LOGO1


Κάθε σύγχρονη γυναίκα έχει καλλυντικά στο οπλοστάσιό της. Η τελευταία πινελιά για τη δημιουργία του τέλειου μακιγιάζ είναι το κραγιόν.

Kragion apoxrosis trel antres2Ωστόσο, για να αρέσει όχι μόνο σε εσάς, αλλά και στον εκλεκτό σας, η αντανάκλασή σας στον καθρέφτη, θα πρέπει να εξοικειωθείτε με τις αποχρώσεις του κραγιόν που αρέσουν στους περισσότερους άντρες. Αυτό το μικρό κόλπο μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας προς το καλύτερο.

Kragion apoxrosis trel antres3Περιεχόμενο

  • Κόκκινο κραγιόν
  • Σοκολατένια απόχρωση
  • Πορτοκαλί χρώμα
  • Ροζ απόχρωση
  • Φούξια

Κόκκινο κραγιόν

Σχεδόν σε όλους αρέσει το παγκόσμιο κόκκινο κραγιόν. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τόνους μεταξύ των γυναικών όλων των χωρών και ηπείρων. Για τους εκπροσώπους του ισχυρότερου φύλου, το κόκκινο χρώμα αντιπροσωπεύει το πάθος και τη σεξουαλικότητα.

Kragion apoxrosis trel antres4

Kragion apoxrosis trel antres5

Kragion apoxrosis trel antres6

Kragion apoxrosis trel antres7Σοκολατένια απόχρωση

Το κραγιόν στο χρώμα της σοκολάτας είναι η επιλογή των τολμηρών και με αυτοπεποίθηση γυναικών επιχειρηματιών. Οι δυνατές κυρίες δείχνουν αρκετά εντυπωσιακές με τέτοιο κραγιόν. Ως εκ τούτου, είναι πιο κατάλληλο για μακιγιάζ για επαγγελματικές συναντήσεις με συνεργάτες. Ωστόσο, πρέπει να ξέρετε ότι μια αγράμματη επιλογή μιας σοκολατένιας απόχρωσης για τον τύπο του χρώματός σας μπορεί να σας κοστίσει μερικά χρόνια.

Kragion apoxrosis trel antres8

Kragion apoxrosis trel antres9

Kragion apoxrosis trel antres10Πορτοκαλί χρώμα

Ένα αρκετά εντυπωσιακό και λαμπερό πορτοκαλί χρώμα κραγιόν θα προσελκύσει την προσοχή στην εμφάνισή σας. Αυτό το χρώμα συνδέεται με χαρούμενες, ανοιχτές γυναίκες που είναι ιδιαίτερα ελκυστικές για τους άνδρες. Αν, λοιπόν, θέλεις να κάνεις νέες γνωριμίες, μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό ακριβώς το χρώμα στο μακιγιάζ σου.

Kragion apoxrosis trel antres11Ροζ απόχρωση

Εάν επιλέξετε τη σωστή απόχρωση ροζ κραγιόν που ταιριάζει απόλυτα με την εμφάνισή σας, μπορείτε να δημιουργήσετε την εικόνα μιας απαλής και απαλής φύσης. Τα ξανθά κορίτσια πρέπει να επιλέξουν προσεκτικά τη σωστή απόχρωση για να μην δείχνουν πολύ ξεθωριασμένα. Αλλά δεν πρέπει να παίζετε υπερβολικά με τις αποχρώσεις του ροζ· ένας άντρας μπορεί να κουραστεί να φροντίζει συνεχώς το «μωρό».

Kragion apoxrosis trel antres12Φούξια

Φωτεινό φούξια χρώμα κραγιόν για ιδιοσυγκρασιακές και δραστήριες γυναίκες. Οι κυρίες που προτιμούν αυτό το κραγιόν δεν απομονώνονται σε τέσσερις τοίχους, αλλά ακολουθούν έναν ανοιχτό τρόπο ζωής: ταξιδεύουν πολύ, παρασύρονται στην περιπέτεια και τις νέες εμπειρίες. Οι άνδρες αντιλαμβάνονται αυτή την απόχρωση του κραγιόν ως σημάδι ότι οι γυναίκες είναι έτοιμες να γνωρίσουν νέους ανθρώπους.

Kragion apoxrosis trel antres13Τα χρώματα κραγιόν που επιλέγουν οι γυναίκες για τον εαυτό τους μπορούν να πουν πολλά για τον χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία τους. Οι γυναίκες λοιπόν θα πρέπει να προτιμούν εκείνες τις αποχρώσεις που αρέσουν στους άντρες τους.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/makiyazh/ottenki-pomad-nravyatsya-muzhchinam