LOGO1


Το γαμήλιο μανικιούρ είναι μια από τις κύριες λεπτομέρειες της εικόνας της νύφης.

Manikiour gamou2Το σχέδιο πρέπει να είναι όχι μόνο όμορφο, αλλά και κομψό, κατάλληλο για νυφικό. Σήμερα, οι πλοίαρχοι μας προσφέρουν πολλές δημιουργικές και φωτεινές ιδέες για ένα μανικιούρ γάμου, το οποίο είναι διακοσμημένο με στρας, σχέδια, λάμψεις και άλλα στοιχεία. Ανάλογα με το ντύσιμό σας, το σχήμα των νυχιών σας και το αγαπημένο σας χρώμα, μπορείτε να δημιουργήσετε το τέλειο σχέδιο που μπορεί να αναδείξει την εμφάνισή σας που θα θυμάται για πολύ καιρό.

Περιεχόμενο

  • Μανικιούρ γάμου σε απαλό ombre
  • Μανικιούρ γάμου με χρυσές ρίγες
  • Γυμνό μανικιούρ γάμου
  • Ματ μανικιούρ γάμου
  • Γαλλικό μανικιούρ γάμου
  • Μανικιούρ γάμου με υφές
  • Μανικιούρ γάμου με καρδιά
  • Μανικιούρ γάμου με λουλούδια
  • Λευκό μανικιούρ γάμου
  • Μανικιούρ γάμου με δαντέλα
  • Glitter γαμήλιο μανικιούρ
  • Γαμήλιο χρυσό γαλλικό
  • Μανικιούρ γάμου σε στυλ μινιμαλισμού
  • Μανικιούρ γάμου: οι πιο όμορφες ιδέες

Manikiour gamou3

@_mejzi

Manikiour gamou4

@korelviktoria

Μανικιούρ γάμου σε απαλό ombre

Το μανικιούρ Ombre εξακολουθεί να είναι το πιο δημοφιλές σχέδιο στην τέχνη των νυχιών. Τους αρέσει επίσης να το επιλέγουν για μια εμφάνιση γάμου. Αυτό το σχέδιο είναι τέλειο για μια επίσημη εκδήλωση και επιλέγεται από όσους θέλουν να δείχνουν πρωτότυπο. Σε ένα ντεγκραντέ μανικιούρ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιεσδήποτε αποχρώσεις, συμπεριλαμβανομένου του ροζ, του λευκού ή του μπεζ.

Manikiour gamou5

@_mejzi

Manikiour gamou6

@korelviktoria

Μανικιούρ γάμου με χρυσές ρίγες

Ο χρυσός είναι το τέλειο στοιχείο σε μια εμφάνιση γάμου. Ως εκ τούτου, οι νύφες επιλέγουν συχνά πολύτιμα στοιχεία στο μανικιούρ. Μπορείτε να φτιάξετε ένα γενικό λευκό φόντο και να το διακοσμήσετε με μερικές χρυσές ρίγες.

Manikiour gamou7@korelviktoria

Γυμνό μανικιούρ γάμου

Δεν είναι απαραίτητο να επιλέξετε ένα λευκό μανικιούρ για μια εμφάνιση γάμου. Κάποιοι προτιμούν ένα γυμνό σχέδιο, το οποίο φαίνεται επίσης αρμονικό με ένα σικ νυφικό. Εάν θέλετε, σε ένα μανικιούρ, μπορείτε να επισημάνετε ένα δάχτυλο με μια ενδιαφέρουσα διακόσμηση.

Manikiour gamou8

@korelviktoria

Manikiour gamou9

@korelviktoria

Manikiour gamou10

@korelviktoria

Ματ μανικιούρ γάμου

Η ματ τελειότητα είναι ιδανική για πολυτελείς νύφες. Ένα βελούδινο τοπ μπορεί να επιστραφεί με λευκό, μπεζ ή γυμνό σχέδιο και να τελειώσει με ασημί παγιέτες ή μικρά στρας.

Manikiour gamou11

@ewuleeek

Γαλλικό μανικιούρ γάμου

Ένα κλασικό στην τέχνη των νυχιών γάμου είναι το γαλλικό μανικιούρ. Αλλά ένα χαμόγελο μπορεί να γίνει όχι μόνο λευκό, αλλά σε διαφορετικό χρώμα. Για παράδειγμα, στις νύφες αρέσει πολύ ένα λεπτό ροζ βερνίκι gel ή μια πρωτότυπη κλίση με λευκό και ροζ.

Manikiour gamou12

instagram.com/gushchina____nails

Manikiour gamou13

instagram.com/lobastova_nails

Manikiour gamou14

instagram.com/vika_nogti_minsk

Manikiour gamou15

instagram.com/lyasha_nevskaya

Μανικιούρ γάμου με υφές

Οι μοντέρνες υφές χρησιμοποιούνται στο γραφείο, το καθημερινό και το γαμήλιο μανικιούρ. Τα ελκυστικά μοτίβα από φυσικές πέτρες συνδυάζονται υπέροχα με ένα σικ νυφικό. Φροντίστε να επιλέξετε υφές που περιλαμβάνουν ροζ, λευκά και χρυσά στοιχεία.

Manikiour gamou16

@_mejzi

Manikiour gamou17

@_mejzi

Μανικιούρ γάμου με καρδιά

Ένας γάμος είναι η μέρα που δύο καρδιές ενώνονται για πάντα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι χαριτωμένες καρδιές φαίνονται κατάλληλες σε ένα γαμήλιο μανικιούρ, οι οποίες είναι ζωγραφισμένες τόσο σε λευκό, γυμνό όσο και σε ροζ γενικό φόντο.

Manikiour gamou18

@_mejzi

Μανικιούρ γάμου με λουλούδια

Συχνά το μόντελινγκ χρησιμοποιείται στο μανικιούρ γάμου. Σας επιτρέπει να φτιάξετε ογκώδη λουλούδια που είναι ιδανικά για γαμήλια εμφάνιση. Συνήθως τα λουλούδια γίνονται σε ροζ ή λευκό και το γενικό φόντο μπορεί να είναι οτιδήποτε.

Manikiour gamou19

@_mejzi

Manikiour gamou20

@_mejzi

Λευκό μανικιούρ γάμου

Η πιο win-win επιλογή για μια εμφάνιση γάμου είναι ένα λευκό μανικιούρ. Κατ 'αρχήν, δεν μπορεί να υπάρχουν ελαττώματα σε αυτό το σχέδιο, μπορείτε είτε να καλύψετε εντελώς τα νύχια σας με λευκό βερνίκι είτε να κάνετε πρωτότυπα σχέδια σε γυμνό φόντο.

Manikiour gamou21

@_mejzi

Μανικιούρ γάμου με δαντέλα

Τα μοτίβα δαντέλας ταιριάζουν καλύτερα σε ένα νυφικό, το οποίο επίσης συνήθως διακοσμείται με αυτό το υλικό. Οι νύφες επιλέγουν ντελικάτη δαντέλα σε λευκό χιονισμένο χρώμα και τη φτιάχνουν μαζί με ένα στιλάτο σακάκι.

Manikiour gamou22

Manikiour_gamou23.jpg

instagram.com/nails_irinamarten

Manikiour gamou24

instagram.com/ib_nails

Glitter γαμήλιο μανικιούρ

Μερικές φορές, αντί για στρας, οι νύφες επιλέγουν πιο αστραφτερές παγιέτες. Τα ασημένια στοιχεία είναι κατάλληλα για το σχεδιασμό του γάμου, τα οποία φαίνονται αρμονικά με ένα χιόνι-λευκό φόρεμα. Αλλά αν έχετε ένα ρούχο διαφορετικού χρώματος, τότε οι πούλιες μπορούν να μαζευτούν σε αυτήν την παλέτα.

Manikiour gamou25

instagram.com/indigonails

Manikiour gamou26Γαμήλιο χρυσό γαλλικό

Ο χρυσός τονίζει την πολυτελή εικόνα της νύφης. Για να ταιριάζει το μανικιούρ με το νυφικό, είναι καλύτερο να κάνετε ένα χρυσό σχέδιο σε γαλλικό στυλ. Δηλαδή, αφήστε το κύριο φόντο λευκό ή γυμνό και απλώστε ένα χαμόγελο με χρυσές λάμψεις.

Manikiour gamou27

instagram.com/obastova_nails

Manikiour gamou28

instagram.com/nail_krasa

Μανικιούρ γάμου σε στυλ μινιμαλισμού

Μερικές νύφες δεν θέλουν τα νύχια τους να ξεχωρίζουν από το φόρεμα. Για τέτοιες περιπτώσεις, ένα μινιμαλιστικό μανικιούρ είναι πιο κατάλληλο. Συνήθως είναι ένα απλό γυμνό, μπεζ, λευκό μανικιούρ με ένα μικροσκοπικό σχέδιο στο ένα δάχτυλο.

Manikiour gamou29instagram.com/elina.nails.art

Manikiour gamou30instagram.com/vika_nogti_minsk

Μανικιούρ γάμου με τρίψιμο

Λαμπερό, λαμπερό με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου, το τρίψιμο δεν θα χαλάσει ποτέ το μανικιούρ του γάμου σας. Μπορεί να επιλεγεί για οποιοδήποτε σχέδιο.

Μανικιούρ γάμου: οι πιο όμορφες ιδέες

Manikiour gamou31instagram.com/Rhinestone-Nail-Art

Manikiour gamou32instagram.com/profi_nails

Manikiour gamou33instagram.com/billionails

Manikiour gamou34instagram.com/ib_nails

Manikiour gamou35instagram.com/karo_mani

Manikiour gamou36instagram.com/Coffin-Nail-26

Manikiour gamou37instagram.com/exclusive_nailart_spb

Το γαμήλιο μανικιούρ παίζει σημαντικό ρόλο στην εικόνα της νύφης. Είναι σημαντικό να κάνετε ένα σχέδιο που θα ταιριάζει στο νυφικό. Τα μοντέρνα κορίτσια έχουν φύγει από το κλασικό σακάκι, τώρα για το γάμο επιλέγουν ενδιαφέρουσες, πρωτότυπες και ακόμη και πολύ φωτεινές επιλογές μανικιούρ που τονίζουν το στυλ και τη γιορτινή τους διάθεση.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/manikyur/svadebnyi-manikyur