LOGO1


Για την άνοιξη του 2024, οι σχεδιαστές έχουν ετοιμάσει πολλά μοντέλα φορεμάτων, που διακρίνονται όχι μόνο από τη δημιουργικότητά τους, αλλά και…

Aniksis Foremata2από την αρχική τους κοπή, την ασυνήθιστη διακόσμηση και τους χρωματικούς συνδυασμούς τους. Κυρίες ώριμης ηλικίας που έχουν ξεπεράσει το όριο των 40 ετών θα μπορούν να αναπληρώσουν την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα τους με κομψά μοντέλα από δέρμα, βελούδο, βαμβάκι και σιφόν.

Aniksis Foremata3

Aniksis Foremata4Περιεχόμενο

  • Πολυχρηστικό πουκάμισο φόρεμα
  • Slim fit φορέματα
  • Μοντέλα φυτικών μοτίβων
  • Φορέματα με κοψίματα και σκισίματα
  • Με κρόσσια

Πολυχρηστικό πουκάμισο φόρεμα

Οι κυρίες μιας κομψής ηλικίας προσπαθούν να αγοράσουν πράγματα που ταιριάζουν στη σιλουέτα τους, αναζωογονούν, ανανεώνουν την εικόνα τους, την κάνουν κομψή και πρωτότυπη. Τα πουκάμισα που παρουσιάζονται στις παγκόσμιες πασαρέλες είναι αρκετά ασυνήθιστα. Ανάμεσα στα νέα ανοιξιάτικα μοντέλα είναι φορέματα με έντονη ασυμμετρία στο στρίφωμα της φούστας, με μακριά, ογκώδη μανίκια και με γιακά σε αντίθεση. Η χρωματική παλέτα των φορεμάτων δεν είναι περιορισμένη.

Aniksis Foremata5@fusunlindner

Slim fit φορέματα

Η εστίαση στη θηλυκότητα και την κομψότητα του ανοιξιάτικου look ζωντάνεψε από σχεδιαστές που πρόσφεραν εφαρμοστά φορέματα για μεγαλύτερες γυναίκες. Εξαιρετικά φορέματα με θήκη μήκους midi και maxi είναι ιδιαίτερα δημοφιλή και σε ζήτηση. Επιπλέον, πολλές κυρίες προτιμούν να κρύβουν τα ελαττώματα της φιγούρας με φορέματα περιτυλίγματος.

Aniksis Foremata6Μοντέλα φυτικών μοτίβων

Τα floral θέματα στα ανοιξιάτικα φορέματα είναι από τα πιο επίκαιρα. Οι κυρίες της ηλικίας του Μπαλζάκ μπορούν εύκολα να αντέξουν οικονομικά μοντέρνα φορέματα με λουλουδάτα μοτίβα: τριαντάφυλλα, αραιά διάσπαρτα κρίνα, ορχιδέες, μαργαρίτες. Με τη βοήθεια ενός καλοραμμένου φορέματος, μπορείτε να προσαρμόσετε τέλεια τη γυναικεία σιλουέτα.

Aniksis Foremata7@tetyamotya

Φορέματα με κοψίματα και σκισίματα

Τα λεπτά κοψίματα στο φόρεμα στη λαιμόκοψη, στα μανίκια ή στην πλάτη είναι αρκετά αποδεκτά για κυρίες ηλικίας 40+. Ιδιαίτερα ενδιαφέροντα φαίνονται μοντέλα με τετράγωνα κοψίματα, που συμπληρώνονται με φουσκωτά μανίκια.

Aniksis Foremata8@lombardandfifth

Βραδινά εφαρμοστά φορέματα από ύφασμα με μεταλλικό εφέ με βαθύ σκίσιμο στο πλάι ή στην πλάτη θα επιτρέψουν στις γυναίκες να δείχνουν το καλύτερο.

Aniksis Foremata9@oxanakrengel

Με κρόσσια

Μην νομίζετε ότι η σούπερ κομψή διακόσμηση με κρόσσια είναι προνόμιο των νεαρών κοριτσιών. Φορέματα με στριφώματα με κρόσσια δίνουν στη σιλουέτα της γυναίκας έναν ιδιαίτερο δυναμισμό. Σε ένα τέτοιο φόρεμα, οι κυρίες φαίνονται πολύ κομψές, ειδικά αν η φράντζα δεν είναι πολύ μακριά.

Aniksis Foremata10

Aniksis Foremata11Τα μοντέρνα φορέματα για γυναίκες μετά από 40 χρόνια την άνοιξη του 2024 είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να τονίσετε την ατομικότητά σας και την ομορφιά της σιλουέτας σας.

Πηγή: https://krasotka.cc/moda-i-stil/modnyie-trendyi-hityi/modnye-platya-vesny-dlya-zhenschin-posle-40-let