LOGO1


Μια νέα σεζόν είναι πάντα η αρχή μιας νέας εποχής στη μόδα. Το φθινόπωρο του 2023 είναι μια εποχή για επιστροφή στα κλασικά, σε συνδυασμό με λίγη πρωτοπορία.

Monterna kazoual2Οι μεγάλες τάσεις αυτής της σεζόν είναι τα δερμάτινα πανωφόρια, οι μεταλλικές αποχρώσεις, οι πουά, οι ρίγες, τα εκπληκτικά αξεσουάρ και λίγο vintage chic. Ελάτε μαζί μας σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο της μόδας του Φθινοπώρου 2023!

Monterna kazoual3Περιεχόμενο

  • Το δέρμα επιστρέφει στην τάση: αδιάβροχα, καμπαρντίνες, δερμάτινα μπουφάν και μπουφάν bomber
  • Λάμψη και λάμψη ξανά: αντικείμενα με πλούσια υφή σε χρυσούς και ασημί τόνους
  • Κλασικό και μοντέρνο: μπλούζες, φούστες, γατούλες και πουά φορέματα
  • Ριγέ κομψότητα: κάθετες και διαγώνιες ρίγες
  • Ασυνήθιστες προφορές: γραβάτες
  • Διακριτική σέξι: pencil φούστα
  • Επιστροφή στη δεκαετία του '80: ογκώδεις ώμοι

Το δέρμα επιστρέφει στην τάση: αδιάβροχα, καμπαρντίνες, δερμάτινα μπουφάν και μπουφάν bomber

Το δέρμα είναι πάντα ένα μοντέρνο υλικό και το φθινόπωρο του 2023, οι σχεδιαστές αποφάσισαν να προσθέσουν ακόμη πιο κομψό σε αυτό. Από μακριά παλτό και καμπαρντίνες σε μίντι ή μάξι στυλ μέχρι biker jackets και bomber jackets, υπάρχει κάτι για όλους.

Monterna kazoual4

Monterna kazoual5

Monterna kazoual6

Monterna kazoual7

Monterna kazoual8

Monterna kazoual9Λάμψη και λάμψη ξανά: αντικείμενα με πλούσια υφή σε χρυσούς και ασημί τόνους

Οι μεταλλικές αποχρώσεις είναι μια άλλη μεγάλη τάση αυτό το φθινόπωρο. Χρυσό, ασήμι, μπρονζέ θα δώσουν στην εμφάνισή σας μια πολυτελή εμφάνιση, όπου κι αν βρίσκεστε.

Monterna kazoual10

Monterna kazoual11Κλασικό και μοντέρνο: μπλούζες, φούστες, γατούλες και πουά φορέματα

Το πουά print είναι ένα κλασικό που αγαπάμε και επιστρέφει αυτή τη σεζόν. Ανεξάρτητα από το αν θα επιλέξετε μια λεπτή μπλούζα, μια κομψή φούστα, ένα σοφιστικέ catsuit ή ένα κομψό φόρεμα, τα πουά θα δείχνουν πάντα κομψά.

Monterna kazoual12

Monterna kazoual13

Monterna kazoual14

Monterna kazoual16

Monterna kazoual17

Ριγέ κομψότητα: κάθετες και διαγώνιες ρίγες

Οι ρίγες δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα και αυτό το φθινόπωρο είναι πιο επίκαιρες από ποτέ. Οι κάθετες και διαγώνιες ρίγες προσθέτουν δυναμισμό και ποικιλία σε κάθε εμφάνιση, ανεξάρτητα από το στυλ σας.

Monterna kazoual18Ασυνήθιστες προφορές: γραβάτες

Οι γραβάτες δεν είναι μόνο για άντρες. Αυτή τη σεζόν έχουν γίνει ένα καθολικό αξεσουάρ και πρόσθεσαν μια πινελιά ανδρικού στυλ στις γυναικείες εμφανίσεις.

Monterna kazoual19Διακριτική σέξι: pencil φούστα

Η pencil φούστα είναι μια άλλη τάση που είμαστε ενθουσιασμένοι να αγκαλιάσουμε. Τονίζει τις θηλυκές καμπύλες διατηρώντας το στυλ και την κομψότητα.

Monterna kazoual20Επιστροφή στη δεκαετία του '80: ογκώδεις ώμοι

Αυτό το φθινόπωρο, η μόδα κοιτάζει και πάλι πίσω στη δεκαετία του '80, με την αγάπη τους για τους ογκώδεις ώμους. Αυτή η τάση είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε λίγη δραματικότητα και αίσθηση στο καθημερινό σας ντύσιμο.

Monterna kazoual21Το φθινόπωρο του 2023 υπόσχεται να είναι συναρπαστικό και ποικίλο όσον αφορά τις τάσεις της μόδας. Από τις μεταλλικές αποχρώσεις μέχρι την επιστροφή των πουά και τους χοντρούς ώμους, υπάρχει κάτι για όλους.

Πηγή: https://krasotka.cc/moda-i-stil/modnyie-trendyi-hityi/modnaya-povsednevnaya-odezhda-oseni