LOGO1


Τα κομψά παπούτσια μπορούν να γίνουν το αποκορύφωμα ολόκληρης της δημιουργημένης εικόνας.

Monterna papoytsia2Ο ρόλος των παπουτσιών στη δημιουργία της τέλειας εμφάνισης δεν είναι το λιγότερο σημαντικός. Τα μοντέρνα παπούτσια 2024 είναι μια ποικιλία μοντέλων από δέρμα, σουέτ, υφάσματα, διακοσμημένα με αυθεντικές μεταλλικές λεπτομέρειες, κρόσσια, φτερά, γούνα, λουριά και άλλα διακοσμητικά.

Monterna papoytsia3

Monterna papoytsia4

Monterna papoytsia5

Monterna papoytsia6Περιεχόμενο

  • Dressy παπούτσια για πάρτι - Party shoes
  • Κομψή γόβα
  • Πρωτότυπα mules
  • ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ πλατφόρμες
  • Μοντέλα με ανοιχτές μύτες

Dressy παπούτσια για πάρτι - Party shoes

Οι ειδικοί της μόδας συνιστούν στις γυναίκες να ρίξουν μια πιο προσεκτική ματιά όχι μόνο στα λαμπρά ρούχα, αλλά και στα μοντέλα παπουτσιών για πάρτι. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο για να δημιουργήσει πολυτελείς βραδινές εμφανίσεις, αλλά και στην καθημερινή ζωή. Μπότες, παπούτσια και σανδάλια με κρόσσια, γούνα, φτερά, στρας και πούλιες θα διακοσμήσουν τα γυναικεία πόδια και θα κάνουν ένα ιδανικό ντύσιμο με λακωνικά βασικά ρούχα.

Monterna papoytsia7

Monterna papoytsia8@jimmychoo

Κομψή γόβα

Το χαμηλό τακούνι kitten-hee θα δημιουργήσει άνεση και άνεση για τις κυρίες στο περπάτημα και ταυτόχρονα θα κάνει το βάδισμα πιο θηλυκό και κομψό. Στις επιδείξεις μόδας, ένα τέτοιο τακούνι συμπλήρωναν μυτερά slingbacks, κομψά παπούτσια με πολλά μπλεγμένα λουριά, mules και άλλα παπούτσια. Αυτός ο τύπος τακουνιού είναι μια ενδιάμεση επιλογή μεταξύ ψηλοτάκουνων παπουτσιών και μοντέλων με επίπεδη σόλα.

Monterna papoytsia9@jimmychoo

Πρωτότυπα mules

Τα πιο άνετα παπούτσια mule έχουν κερδίσει εδώ και καιρό άξια δημοτικότητας μεταξύ των γυναικών. Τη νέα χρονιά, οι κυρίες παρουσιάζονται με μεταλλικά δερμάτινα mules με γόβες στιλέτο, φωτεινά μοντέλα με φανταχτερές γόβες και θηλυκά mules με στρογγυλά δάχτυλα. Είναι πολύ πρακτικά γιατί δεν έχουν κουμπώματα, και ως εκ τούτου δεν χάνεται χρόνος για τη στερέωσή τους.

Monterna papoytsia10@MissLolaOfficial

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ πλατφόρμες

Οι λάτρεις της άνεσης και της ευκολίας θα δώσουν και πάλι προσοχή στα παπούτσια πλατφόρμας, που θα είναι της μόδας την επόμενη χρονιά. Οι κυρίες με χαμηλό ανάστημα είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένες, καθώς η πλατφόρμα καθιστά δυνατή την άμεση αύξηση μερικών εκατοστών χωρίς να δημιουργείται ταλαιπωρία ή κίνδυνος κατά το περπάτημα. Ακόμη και loafers, μπαλαρίνες και ανδρικά παπούτσια με κορδόνια τοποθετούνται στην πλατφόρμα.

Monterna papoytsia11@MissLolaOfficial

Monterna papoytsia12@MissLolaOfficial

Monterna papoytsia13@MissLolaOfficial

Μοντέλα ανοιχτές μύτες

Δεν μπορείτε πλέον να εκπλήσσετε τις γυναίκες με εξώπλατα ή ανοιχτά πέδιλα. Όμως, οι σχεδιαστές παπουτσιών προχώρησαν περισσότερο το 2024 και πρόσφεραν γυναικείες ψηλοτάκουνα παπούτσια με ανοιχτές μύτες, καθώς και μπότες και μποτάκια με ανοιχτή μύτη.

Monterna papoytsia14

Monterna papoytsia15Τα μοντέρνα υποδήματα 2024 δίνουν στις γυναίκες την ευκαιρία να πειραματιστούν με την αλλαγή της εικόνας τους συμπληρώνοντας την εικόνα με κομψά μοντέλα παπουτσιών που θα βοηθήσουν τις κυρίες να τονίσουν την ατομικότητά τους.

Πηγή: https://krasotka.cc/moda-i-stil/modnyie-trendyi-hityi/modnaya-obuv-2