LOGO1


Ο σωστός συνδυασμός αποχρώσεων εγγυάται μια κομψή και μοδάτη εμφάνιση που κοσμεί μια γυναίκα.

Xromatiki Sindiasmoi2Ορισμένοι συνδυασμοί δεν είναι αρκετά οικείοι στις όμορφες κυρίες, επομένως τους αποκλείουν, στερώντας έτσι τον εαυτό τους από μια πραγματικά μοντέρνα εμφάνιση. Σήμερα θα μιλήσουμε για χρωματικούς συνδυασμούς για το 2024 που μπορείτε εύκολα να εφαρμόσετε στη ζωή σας.

Xromatiki Sindiasmoi3@alexandralapp

Xromatiki Sindiasmoi4@frau_mone

Περιεχόμενο

  • Ροζ + γαλακτώδες
  • Μπλε + λιλά
  • Πράσινο + λευκό
  • Μαύρο + άσπρο
  • Μπεζ + μαύρο
  • Μπεζ + μπλε
  • Κόκκινο + μαύρο
  • Μπλε + μαύρο

Ροζ + γαλακτώδες

Η ροζ απόχρωση ήταν δημοφιλής εδώ και πολύ καιρό, αλλά ήταν μετά την κυκλοφορία της ταινίας για την εμβληματική κούκλα που αυτό το χρώμα έλαβε ακόμη μεγαλύτερη προσοχή. Αλλά δεν μπορεί να συνδυαστεί με κάθε παλέτα, καθώς μερικά tandem φαίνονται πολύ πιασάρικα. Μπορείτε πάντα να επιλέξετε έναν ουδέτερο συνδυασμό χρησιμοποιώντας ροζ και γαλακτώδες, αυτό το look σας εγγυάται μια απαλή και θηλυκή εμφάνιση.

Xromatiki Sindiasmoi5

Xromatiki Sindiasmoi6Μπλε + λιλά

Το σκούρο μπλε χρώμα μπορεί να φαίνεται πολύ ζοφερό και θα πρέπει να αραιωθεί με μια λεπτή παλέτα. Σε αυτή την περίπτωση, μια ευχάριστη λιλά σκιά ή ένας μοντέρνος τόνος λεβάντας ταιριάζει καλύτερα. Για παράδειγμα, μπορείτε να φορέσετε ένα μπλε μπλουζάκι και να το συνδυάσετε με ένα λιλά επαγγελματικό κοστούμι.

Xromatiki Sindiasmoi7@rita.tesla

Πράσινο + λευκό

Το πράσινο χρώμα είναι στην τάση τώρα και το καλοκαίρι του 2024 θα είναι στην κορυφή της δημοτικότητας. Μπορείτε να επιλέξετε ένα νικηφόρο μονόχρωμο ή total look σε πράσινη παλέτα, αλλά είναι καλύτερο να αραιώσετε αυτή την απόχρωση με λευκές λεπτομέρειες.

Xromatiki Sindiasmoi8Μαύρο + άσπρο

Ένας κλασικός συνδυασμός που δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ. Οι ασπρόμαυρες λεπτομέρειες σε οποιαδήποτε ποσότητα φαίνονται πάντα αρμονικές και κομψές.

Xromatiki Sindiasmoi9@rita.tesla

Μπεζ + μαύρο

Μια ουδέτερη μπεζ απόχρωση μερικές φορές φαίνεται πολύ βαρετή, ακόμα κι αν το αντικείμενο παρουσιάζεται σε εορταστικό στυλ. Για να τονίσετε αυτή τη λεπτομέρεια, σας συμβουλεύουμε να εστιάσετε στο μαύρο και θα πρέπει να είναι σε μεγαλύτερες ποσότητες από το μπεζ.

Xromatiki Sindiasmoi10Μπεζ + μπλε

Η μπεζ απόχρωση είναι κατάλληλη για τη δημιουργία εμφανίσεων για κάθε μέρα. Μια εξαιρετική λύση για τις μοδάτες κυρίες είναι ένας συνδυασμός μπεζ και μπλε. Για παράδειγμα, μπορείτε να φορέσετε ένα μπεζ παντελόνι και να το συμπληρώσετε με ένα μπλε πουκάμισο.

Xromatiki Sindiasmoi11Κόκκινο + μαύρο

Οι πιο πολυτελείς fashionistas επιλέγουν τον μοντέρνο συνδυασμό κόκκινου και μαύρου. Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε μια παθιασμένη απόχρωση και να τη χρησιμοποιήσετε ως βάση και να επιλέξετε παπούτσια και αξεσουάρ σε μαύρο χρώμα. Και ως τελειωτική λεπτομέρεια, ένα μπεζ αδιάβροχο ή παλτό θα φανεί υπέροχο.

Xromatiki Sindiasmoi12@realfashionist

Μπλε + μαύρο

Ένας ιδανικός συνδυασμός που τονίζει το στυλ και το εκλεπτυσμένο γούστο μιας κυρίας. Το μαύρο και το μπλε, ειδικά σε ίσες ποσότητες σε μία εμφάνιση, δείχνουν πάντα πολυτελή.

Xromatiki Sindiasmoi13@realfashionist

Οι παρουσιαζόμενες αποχρώσεις θα είναι στην κορυφή της δημοτικότητας το 2024. Επιπλέον, τώρα γνωρίζετε ακριβώς ποιοι μοντέρνοι συνδυασμοί θα είναι σε ζήτηση τη νέα σεζόν.

Πηγή: https://krasotka.cc/moda-i-stil/modnyie-trendyi-hityi/modnye-tsvetovye-sochetaniya