LOGO1


Η μόδα αλλάζει τόσο γρήγορα που είναι αδύνατο να την ακολουθήσεις. Οι καλλιτέχνες μακιγιάζ και οι δημιουργοί καλλυντικών…

Apoxrosis skion2κάθε νέα σεζόν διακηρύσσουν νέες αποχρώσεις σκιών που θα είναι στη μόδα. Αλλά μερικές φορές αυτή η παλέτα είναι τόσο πρωτότυπη που δεν μπορεί να τα χρησιμοποιήσει κάθε κυρία.

Περιεχόμενο

  • Καφέ παλέτα σκιών
  • Γκρι και μαύρες σκιές
  • Χρυσές και ασημένιες σκιές
  • Υπέροχη nude παλέτα σκιών ματιών
  • Φωτεινές σκιές

Υπάρχει πάντα μια διέξοδος - να χρησιμοποιήσετε σκιές που θα είναι πάντα και παντού στην τάση, θεωρούνται επίσης καθολικές, καθώς ταιριάζουν σε κυρίες με κάθε τύπο χρώματος.

Καφέ παλέτα σκιών

Στην πρώτη θέση είναι μια ασύγκριτη καφέ παλέτα σκιών. Τονίζει τέλεια τα καστανά μάτια, καθιστώντας τα ακόμα πιο άτονα, αλλά για αυτό αξίζει να χρησιμοποιήσετε πιο σκούρους τόνους. Οι γυναίκες με ανοιχτόχρωμα μάτια είναι κατάλληλες τόσο για ανοιχτό καφέ όσο και για πιο σκούρες, ενώ είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα ombre με καλή σκίαση. Με τη βοήθεια μιας καφέ παλέτας, μπορείτε να κάνετε τόσο ήρεμο μακιγιάζ κατά τη διάρκεια της ημέρας όσο και σύνθετο βραδινό μακιγιάζ με λάμψεις και βέλη.

Apoxrosis skion3Γκρι και μαύρες σκιές

Οι γκρι και οι μαύρες σκιές από γραφίτη είναι μια εύχρηστη παλέτα για τη δημιουργία μοντέρνων καπνιστών ματιών. Είναι αυτές οι αποχρώσεις που σας επιτρέπουν να πετύχετε το τέλειο βραδινό μακιγιάζ για μια ιδιαίτερη περίσταση. Με τη βοήθεια διαφορετικών αποχρώσεων και εντάσεων σκιών, κυρίες με οποιοδήποτε τύπο χρώματος μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν.

Apoxrosis skion4

Apoxrosis skion5

Apoxrosis skion6Χρυσές και ασημένιες σκιές

Για να δημιουργήσετε ένα κομψό βραδινό ή επίσημο μακιγιάζ, δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς λαμπρές σκιές. Τα αιώνια κλασικά είναι οι ασημί και χρυσές σκιές που εφαρμόζουν τέλεια στα βλέφαρα. Με τη βοήθεια αυτού του καλλυντικού, οι κυρίες δημιουργούν μια ενδιαφέρουσα και δελεαστική εμφάνιση, από την οποία είναι αδύνατο να απομακρυνθεί κανείς.

Apoxrosis skion7

Apoxrosis skion8Υπέροχη nude παλέτα σκιών ματιών

Πρόσφατα, η τάση χωρίς μακιγιάζ κερδίζει δημοτικότητα. Οι καλλιτέχνες μακιγιάζ διαβεβαιώνουν ότι το φυσικό μακιγιάζ δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα. Για να δημιουργήσετε μια φυσική εμφάνιση, χρησιμοποιήστε μια λεπτή παλέτα γυμνών σκιών. Είναι σημαντικό αυτά τα χρώματα να είναι κατάλληλα για όλες τις κυρίες χωρίς εξαίρεση.

Apoxrosis skion9

Apoxrosis skion10Φωτεινές σκιές

Σε κάθε εποχή και ανεξάρτητα από τις τάσεις της μόδας, οι φωτεινές σκιές παραμένουν επίκαιρες. Μόνο οι αποχρώσεις επιλέγονται σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Για παράδειγμα, τώρα οι σκιές νέον είναι πιο σχετικές, οι οποίες δεν βρίσκονται στο πάνω κινητό βλέφαρο, αλλά στο κάτω.

Apoxrosis skion11

Apoxrosis skion12

Apoxrosis skion13Το μακιγιάζ επιτρέπει στις γυναίκες να τονίζουν την ομορφιά τους και ταυτόχρονα να κρύβουν τα ελαττώματά τους. Το μακιγιάζ των ματιών είναι το κύριο συστατικό κάθε εικόνας. Αλλά λόγω της ρευστής φύσης της μόδας, μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε κομψές αποχρώσεις. Στο άρθρο παραθέσαμε παλέτες σκιών ματιών που θα είναι πάντα στη μόδα, ανεξαρτήτως εποχής.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/makiyazh/ottenki-tenej-kotorye-vsegda-budut-v-mode