LOGO1


Δεν είναι μυστικό ότι κάθε γυναίκα προσπαθεί να δείχνει ελκυστική και να φαίνεται νεότερη από τη βιολογική της ηλικία.

Tampou saranta2Επομένως, είναι απαραίτητο να ακολουθείτε τις τάσεις της μόδας στον κλάδο της ομορφιάς. Το οβάλ του προσώπου και τα χαρακτηριστικά του αλλάζουν με την ηλικία, επομένως, το μακιγιάζ που σας ταίριαζε στα νιάτα σας θα σας γεράσει στην ενήλικη ζωή. Οι makeup artists αποκαλύπτουν τα μυστικά του μακιγιάζ στις γυναίκες και επισημαίνουν τις απαγορεύσεις σε αυτό σε 40χρονες κυρίες.

Περιεχόμενο

  • Ματ πούδρα
  • Μην αφήνετε πολύ να λάμπει
  • Χωρίς παχύ σκούρο eyeliner
  • Αποφύγετε το ρουζ σε όλο το μάγουλό σας
  • Λάθος απόχρωση κραγιόν

Ματ πούδρα

Δεν χρησιμοποιεί κάθε κυρία σε κομψή ηλικία μια ενυδατική κρέμα πριν κάνει το μακιγιάζ. Αλλά το δέρμα αφυδατώνεται με την ηλικία, ο λιπιδικός φραγμός που έχει σχεδιαστεί για να το προστατεύει χειροτερεύει. Η ματ πούδρα στεγνώνει ακόμα περισσότερο την επιδερμίδα. Αντίθετα, χρησιμοποιήστε ένα αστάρι και τόνερ ελαφριάς δομής. Εάν εμφανιστεί γρήγορα λιπαρή γυαλάδα στο δέρμα, τότε τα μαντηλάκια ματ θα λύσουν αυτό το πρόβλημα.

Tampou saranta3Μην αφήνετε πολύ να λάμπει

Η περίσσεια λαμπρότητας στην εικόνα μιας ώριμης γυναίκας δεν της δίνει ομορφιά. Χρησιμοποιώντας ένα highlighter, μαργαριταρένιες σκιές και γυαλιστερό κραγιόν σε ένα μακιγιάζ, θα λάμψετε. Και το πραγματικά υγιές δέρμα δεν λάμπει, αλλά λάμπει από μέσα. Έμφαση πρέπει να δίνεται είτε στα μάτια είτε στα χείλη. Επομένως, όταν χρησιμοποιείτε γυαλιστερό κραγιόν, χρησιμοποιήστε ματ σκιές.

Tampou saranta4Χωρίς παχύ σκούρο eyeliner

Το χοντρό μαύρο eyeliner βαραίνει την εικόνα μιας μεγαλύτερης γυναίκας, κάνει το βλέμμα βαρύ. Είναι απαραίτητο να αντικαταστήσετε το μαύρο eyeliner, αν θέλετε πραγματικά να το χρησιμοποιήσετε, με σκούρο γκρι ή σοκολατί χρώμα. Επιπλέον, η καλή σκίαση είναι απαραίτητη για να είναι η εικόνα θηλυκή και κομψή.

Tampou saranta5Αποφύγετε το ρουζ σε όλο το μάγουλό σας

Η γλυπτική στο μακιγιάζ είναι ένα αρκετά δύσκολο έργο. Εάν δεν κατέχετε αυτές τις επαγγελματικές δεξιότητες, τότε μην εφαρμόσετε καφέ ρουζ στο μισό πρόσωπό σας, προσπαθώντας να τονίσετε τα ζυγωματικά σας.

Tampou saranta6Λάθος απόχρωση κραγιόν

Οι ώριμες γυναίκες δεν πρέπει να αγοράζουν πολύ χλωμά ή, αντίθετα, σκούρα χρώματα κραγιόν. Οι καλλιτέχνες μακιγιάζ έχουν ταμπού στα χείλη καρότο, μωβ, μπλε. Τα γυαλιστερά κραγιόν σε μούρο ή κοραλί χρώμα θα δώσουν στο πρόσωπό σας μια λεπτή και κομψή εμφάνιση, θα γίνετε οπτικά νεότεροι και πιο φρέσκοι.

Tampou saranta7Τα ταμπού στο μακιγιάζ για κυρίες άνω των 40 ετών πρέπει να τηρούνται προκειμένου να δημιουργηθούν τέλεια αντιγηραντικά λουκ.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/makiyazh/tabu-v-makiyazhe-posle-40-let