντίδα δεν ήταν τόσο ευχάριστη όσο ένα καλοκαιρινό πεντικιούρ. Το μονοχρωματικό βερνίκι δεν είναι στη μόδα τώρα. Σε προτεραιότητα - θεματικά σχέδια. Δίνουν μια ανάλαφρη αέρινη διάθεση. Οι εκτυπώσεις με τη μορφή χελωνών, καβουριών, ιππόκαμπων θα είναι ένα πραγματικό αποκορύφωμα.

Thalasio pentikiour6https://www.instagram.com/panibratova/

Thalasio pentikiour7@panibratova

Thalasio pentikiour8@panibratova

Πεντικιούρ με κοχύλι

Η καινοτομία της σεζόν είναι ένα ανακουφιστικό κέλυφος. Με αυτήν την τεχνική, το βερνίκι νυχιών λαμπυρίζει με χάρη στο φως και το θαυμάζουν όλοι όσοι παρατηρούν αυτήν την εικόνα. Η τάση είναι ήρεμοι απαλοί τόνοι ανοιχτόχρωμων χρωμάτων και ροζ. Τα νύχια δεν χρειάζεται να υπερφορτώνονται με ντεκόρ, αρκεί να τονίσετε τον αντίχειρα. Μπορείτε να διακοσμήσετε τη διακόσμηση με στρας στη γωνία του νυχιού.

Thalasio pentikiour9@ismailova_anna_

Thalasio pentikiour10@pedicure_stav

Thalasio pentikiour11@pedicure_stav

Θαλάσσιο πεντικιούρ "Pearl waves"

Όλοι οι λάτρεις του λεπτού και εκλεπτυσμένου σχεδιασμού συνιστώνται από τους nail masters να επιλέξουν το πεντικιούρ Pearl Waves. Στα νύχια, διακοσμημένα στο χρώμα της γαλάζιας ακτής, με τη βοήθεια της βάσης γίνονται ογκομετρικές γραμμές που θυμίζουν κύμα θάλασσας. Στη συνέχεια, το ανάγλυφο που προκύπτει μπορεί να βαφτεί σε χρώμα μαργαριταριού με ένα τρίψιμο και να τοποθετηθούν στρας από γαλαζοπράσινο χρώμα στα υπόλοιπα νύχια.

Thalasio pentikiour12https://www.instagram.com/pedicurchik/

Thalasio pentikiour13

Thalasio pentikiour14@pedicur_salavat

Άγκυρες και αστερίες

Πολλές γυναίκες συνδέουν τη θάλασσα με άγκυρες και αστερίες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι κύριοι έχουν δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σχέδιο πεντικιούρ, όπου συνδυάζονται αυτά τα δύο φαινόμενα. Ως βάση για ένα τέτοιο πεντικιούρ, μπορείτε να πάρετε μπλε, μπλε, κόκκινο ή λευκό. Στη συνέχεια, με τη βοήθεια χρυσού χρώματος στη μικρογραφία, πρέπει να εφαρμόσετε ένα σχέδιο από άγκυρες και αστερίες. Σε γενικές γραμμές, το πεντικιούρ θα φαίνεται πολύ φωτεινό και ελκυστικό.

Thalasio pentikiour15instagram.com/panibratova

Thalasio pentikiour16

Thalasio pentikiour17@nastini_nogti

θαλάσσια γεωμετρία

Ένα πεντικιούρ με γεωμετρικά μοτίβα φαίνεται πραγματικά καλοκαιρινό και πολύ φωτεινό. Νύχια σε γαλαζοπράσινο χρώμα, με βαμμένες ρίγες σε διαφορετικές κατευθύνσεις και θαλάσσια κοχύλια, θα είναι η τέλεια επιλογή για ένα καλοκαιρινό θέρετρο.

Thalasio pentikiour18https://www.instagram.com/panibratova/

Thalasio pentikiour19@panibratova

Thalasio pentikiour20@panibratova

Θαλασσινό πεντικιούρ με φοίνικες

Απίστευτα φωτεινό και ελκυστικό για τις κυρίες θα είναι ένα θαλάσσιο πεντικιούρ με φοίνικες. Επιπλέον, για να αποκτήσετε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα, μπορείτε να σχεδιάσετε φοίνικες στα νύχια, διακοσμημένα με την τεχνική ombre. Έτσι το σχέδιο θα φαίνεται ακόμα πιο ασυνήθιστο και γοητευτικό.

Thalasio pentikiour21https://www.instagram.com/panibratova/

Thalasio pentikiour22@alenakapriz_studio

Thalasio pentikiour23@alenakapriz_studio

Θαλάσσιο πεντικιούρ στο στυλ του μινιμαλισμού

Οι nail masters ετοίμασαν μια ευχάριστη έκπληξη για τους λάτρεις του μινιμαλισμού. Για να δημιουργήσετε ένα τέτοιο σχέδιο, αρκεί να καλύψετε τα νύχια με βερνίκι gel σε ήρεμη παστέλ απόχρωση και στη συνέχεια με ασπρόμαυρη βαφή, χρησιμοποιώντας απλές γραμμές, να απεικονίσετε θαλάσσια μοτίβα σε ένα ή δύο νύχια.

Thalasio pentikiour24https://www.instagram.com/pedicurchik/

Thalasio pentikiour25https://www.instagram.com/pedicurchik/

Το θαλάσσιο πεντικιούρ είναι η ίδια η έννοια στην οποία μπορείτε να βάλετε όλες τις πιο λαμπερές και ζουμερές φαντασιώσεις. Εξάλλου, είναι στις διακοπές που όλες οι εξαιρετικές ιδέες σχεδίασης γίνονται πιο επίκαιρες από ποτέ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αξίζει να πειραματιστείτε με σχέδια πεντικιούρ σπα και να επιλέξετε τις πιο ασυνήθιστες επιλογές για τον εαυτό σας.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/manikyur/morskoj-pedikyur