LOGO1


Τα πράσινα μάτια είναι μια αξιοσημείωτη λεπτομέρεια της εμφάνισης που οι γυναίκες προσπαθούν να αναδείξουν όσο το δυνατόν περισσότερο.

Sosto mak prasina matia2Φήμες λένε ότι τα κορίτσια με πράσινα μάτια έχουν μαγική ομορφιά, γι' αυτό πρέπει να επιλέξετε μακιγιάζ που μπορεί να τονίσει αυτή την ιδιαίτερη ελκυστικότητα. Στο άρθρο, συγκεντρώσαμε τα πιο σημαντικά μυστικά ομορφιάς για το μακιγιάζ με πράσινα μάτια.

Sosto mak prasina matia3Περιεχόμενο

  • Κόλπα μακιγιάζ με πράσινα μάτια
  • Λάθη στο μακιγιάζ στα πράσινα μάτια
  • Συμβουλές μακιγιάζ για πράσινα μάτια

Κόλπα μακιγιάζ με πράσινα μάτια

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι η σωστή παλέτα αποχρώσεων που ταιριάζει με την πράσινη ίριδα. Οι καλλιτέχνες μακιγιάζ συνιστούν να προτιμάτε τις ζεστές αποχρώσεις, αλλά να αποκλείετε τις ψυχρές.

Sosto mak prasina matia4Εάν πρέπει να τονίσετε όσο το δυνατόν περισσότερο τα πράσινα μάτια, τότε επιλέξτε πάντα μωβ αποχρώσεις, είναι αντίθετα με το πράσινο στον χρωματικό κύκλο, που δημιουργεί μια φωτεινή και απίστευτα όμορφη αντίθεση δύο αποχρώσεων.

Sosto mak prasina matia5Οι μουσταρδί και ροδακινί αποχρώσεις φαίνονται πολύ καλές με τα πράσινα μάτια, και για το βραδινό μακιγιάζ μπορείτε να επιλέξετε έναν κόκκινο τούβλο τόνο. Εάν χρειάζεστε ένα μακιγιάζ για ένα πάρτι, τότε οι χρυσές ή μπρονζέ σκιές είναι αρκετά κατάλληλες.

Sosto mak prasina matia6Μια μαύρη επένδυση θα σας βοηθήσει να τονίσετε ακόμα περισσότερο την ομορφιά των πράσινων ματιών, παρεμπιπτόντως, μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια καφέ απόχρωση μολυβιού.

Λάθη στο μακιγιάζ στα πράσινα μάτια

Το κύριο λάθος που μπορεί να χαλάσει καταστροφικά όλη την εικόνα μιας γυναίκας είναι η επιλογή των πράσινων σκιών και μερικοί επιλέγουν ακριβώς την ίδια απόχρωση με την ίριδα. Εξαιτίας αυτού, όλη η ομορφιά των πράσινων ματιών απλά θα ξεπλυθεί στο φόντο των σκιών.

Sosto mak prasina matia7Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε πολύ καθαρό περίγραμμα γύρω από τα μάτια, τώρα είναι στην τάση μια ελαφριά ομίχλη, η οποία γίνεται πολύ εύκολα με καλή σκίαση.

Sosto mak prasina matia8Ο σκοτεινός καπνός πάγου φαίνεται εντυπωσιακός, αλλά οι κυρίες με πράσινα μάτια θα πρέπει να αποφεύγουν αυτό το είδος μακιγιάζ, καθώς αυτοί οι σκοτεινοί τόνοι μπορούν εύκολα να πνίξουν όλη την ομορφιά της πράσινης ίριδας.

Συμβουλές μακιγιάζ για πράσινα μάτια

Τα ίδια τα πράσινα μάτια είναι πολύ όμορφα και εκφραστικά, επομένως δεν πρέπει να τα κρύβετε με πολύ φωτεινό ή σκούρο μακιγιάζ. Η παστέλ παλέτα, οι nude αποχρώσεις είναι μια εξαιρετική επιλογή, αλλά δεν πρέπει να σταματήσετε στο παραδοσιακό μακιγιάζ. Μπορείτε να δοκιμάσετε άλλες επιλογές, κανείς δεν απαγορεύει να πειραματιστείτε.

Sosto mak prasina matia9Θυμηθείτε τον κύριο κανόνα του μακιγιάζ των πράσινων ματιών - σκιάζετε πάντα καλά τις σκιές και αφαιρείτε τα υπολείμματα για να μην φαίνεται λερωμένο το μακιγιάζ. Και σε αυτή την περίπτωση, ακόμη και κάποιες σκιές που δεν είναι κατάλληλες για τη σκιά ματιών σας δεν θα φαίνονται τόσο χυδαία.

Sosto mak prasina matia10Τα πράσινα μάτια είναι μια ιδιαίτερη μαγεία που ελκύει με την ομορφιά της. Κάθε γυναίκα με τέτοιο χαρακτηριστικό μπορεί να μαγέψει οποιονδήποτε άντρα. Και αν τονίζει επιδέξια τα πράσινα μάτια, τότε δεν θα είναι ίση.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/makiyazh/kak-pravilno-podobrat-makiyazh-dlya-zelenyh-glaz