LOGO1


Το κύριο χαρακτηριστικό του καθημερινού μακιγιάζ ματιών είναι η φυσικότητα.

Mation imeras2Οι γυναίκες που έχουν συνηθίσει να φροντίζουν τον εαυτό τους και να δείχνουν το καλύτερο κάθε μέρα δεν θα σας επιτρέψουν καν να βγείτε από το σπίτι για ψωμί στον πλησιέστερο πάγκο χωρίς μακιγιάζ. Η ομορφιά και η εκφραστικότητα των ματιών μπορούν να τονιστούν στο "μακιγιάζ χωρίς μακιγιάζ". Χρησιμοποιώντας αυτή την τεχνική, οι κυρίες δίνουν στην εικόνα μια εκπληκτική γοητεία. Τα διακοσμητικά καλλυντικά δεν φαίνονται και η γυναίκα φαίνεται άψογη.

Ωστόσο, οι λάτρεις του λαμπερού καθημερινού μακιγιάζ, που επιτρέπεται από τον ενδυματολογικό κώδικα ορισμένων εταιρειών, δεν πρέπει να στεναχωριούνται. Οι τάσεις της μόδας σάς επιτρέπουν να εστιάσετε στα μάτια με ευαίσθητα βέλη και eyeliners. Η τάση της σεζόν είναι ο «αρνητικός χώρος», που δημιουργεί μια αρμονική απαλή εικόνα.

Mation imeras3Περιεχόμενο

  • Χαρακτηριστικά του ημερήσιου μακιγιάζ ματιών
  • Μακιγιάζ ματιών Express για κάθε μέρα
  • Μακιγιάζ ημέρας για πράσινα μάτια
  • Μακιγιάζ ημέρας για καστανά μάτια
  • Μακιγιάζ ημέρας για γκρι-μπλε μάτια
  • Μακιγιάζ ημέρας για γκρίζα μάτια
  • Ημερήσιο μακιγιάζ για μπλε μάτια
  • Μακιγιάζ ματιών την ημέρα

Χαρακτηριστικά του ημερήσιου μακιγιάζ ματιών

Υπάρχουν αυξημένες απαιτήσεις για μακιγιάζ ματιών κατά τη διάρκεια της ημέρας, το οποίο πρέπει να τηρούν οι γυναίκες ιδιαίτερα σε ηλικία εργασίας. Ένα τέτοιο μακιγιάζ δεν πρέπει να παίρνει πολύ χρόνο, διαφορετικά μπορεί να αργήσετε στη δουλειά το πρωί. Επιπλέον, θα πρέπει να αποκτηθεί το πιο αρμονικό τόξο.

Mation imeras4

Mation imeras5

Mation imeras6Μακιγιάζ ματιών Express για κάθε μέρα

Εάν θέλετε να κοιμάστε περισσότερο, και ταυτόχρονα να φαίνεστε τέλεια, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε express μακιγιάζ. Για να το κάνετε αυτό, θα χρειαστείτε ένα μολύβι που τονίζει την επάνω γραμμή των βλεφαρίδων. Είναι απαραίτητο να κάνετε σκίαση, ώστε να εμφανίζεται μια απαλή ομίχλη στο άνω βλέφαρο. Για εκφραστικότητα της εμφάνισης, μπορείτε να βάψετε ελαφρά τις άνω βλεφαρίδες με μάσκαρα. Αυτή η τεχνική μακιγιάζ δεν θα πάρει πολύ χρόνο και η εικόνα θα αποδειχθεί φωτεινή και ελκυστική. Και αν θέλετε να δώσετε στα μάτια σας λάμψη, τότε μπορείτε να εφαρμόσετε ένα highlighter μιας ζεστής απόχρωσης στην εσωτερική γωνία των ματιών.

Mation imeras7Μακιγιάζ ημέρας για πράσινα μάτια

Το πράσινο χρώμα των ματιών είναι αρκετά σπάνιο στη φύση, θεωρείται μαγικό, αφού οι κυρίες με αυτό το χρώμα ματιών είναι πολύ μυστηριώδεις και ελκυστικές. Ωστόσο, οι καλλονές με πράσινα μάτια θα πρέπει επίσης να φορούν μακιγιάζ κατά τη διάρκεια της ημέρας για να τονίσουν την ομορφιά και την ατομικότητά τους. Οι αποχρώσεις των πράσινων ματιών είναι τόσο διαφορετικές που, ανάλογα με την ώρα της ημέρας και τον φωτισμό, μπορούν να αλλάξουν και να γίνουν είτε μια πλούσια καστανοπράσινη απόχρωση είτε μια ανοιχτόχορτη. Οι λάτρεις των σκιών πρέπει να θυμούνται ότι τέτοια μάτια μπορούν να τονιστούν τέλεια με μπεζ, ανοιχτόχρωμη σοκολάτα, βάλτο ή χρυσές αποχρώσεις.

Mation imeras8

Mation imeras9Έτσι, για τις γυναίκες με ξανθά μαλλιά, οι σκιές μιας γκρι απόχρωσης με καφέ ζεστό τόνο, καθώς και μια χρυσή απόχρωση είναι ιδανικές.

Mation imeras10Οι κοκκινομάλλες πράσινα μάτια πρέπει να δώσουν προσοχή στις ζεστές σοκολατένιες, χάλκινες και χάλκινες αποχρώσεις των σκιών, καθώς και στις αποχρώσεις του λαδιού και του βάλτου.

Mation imeras11Και οι μελαχρινές συνιστώνται να προτιμούν τις καφέ αποχρώσεις. Οι σοκολατένιες σκιές και το καφέ eyeliner για γυναίκες με καστανά μαλλιά με πράσινα μάτια ή μελαχρινές είναι η τάση της σεζόν.

Mation imeras12Μακιγιάζ ημέρας για καστανά μάτια

Το ημερήσιο μακιγιάζ για κυρίες με καστανά μάτια φαίνεται αρμονικά σε λεπτές ροδακινί και γυμνές αποχρώσεις. Δεδομένου του χρώματος των μαλλιών, στις μελαχρινές γυναίκες μπορεί να συνιστάται να δίνουν μεγάλη προσοχή σε κάπως ασυνήθιστες αποχρώσεις του χρυσού χρώματος με ασημί, μπρούτζο, σοκολατένιο ή με πρασινωπή απόχρωση.

Mation imeras13

Mation imeras14

Mation imeras15

Mation imeras16Για τους λάτρεις του ημερήσιου μακιγιάζ ματιών σε φωτεινότερα χρώματα, οι καλλιτέχνες μακιγιάζ συνιστούν τη χρήση αποχρώσεων του τιρκουάζ, του δαμάσκηνου, της μελιτζάνας.

Οι καστανές κυρίες με ανοιχτό χρώμα μαλλιών θα πρέπει να επιλέγουν αποχρώσεις ροδακινί, σοκολάτας, dusty rose, ασημί, μπεζ και άμμου για καθημερινό μακιγιάζ. Όσο για το eyeliner, είναι πιο σοφό να αποκλείσετε το μαύρο. Το μακιγιάζ με γκρι ή καφέ eyeliner είναι πολύ πιο ενδιαφέρον και εκφραστικό.

Mation imeras17Οι λάτρεις των βελών θα πρέπει να κάνουν το βλέμμα ανοιχτό με τη βοήθεια βελών μεταξύ των βλεφαρίδων. Τα ελάχιστα αισθητά βέλη κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων πρέπει να σκιάζονται καλά με ένα πινέλο, δημιουργώντας ένα θολό αποτέλεσμα.

Mation imeras18Μακιγιάζ ημέρας για γκρι-μπλε μάτια

Τα γκρι-μπλε μάτια έχουν την ικανότητα να αλλάζουν χρώμα όταν αλλάζει ο καιρός, από το να φοράνε πράγματα ορισμένων αποχρώσεων, ακόμα και από τη διάθεση. Για τέτοια μάτια, οι σκιές των αποχρώσεων του γκρι, του ασημί, του σταχτού, του χαλκού και του γκριζοπράσινου υποτόνου είναι τέλειες.

Mation imeras19

Mation imeras20Οι ξανθιές για μακιγιάζ κατά τη διάρκεια της ημέρας θα πρέπει να επιλέγουν αποχρώσεις με βάση το χρώμα του δέρματος. Εάν το δέρμα του προσώπου είναι ζεστών αποχρώσεων, τότε οι σκιές του ψυχρού τόνου: τέφρα, ασημί δίνουν στην εικόνα μια κάπως μυστηριώδη εμφάνιση. Για να δώσετε στο τόξο κάποιο ρομαντισμό και κομψότητα, αξίζει να πειραματιστείτε με χρυσά και ροδακινί λουλούδια.

Mation imeras21Οι μελαχρινές μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ίδια επιλογή αποχρώσεων σκιών με τις καλλονές με γκρι-μπλε μάτια. Επιπλέον, οι ροζ και οι αποχρώσεις του καφέ είναι ιδανικές για αυτούς σε συνδυασμό με καφέ ή γκρι eyeliner.

Μακιγιάζ ημέρας για γκρίζα μάτια

Οι γυναίκες με γκρίζα μάτια έχουν ένα ευρύ πεδίο για πειραματισμούς. Το ημερήσιο μακιγιάζ με την κλασική έννοια μπορεί να συμπληρωθεί με μια ημιδιαφανή εκδοχή σε αποχρώσεις του μπρονζέ, της σοκολάτας, της ελιάς. Τα βέλη πρέπει να σκιάζονται προσεκτικά. Μια σκιασμένη σκοτεινή ομίχλη, φυσικά, κάνει την εμφάνιση πιο εκφραστική, αλλά για την καθημερινή έκδοση, θα πρέπει να γίνει μια ελαφριά, ελαφρώς αισθητή προφορά. Οι μπεζ αποχρώσεις ταιριάζουν πολύ στο πάνω βλέφαρο, καθώς και στο χρώμα του μπρονζέ και της άμμου.

Mation imeras22

Mation imeras23

Mation imeras24Φαίνεται ενδιαφέρον μακιγιάζ ημέρας, που εφαρμόζεται αποκλειστικά με ρουζ. Το κινητό βλέφαρο μιας απαλής ροζ σκιάς με την προσθήκη λευκής καγιάλα στις γωνίες των ματιών κάνει τα μάτια όσο πιο φυσικά γίνεται.

Ημερήσιο μακιγιάζ για μπλε μάτια

Οι απότομες μεταβάσεις από το ένα χρώμα των σκιών στο άλλο δεν είναι για μπλε μάτια. Ένα τέτοιο καθημερινό μακιγιάζ θα φαίνεται προκλητικό. Αν φοράς γυμνό μακιγιάζ στα μάτια, τότε δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Αλλά όταν χρησιμοποιείτε πολύχρωμες σκιές, θα πρέπει να λάβετε υπόψη τον τύπο του χρώματός σας.

Mation imeras25

Mation imeras26

Mation imeras27

Mation imeras28Οι μελαχρινές γυναίκες με μπλε μάτια είναι εκφραστικές από μόνες τους. Για το μακιγιάζ των ματιών, συνιστάται να χρησιμοποιείτε γκρι, μπλε του ουρανού, ασημί αποχρώσεις. Οι λάτρεις των πιο φωτεινών εμφανίσεων χρησιμοποιούν σκονισμένες μοβ και πούδρα αποχρώσεις.

Mation imeras29Οι ξανθοί fashionistas συνιστώνται να χρησιμοποιούν παστέλ αποχρώσεις. Επιπλέον, με ένα κρύο χρώμα μαλλιών είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε γκρι σκιές, και με ένα ζεστό - ελαφριά σοκολάτα.

Mation imeras30

Mation imeras31

Mation imeras32Οι συνηθισμένες γυμνές αποχρώσεις είναι κατάλληλες για κοκκινομάλλα κορίτσια και οι λάτρεις των χρωματικών αποχρώσεων μπορούν να χρησιμοποιήσουν μοβ και χάλκινες αποχρώσεις.

Μακιγιάζ ματιών την ημέρα

Τα γραφικά στοιχεία στο μακιγιάζ των ματιών των ώριμων γυναικών δεν συνιστώνται. Επομένως, τα βέλη στο lifting makeup δεν είναι ευπρόσδεκτα. Αντικαθίστανται με μια ελαφριά ομίχλη που δημιουργείται από τη σκίαση ενός μολυβιού. Η εκφραστικότητα της εμφάνισης μπορεί να τονιστεί με ένα ενδιάμεσο βέλος.

Mation imeras33Οι ματ σκιές είναι ό,τι χρειάζεστε σε ένα lifting μακιγιάζ ματιών. Η τροχιακή γραμμή τονίζεται τέλεια από σκιές 2-3 τόνους πιο σκούρες από το βασικό χρώμα του δέρματος.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/makiyazh/dnevnoy-makiyazh-glaz