LOGO1


Οι τσάντες είναι απαραίτητο κομμάτι της γκαρνταρόμπας. Δεν χρησιμεύουν μόνο για τη μεταφορά πραγμάτων.

Tipi onomata tsanton2Οι κομψές τσάντες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της εμφάνισης κάθε γυναίκας. Υπάρχουν πολλά είδη τσαντών. Διαφέρουν σε μέγεθος, σκοπό, υλικό, διακόσμηση και τρόπο χρήσης.

Περιεχόμενο

  • Μπαγκέτα
  • Χιαστί
  • Κάδος
  • Duffle
  • Κράχτης
  • Σακούλα
  • Φάκελος
  • Αγγελιαφόρος
  • Minaudiere
  • σύζευξη
  • Poshet
  • Γυναικείο τσαντάκι
  • Ταξιδιωτικός σάκος
  • Σαμάρι
  • Σάκα
  • Αλήτης
  • Σαββατοκύριακο

Μπαγκέτα

Μια μοντέρνα τσάντα μπαγκέτας είναι ένα καθολικό αξεσουάρ που εναρμονίζεται τέλεια με κάθε αντικείμενο. Κομψές τσάντες που μπορούν να αναδείξουν το άψογο γούστο του ιδιοκτήτη τους.

Tipi onomata tsanton3https://www.pinterest.com/

Το ορθογώνιο σχήμα, τα κοντά χερούλια, το κλείσιμο με κούμπωμα και η εξαιρετική διακόσμηση καθιστούν την τσάντα απαραίτητη για τη δημιουργία μιας κομψής εμφάνισης.

Tipi onomata tsanton4https://www.pinterest.com/

Χιαστί

Αυτή η τσάντα μοιάζει με μεγάλη τσέπη σε λουράκι. Αυτό είναι ένα μοντέλο μεσαίου μεγέθους. Συνήθως φοριέται πάνω από τον ώμο, ελευθερώνοντας τα χέρια.

Tipi onomata tsanton5https://www.instagram.com/lolariostyle/

Είναι κατάλληλα για στυλ γραφείου και δημιουργία καθημερινής εμφάνισης. Αποθηκεύουν άνετα τα απαραίτητα γυναικεία μικροπράγματα: κινητό τηλέφωνο, απαραίτητα καλλυντικά, κλειδιά, πορτοφόλι. Οι τσάντες κλείνουν με ασφάλεια, ώστε να είστε σίγουροι ότι τα αντικείμενά σας είναι ασφαλή.

Tipi onomata tsanton6https://www.instagram.com/lolariostyle/

Υπάρχουν επιλογές για σπορ στυλ, βραδινή έξοδο. Η διαφορά τους είναι στο υλικό κατασκευής και στο βαθμό διακόσμησης. Επομένως, αυτό το αξεσουάρ μπορεί να συνδυαστεί με κάθε εποχή ή στυλ ρούχων.

Tipi onomata tsanton7https://www.instagram.com/lolariostyle/

Αυτό το μοντέλο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της δημοτικότητας για αρκετά χρόνια. Με την αγορά του, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι για αρκετά χρόνια ακόμα θα είστε κάτοχος μιας μοντέρνας τσάντας.

Κάδος

Αυτό το μοντέλο τσάντας ταιριάζει τέλεια σε πολλά σύνολα και γίνεται μια αναμφισβήτητη προφορά της εικόνας.

Tipi onomata tsanton8https://www.pinterest.com/

Τα μοντέλα ντυμένα με πλέγμα θα γίνουν μια πρωτότυπη προσθήκη σε μια καλοκαιρινή εμφάνιση και μια δερμάτινη τσάντα κουβά είναι καλή για την καθημερινή ζωή.

Tipi onomata tsanton9https://www.pinterest.com/

Duffle

Όταν πηγαίνουν ταξίδι, πολλές κυρίες προτιμούν να παίρνουν μαζί τους μια άνετη και πρακτική τσάντα. Διατίθενται σε διάφορα μεγέθη, από διαφορετικά υλικά, αλλά πάντα σε σχήμα ορθογωνίου. Κατά κανόνα, είναι εξοπλισμένα με δύο κοντές λαβές, φερμουάρ και ένα πρόσθετο κούμπωμα στον ιμάντα.

Tipi onomata tsanton10https://www.pinterest.com/

Κράχτης

Το μοντέλο διακρίνεται από το ορθογώνιο σχήμα και την παρουσία δύο λαβών. Μπορείτε να το μεταφέρετε στα χέρια σας ή στον ώμο σας. Οι επιλογές τσαντών μπορούν να ικανοποιήσουν τις πιο απαιτητικές κυρίες.

Tipi onomata tsanton11https://www.instagram.com/shortstoriesandskirts/

Αυτές οι τσάντες προτιμώνται από γυναίκες επιχειρηματίες. Είναι βολικά για επαγγελματικές συναντήσεις, όταν μπορούν να φιλοξενήσουν ογκώδη έγγραφα για την αναθεώρηση των συμβάσεων. Και μετά την ολοκλήρωση της εργασίας, είναι κατάλληλα για να πάτε στο σούπερ μάρκετ.

Tipi onomata tsanton12https://www.instagram.com/olivialafabuleuse/

Με τέτοιες τσάντες μπορείτε να δημιουργήσετε μια ποικιλία εμφανίσεων: office, αθλητικά, casual και βραδινά looks.

Τα δερμάτινα μοντέλα με minimal διακόσμηση είναι η καλύτερη επιλογή για γυναίκες που προτιμούν τον μινιμαλισμό και το μέτρο σε όλες τις πτυχές της ζωής. Φαίνονται μοντέρνα και αξιοπρεπή.

Σακούλα

Η τσάντα πουγκί είναι ο πιο κοντινός συγγενής της μπάκετ τσάντας, που είναι στην τάση αυτή τη σεζόν. Η τσάντα έχει άκαμπτο δομημένο σχήμα, είναι ευρύχωρη και πρακτική. Μια μακριά λαβή σε μορφή κορδονιού ή λεπτού ιμάντα ελευθερώνει τα χέρια σας, παρέχοντάς τους χώρο για λειτουργία.

Tipi onomata tsanton13https://www.instagram.com/jimmychoo/

Φάκελος

Το όνομα του μοντέλου μιλάει από μόνο του. Η τσάντα έχει το σχήμα ταχυδρομικού φακέλου· το κλείσιμο μπορεί να είναι φερμουάρ ή κουμπί. Παράγονται σε διάφορα μεγέθη. Μια παραλλαγή αυτού του μοντέλου είναι ο συμπλέκτης φακέλου. Μια τέτοια επίπεδη τσάντα από δέρμα ερπετών είναι εντυπωσιακή.

Tipi onomata tsanton14https://www.instagram.com/michaelkors/

Αγγελιαφόρος

Οι τσάντες Messenger είναι μια εξαιρετική επιλογή για την αποθήκευση γυναικείων μικροαντικειμένων που μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα ανά πάσα στιγμή. Αλληλεπικαλύπτονται με ασφάλεια και οι μακριές λαβές κρατούν τα χέρια σας ελεύθερα.

Tipi onomata tsanton15https://www.instagram.com/michaelkors/

Minaudiere

Αυτές οι μικρές flirty τσάντες έχουν μια άκαμπτη βάση και ένα πρωτότυπο σχήμα. Οι τσάντες Minaudiere, που διακρίνονται για την πλούσια διακόσμησή τους σε μορφή πέτρες, στρας, χάντρες και κρύσταλλα, είναι ένα βραδινό αξεσουάρ.

Tipi onomata tsanton16https://www.instagram.com/jimmychoo/

Ωστόσο, πρόσφατα εμφανίστηκαν μοντέλα από ακρυλικό και πλαστικό που ταιριάζουν αρμονικά σε μια καθημερινή εμφάνιση.

Tipi onomata tsanton17https://www.instagram.com/jimmychoo/

Σύζευξη

Μια γούνινη σακούλα είναι απαραίτητη την κρύα εποχή. Χρησιμοποιείται για την αποθήκευση διαφόρων μικροαντικειμένων σε αυτό και, αν χρειαστεί, θα ζεστάνει τέλεια τα χέρια σας. Αυτό το πρακτικό και μοντέρνο αξεσουάρ μιλά για την υψηλή θέση του ιδιοκτήτη.

Tipi onomata tsanton18Poshet

Αυτή η τσάντα μοιάζει με μεγάλη τσέπη. Μια μοντέρνα τσάντα pochet έχει ένα καθαρό τετράγωνο ή ορθογώνιο σχήμα. Είναι εξοπλισμένο με λαβή, ιμάντες διαφόρων μηκών ή αλυσίδες και συχνά χρησιμοποιείται μαγνήτης ως κούμπωμα.

Αυτό το μοντέλο τσάντας ταιριάζει καλά στο επαγγελματικό και casual στυλ.

Tipi onomata tsanton19https://www.instagram.com/michaelkors/

Γυναικείο τσαντάκι

Το ρετρό στυλ κερδίζει δυναμική και μπορείς να δεις όλο και περισσότερο κυρίες στα πάρτι να κρατούν μια δικτυωτή τσάντα. Έχει το σχήμα μικρής τσάντας, τις περισσότερες φορές βελούδινη, σε αλυσίδα ή κομψό λουράκι. Είναι διακοσμημένα με περίτεχνη διακόσμηση και vintage κλειδαριά.

Tipi onomata tsanton20https://www.pinterest.com/

Ταξιδιωτικός σάκος

Η τσάντα τσάντα έχει ξεπεράσει τα είδη ταξιδιού. Τώρα έχουν γίνει μια πλήρης προσθήκη στο επιχειρηματικό στυλ. Οι τσάντες έχουν άκαμπτο πάτο και είναι πολύ σταθερές. Οι μινιατούρες τσάντες ταξιδιού έχουν γίνει χαριτωμένα αξεσουάρ για κυρίες.

Tipi onomata tsanton21https://www.instagram.com/michaelkors/

Σαμάρι

Το στρογγυλεμένο κάτω μέρος της τσάντας και ο μακρύς ιμάντας είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα αυτού του μοντέλου. Είναι αρκετά σκληρό και κρατάει τέλεια το σχήμα του. Χάρη στη σκληρότητα του δέρματος από το οποίο είναι ραμμένα, δεν παραμορφώνεται και διατηρεί την αξιοπρεπή του εμφάνιση για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Tipi onomata tsanton22https://www.instagram.com/shortstoriesandskirts/

Από το 2007, αυτό το μοντέλο έχει αδικαιολόγητα ξεχαστεί. Φέτος έχει γίνει η επιλογή πολλών σταρ του κινηματογράφου και της ποπ. Τα πιο έντονα βλέμματα είναι και πάλι στραμμένα πάνω της.

Tipi onomata tsanton23https://www.instagram.com/shortstoriesandskirts/

Τα μοντέρνα μοντέλα είναι διακοσμημένα με όμορφες σγουρές ραφές κατά μήκος του μπροστινού μέρους της τσάντας και μικρές διακοσμήσεις μεταλλικών τσαντών με τη μορφή κλειδιών ή πριτσινιών.

Tipi onomata tsanton24https://www.instagram.com/shortstoriesandskirts/

Σάκα

Αυτές οι δερμάτινες τσάντες με λουράκι ώμου μοιάζουν με ένα συνηθισμένο σχολικό σακίδιο. Ωστόσο, σε αντίθεση με τις σχολικές επιλογές, έχουν διακοσμητικά με τη μορφή διαφόρων ιμάντων, πόρπες με κουμπώματα και άλλα διακοσμητικά στοιχεία. Ταιριάζουν τέλεια στο casual στυλ.

Tipi onomata tsanton25https://www.instagram.com/michaelkors/

Αλήτης

Μαλακές, άνετες τσάντες με ημικυκλική κορυφή έχουν κερδίσει από καιρό δημοτικότητα μεταξύ πολλών από το ωραίο φύλο. Έχουν μία λαβή και είναι σχεδιασμένα να φοριούνται πάνω από τον ώμο.

Tipi onomata tsanton26https://www.instagram.com/shortstoriesandskirts/

Στη δεκαετία του '60, το μοντέλο επιλέχθηκε από εκπροσώπους του κινήματος νεολαίας των χίπις. Έπαψε να είναι περιζήτητη σε άλλους κύκλους. Η επιλογή της διάσημης Jacqueline Kennedy ανάγκασε τις κυρίες να στρέψουν την προσοχή τους σε ένα άνετο και πρακτικό μοντέλο.

Tipi onomata tsanton27https://www.pinterest.com/

Τα καστόρινα hobos και το λεπτό γνήσιο δέρμα θα είναι ιδιαίτερα μοντέρνα αυτή τη σεζόν. Το κόλπο αυτού του μοντέλου είναι ότι αλλάζει το σχήμα του ανάλογα με τα πράγματα που τοποθετούνται σε αυτό. Θεωρείται απαραίτητη στη δημιουργία εθνοτικών εικόνων.

Tipi onomata tsanton28https://www.instagram.com/lolariostyle/

Tipi onomata tsanton29https://www.instagram.com/lolariostyle/

Σαββατοκύριακο

Αυτές οι τσάντες σε σχήμα βαρελιού είναι σχεδιασμένες για ταξίδια αναψυχής ή σύντομα. Η τσάντα weekender είναι άνετη και πρακτική, κατάλληλη για κάθε γκαρνταρόμπα.

Τέτοιες τσάντες απευθύνονται σε άτομα διαφορετικών κοινωνικών ομάδων και ηλικιών.

Tipi onomata tsanton30https://www.instagram.com/michaelkors/

Μια τσάντα για μια γυναίκα είναι σαν μια φίλη. Δεν είναι περίεργο που λένε: «Δείξε μου την τσάντα σου και θα σου πω ποιος είσαι». Η επιλογή των μοντέλων πρέπει να προσεγγιστεί προσεκτικά και προσεκτικά. Επηρεάζει την εικόνα που δημιουργείτε. Από την ποικιλία των μοντέλων που προσφέρονται, μπορείτε να επιλέξετε την τσάντα που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ σας. Εξάλλου, η αρμονία μεταξύ των στοιχείων είναι απαραίτητο συστατικό μιας επιτυχημένης εικόνας.

Πηγή: https://krasotka.cc/moda-i-stil/garderob/vidy-i-nazvaniya-sumok