LOGO1


Κάθε γυναίκα θέλει όχι μόνο να μην φαίνεται χειρότερη από τις άλλες, αλλά να αισθάνεται η πιο όμορφη και νεότερη.

Simvoules epitiximenes2Δυστυχώς, σχεδόν όλες οι γυναίκες συγκρίνονται με άλλους εκπροσώπους του ασθενέστερου φύλου, αναζητώντας ελλείψεις στον εαυτό τους ή σε αυτούς. Μπορείτε να αφήσετε αυτή την κακή συνήθεια και να μάθετε πώς να κάνετε το εκπληκτικό μακιγιάζ που επιλέγουν οι επιτυχημένες γυναίκες για τον εαυτό τους.

Simvoules epitiximenes3Περιεχόμενο

  • Μονόχρωμο μακιγιάζ
  • Highlighter για την εσωτερική γωνία του ματιού
  • Παχουλό Lip Gloss
  • Τέλεια φρύδια
  • Φυσική εμφάνιση

Μονόχρωμο μακιγιάζ

Οι γυναίκες που έχουν αυτοπεποίθηση για την ομορφιά τους δεν θα φορέσουν ποτέ μακιγιάζ που να είναι πολύ εμφανές. Όμορφες και πολυτελείς κυρίες ποντάρουν στην άρση των ατελειών, ενώ δείχνουν φυσικές και φρέσκες. Για να γίνει αυτό, οι επιτυχημένες κυρίες επιλέγουν αποκλειστικά μονόχρωμο μακιγιάζ, τις περισσότερες φορές σε ουδέτερες ή βασικές αποχρώσεις. Προτεραιότητα είναι τα χρώματα μπεζ, απαλό ροζ, ροδακινί.

Simvoules epitiximenes4Highlighter για την εσωτερική γωνία του ματιού

Δημοφιλείς bloggers που έχουν πολλές από τις πιο υπέροχες φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα λένε ότι χρησιμοποιούν highlighter για να τονίσουν την εσωτερική γωνία των ματιών. Λόγω της λάμψης σε αυτόν τον τομέα, το μακιγιάζ θα επιτρέψει σε μια γυναίκα να δείχνει πλούσια και κομψή. Μερικές γυναίκες της μόδας αντί για highlighter επιλέγουν μεταλλικές σκιές ή κρεμ συνθέσεις, το κυριότερο είναι ότι έχουν αστραφτερές κηλίδες.

Simvoules epitiximenes5Παχουλό Lip Gloss

Φαίνεται ότι υπάρχουν μόνο δύο τρόποι για να αποκτήσεις σαρκώδη χείλη: να γεννηθείς με τέτοια ή να τα φτιάξεις με ενέσεις. Αλλά μερικές κυρίες δεν γνωρίζουν καν ότι υπάρχουν ειδικά παχουλά gloss που αυξάνουν τη ροή του αίματος στα χείλη, προκαλώντας έτσι ένα ελαφρύ πρήξιμο, το οποίο θα κάνει τα χείλη να φαίνονται σαρκώδη και ζουμερά. Και με τέτοια λάμψη, δεν χρειάζεστε καν κραγιόν.

Simvoules epitiximenes6Τέλεια φρύδια

Μόνο όμορφα στρωμένα, σωστά υπογραμμισμένα φρύδια μπορούν να κάνουν την εικόνα μιας κυρίας πλούσια και κομψή. Γι' αυτό, μην αγνοείτε ποτέ τη φροντίδα τους, όχι μόνο αφαιρείτε τις περιττές τρίχες κάθε πρωί, αλλά και χτενίστε τις, βάψτε τις και φορμάρετε τις με ένα διάφανο τζελ.

Simvoules epitiximenes7Φυσική εμφάνιση

Θεαματικά κορίτσια μας κοιτούν από οθόνες τηλεόρασης και τηλέφωνα, στα οποία ό,τι είναι δυνατό έχει ξαναγίνει. Μάλιστα, οι γυναίκες με αυτοπεποίθηση και επιτυχία επιλέγουν μόνες τους μια φυσική εμφάνιση που ήταν εδώ και καιρό στην τάση. Προϋποθέτει την παρουσία ελαφρού μακιγιάζ, φυσικών βλεφαρίδων, χειλιών και όμορφα διαμορφωμένων φρυδιών. Οι πλούσιες κυρίες συχνά αρνούνται το περίπλοκο περίγραμμα και τη γλυπτική.

Simvoules epitiximenes8Πώς να μοιάζετε με μια πλούσια και επιτυχημένη κυρία; Μόλις! Παραλείψτε τις πολύπλοκες τεχνικές μακιγιάζ επιλέγοντας ένα ελαφρύ, καθημερινό μακιγιάζ που θα κρύβει τις ατέλειες ενώ παράλληλα θα εκφράζει τη φυσική σας ομορφιά.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/makiyazh/byuti-sovety-kotorye-vybirayut-uspeshnye-zhenschiny