LOGO1


Το πράσινο συνδέετε πάντα με την άνοιξη. Η παλέτα, ευχάριστη στο μάτι, δημιουργεί μια ιδιαίτερη εικόνα που κάνει το κορίτσι να ξεχωρίζει από το πλήθος.

Aniksis Prasina2Το πράσινο είναι όμορφο σε μονόχρωμο, αλλά μπορεί επίσης να φορεθεί με άλλες μοντέρνες αποχρώσεις για να δημιουργήσετε ένα λαμπερό και ανοιξιάτικο σύνολο κάθε φορά.

Aniksis Prasina3

Aniksis Prasina4@aimazin

Aniksis Prasina5@aimazin

Aniksis Prasina6@aimazin

Aniksis Prasina7@aimazin

Περιεχόμενο

  • Πράσινο και μαύρο
  • Πράσινο και γκρι
  • Πράσινο και κίτρινο
  • Πράσινο και δερμάτινο
  • Πράσινο και ροζ
  • Πράσινο και μπλε
  • Πράσινο και καφέ
  • Πράσινο μονόχρωμο

Πράσινο και μαύρο

Το πράσινο και το μαύρο είναι μια win-win λύση για την άνοιξη. Πρώτον, η εικόνα αποδεικνύεται πρακτική και, δεύτερον, φωτεινή και κατάλληλη για την εποχή της άνοιξης. Για παράδειγμα, φορέστε μια πράσινη φόρμα και ένα μαύρο φανελάκι.

Aniksis Prasina8

Aniksis Prasina9

Aniksis Prasina10Πράσινο και γκρι

Για λιγότερο ζωντανή και αισθητή εμφάνιση για την άνοιξη, συνδυάστε το πράσινο με το γκρι. Ένα σετ με πράσινο σακάκι και γκρι παλτό φαίνεται πολύ κομψό και απαλό· είναι σημαντικό τα μέρη του σακακιού να φαίνονται έξω από τα εξωτερικά ρούχα.

Aniksis Prasina11

Aniksis Prasina12Πράσινο και κίτρινο

Οι σχετικές κίτρινες και πράσινες αποχρώσεις ταιριάζουν πολύ σε μια ανοιξιάτικη εμφάνιση. Δοκιμάστε τολμηρούς συνδυασμούς, για παράδειγμα, ένα πράσινο παντελόνι και ένα καπέλο θα αναδείξουν τέλεια ένα κίτρινο αμάνικο γιλέκο.

Aniksis Prasina13Πράσινο και δερμάτινο

Ένα πράσινο πλεκτό πουλόβερ θα δημιουργήσει μια μοντέρνα αντίθεση με το δερμάτινο παντελόνι και μπορεί να είναι όχι μόνο μαύρο ή καφέ, αλλά σε οποιαδήποτε πράσινη απόχρωση.

Aniksis Prasina14

Aniksis Prasina15Πράσινο και ροζ

Δεν θα αποφασίσει κάθε κυρία για έναν τόσο φωτεινό και εντυπωσιακό συνδυασμό. Το πράσινο και το ροζ είναι καλοί σύντροφοι, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι η εικόνα θα βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο της προσοχής όλων.

Aniksis Prasina16

Aniksis Prasina17

Aniksis Prasina18Πράσινο και μπλε

Τα τζιν αντικείμενα και οποιαδήποτε ρούχα σε μπλε και πράσινο δημιουργούν ένα μοντέρνο tandem που είναι πάντα στη θέση του την άνοιξη. Διαλέξτε δύο επιλογές: η πρώτη εμφάνιση είναι πράσινα αξεσουάρ και μονόχρωμες τζιν ή μπλε λεπτομέρειες που συμπληρώνουν το συνολικό πράσινο ντύσιμο.

Aniksis Prasina19

Aniksis Prasina20

Aniksis Prasina21Πράσινο και καφέ

Τόσο η γη και το γρασίδι όσο και το πράσινο και το καφέ φαίνονται καλά μαζί. Ένα πράσινο σακάκι σε φωτεινό σχέδιο θα τονίσει τα λεπτά ποδαράκια σε καφέ παντελόνι.

Aniksis Prasina22Πράσινο μονόχρωμο

Και, φυσικά, κάθε κυρία χρειάζεται να φορέσει ένα πράσινο μονόχρωμο τουλάχιστον μία φορά κατά τη διάρκεια της άνοιξης. Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά σε κομψά πλεκτά φορέματα, κομψά επαγγελματικά κοστούμια και πλεκτές λεπτομέρειες σε πράσινο χρώμα.

Aniksis Prasina23

Aniksis Prasina24

Aniksis Prasina25

Aniksis Prasina26

Aniksis Prasina27Το πράσινο είναι η κύρια απόχρωση της άνοιξης. Μην ανησυχείτε ότι ο τόνος θα είναι πολύ φωτεινός, γιατί η εικόνα σας θα γίνει μια ακτίνα φωτός στον ζοφερό καιρό.

Πηγή: https://krasotka.cc/moda-i-stil/garderob/s-chem-nosit-zelenyy-vesnoy