LOGO1


Το μπλε είναι ένα κλασικό χρώμα μαζί με το λευκό και το μαύρο.

Mple Palto2Η επιλογή ενός μπλε παλτού θα βοηθήσει τις γυναίκες να γίνουν ιδιοκτήτες ενός ευέλικτου κλασικού ντυσίματος και να φαίνονται εντυπωσιακές. Σε επιδείξεις μόδας συλλογών εξωτερικών ενδυμάτων, οι στυλίστες παρουσιάζουν μια μεγάλη γκάμα μοντέλων μπλε παλτών στους fashionistas.

Mple Palto3https://www.instagram.com/thestyleograph/

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε ποια μοντέλα μπλε παλτό οι σχεδιαστές ρούχων συνιστούν να επιλέξουν οι γυναίκες.

Περιεχόμενο

  • Μπλε παλτό με γούνα
  • Μπλε ριγέ παλτό
  • Απλό μπλε παλτό
  • Μπλε παλτό + παντελόνι
  • Μπλε παλτό + φούστα ή φόρεμα
  • Μπλε παλτό + παπούτσια
  • Μπλε παλτό + αξεσουάρ

Μπλε παλτό με γούνα

Ένα σκούρο μπλε παλτό με διπλό στήθος με αρκτικό γιακά ή ασημί αλεπού φαίνεται κομψό και αξιόλογο. Οι στιλίστες συμβουλεύουν να φοράτε αυτό το παλτό με οποιαδήποτε φορέματα και φούστες, αλλά τα παντελόνια ή τα τζιν θα συγχωρήσουν την εμφάνιση.

Mple Palto4https://www.instagram.com/driati_meladze/

Οι συνδυασμοί παλτών από ακριβά λεία υφάσματα με κασκόλ με ανάγλυφη όψη φαίνονται κομψοί, ενώ τα fleecy μοντέλα απαιτούν στολίδια. Τα καπέλα από γούνα παρόμοια με το γιακά δημιουργούν ένα μοναδικό συνδυασμό.

Μπλε ριγέ παλτό

Δεν τολμά κάθε γυναίκα να προσθέσει ένα μπλε ριγέ παλτό στην γκαρνταρόμπα της. Μια γενναία, ανεξάρτητη φύση μπορεί να το αντέξει αυτό. Όταν επιλέγετε ένα χειμερινό παλτό ή ένα μοντέλο παλτό demi-season, θα πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά το στυλ που ταιριάζει καλύτερα στον σωματότυπό σας.

Mple Palto5https://www.instagram.com/fusunlindner/

Mple Palto6https://www.instagram.com/fusunlindner/

Απλό μπλε παλτό

Τα μοντέλα σε στυλ Peacoat με ανάγλυφα χρυσά κουμπιά φαίνονται αυστηρά και λακωνικά. Είναι καλά τόσο σε κοντό όσο και σε μεσαίο μήκος. Μαζί τους είναι σκόπιμο να φορέσετε οποιοδήποτε ρούχο από την γκαρνταρόμπα σας: φορέματα, φούστες, παντελόνια, τζιν κ.λπ.

Mple Palto7https://www.instagram.com/emmahill/

Τα κλασικά μονόχρωμα και μονόχρωμα μονόχρωμα μπλε παλτό ταιριάζουν σε γυναίκες κάθε ηλικίας.

Mple Palto8@realfashionist

Mple Palto9@realfashionist

Τα μοντέλα με ρετρό στυλ, γραμμή Α, ίσια και τραπεζοειδή κοπή δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα. Είναι κατασκευασμένα από χοντρά υφάσματα, δέρμα και σουέτ.

Mple Palto10https://www.instagram.com/driati_meladze/

Μπλε παλτό + παντελόνι

Το στενό παντελόνι και το κλασικό τζιν φαίνονται υπέροχα με οποιοδήποτε στυλ μπλε παλτό, με εξαίρεση τα χειμερινά μοντέλα με γούνινο γιακά.

Mple Palto11https://www.instagram.com/rita.tesla/

Φαρδιά, φαρδιά παντελόνια δημιουργούν ένα εντυπωσιακό tandem με ένα μάξι παλτό σε στυλ πανωφόρι.

Μπλε παλτό + φούστα ή φόρεμα

Κάτω από ένα παλτό γενικού μήκους είναι κατάλληλο να φοράτε φούστες και φορέματα οποιουδήποτε μήκους και στυλ. Αλλά καλό είναι να συνδυάσετε φορέματα ή φούστες με μάξι μήκος με κοντύτερα μοντέλα.

Mple Palto12https://www.instagram.com/fusunlindner/

Mple Palto13https://www.instagram.com/fusunlindner/

Τα μακριά παλτό φαίνονται καλά με ίσια, φαρδιά φορέματα, pencil φούστες, πλισέ φούστες, φούστες καμπάνα και πολλά άλλα στυλ.

Μπλε παλτό + παπούτσια

Τα cropped blue wrap παλτό, οι καμπαρντίνες ή τα blazer παλτό φαίνονται υπέροχα με μοντέρνα αθλητικά παπούτσια και μπότες με κορδόνια με σόλα τρακτέρ, που ενσωματώνουν εύκολα το street style.

Τα απλά και εμπριμέ μπλε παλτό συμπληρώνονται τέλεια από ψηλές μαύρες μπότες ή κομψά ψηλοτάκουνα λουστρίνι.

Mple Palto14https://www.instagram.com/emmahill/

Μπλε παλτό + αξεσουάρ

Τα μπλε παλτά συμπληρώνονται καλά από αξεσουάρ φωτεινών χρωμάτων, μεταξύ των οποίων η προτίμηση δίνεται στις αποχρώσεις του κόκκινου, του γκρι, καθώς και των λευκών και μαύρων αξεσουάρ.

Mple Palto15instagram.com/micahgianneli

Τσάντες σε τιρκουάζ, μπορντό, σοκολατί και μπεζ χρώματα ταιριάζουν πολύ με τις μπλε αποχρώσεις του παλτό. Τα καπέλα και οι μπερέδες των έντονων χρωμάτων θα πρέπει να υποστηρίζονται από κασκόλ ή μαντήλια του ίδιου χρώματος.

Mple Palto16instagram.com/micahgianneli

Ένα κλιμακωτό μοτίβο ή μεταξωτά φουλάρια με αφηρημένα φωτεινά μοτίβα φαίνονται εντυπωσιακά με ένα μπλε παλτό.

Αν θέλετε να αγοράσετε ένα παλτό που θα σας εξυπηρετεί για πολλά χρόνια, αποτελώντας πάντα το trend της σεζόν, προτιμήστε τα στυλάτα μπλε μοντέλα. Βασικά, όλα τα αντικείμενα της γκαρνταρόμπας σας θα εναρμονιστούν τέλεια με ένα τέτοιο παλτό και θα δημιουργήσετε ελκυστικές εμφανίσεις.

Πηγή: https://krasotka.cc/moda-i-stil/garderob/sinee-palto