LOGO1


Κάθε χρόνο, η μόδα προσπαθεί για ελαφρότητα και ευελιξία. Οι fashionistas είναι πολύ ευχαριστημένοι με αυτή την τάση και είναι έτοιμοι να επιλέξουν αυτό που προσφέρουν οι διαπρεπείς σχεδιαστές.

Forema tsagiou2Εκτός από το τολμηρό casual στυλ και όλα τα παράγωγά του, θα πρέπει να προσέξεις το αέρινο και ντελικάτο φόρεμα τσαγιού. Αυτό το στυλ είναι τόσο ευέλικτο που ταιριάζει σε όλες ανεξαιρέτως τις γυναίκες. Και το κύριο πλεονέκτημα του outfit είναι ότι είναι πολύ άνετο και ελαφρύ.

Περιεχόμενο

  • Χαρακτηριστικά του φορέματος τσαγιού
  • Πώς να φορέσετε ένα φαρδύ φόρεμα τσαγιού
  • Πώς να φορέσετε ένα φόρεμα τσαγιού off Shoulder
  • Πώς να φορέσετε ένα κοντό φόρεμα τσαγιού
  • Πώς να φορέσετε ένα φόρεμα τσαγιού με βολάν και φλάντζα
  • Πώς να φορέσετε ένα μακρύ φόρεμα τσαγιού
  • Πώς να φορέσετε ένα φόρεμα με τσαγιού

Χαρακτηριστικά του φορέματος τσαγιού

Για πρώτη φορά, ο όρος "φόρεμα τσαγιού" μπορεί να ακουστεί στην ιστορία της δεκαετίας του '70. Ειδικά για συγκεντρώσεις κατά τη διάρκεια της κατανάλωσης τσαγιού, προσφέρθηκαν σε κομψές κυρίες ρούχα που ξεχώριζαν από ένα απλό και ελαφρύ κόψιμο. Αλλά εκείνες τις μέρες, τέτοια φορέματα ήταν κλειστά, είχαν μακριά μανίκια, μερικές φορές στο φόρεμα μπορούσες να βρεις μια λαιμόκοψη που άνοιγε τα μάτια σου στον όμορφο λαιμό ενός αριστοκράτη.

Forema tsagiou3Τώρα το φόρεμα τσαγιού είναι πιο ανοιχτό και ενδιαφέρον, αλλά το κύριο χαρακτηριστικό είναι ακόμα παρόν. Το κόψιμο του μοντέλου είναι πάντα ελαφρύ, συνήθως είναι ένα χαλαρό στυλ που μπορεί να εφαρμοστεί με λουράκι. Οι λύσεις χρώματος είναι επίσης πολύ ευέλικτες. Η τάση είναι παστέλ αποχρώσεις, σχέδια, πουά, μικρά λουλούδια. Το ίδιο το φόρεμα μπορεί να είναι είτε μακρύ, είτε κοντό είτε μίντι, τα στυλ και οι τύποι φούστας διαφέρουν.

Forema tsagiou4Forema tsagiou5Πώς να φορέσετε ένα φαρδύ φόρεμα τσαγιού

Το φαρδύ φόρεμα τσαγιού φαίνεται απίστευτα χαριτωμένο. Φορέστε το για μια βόλτα στην πόλη για να νιώσετε τη μέγιστη άνεση και άνεση. Μπορείτε να συνδυάσετε αυτό το φόρεμα με πλεκτό πουλόβερ και ψηλές μπότες.

Forema tsagiou6Πώς να φορέσετε ένα φόρεμα τσαγιού off Shoulder

Ένα αρκετά σαγηνευτικό φόρεμα τσαγιού με ανοιχτούς ώμους μπορεί να σας βοηθήσει κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού. Επιλέξτε έντονα χρώματα, όπως κόκκινο με λευκά πουά. Μπορείτε επιπλέον να συμπεριλάβετε ένα κασκόλ, μια τσάντα στο ίδιο χρώμα και λακωνικά σανδάλια στην εικόνα.

Forema tsagiou7Πώς να φορέσετε ένα κοντό φόρεμα τσαγιού

Ένα ελαφρύ, σχεδόν χωρίς βάρος, μίνι φόρεμα τσαγιού σας εγγυάται την πιο ντελικάτη και ερωτική εμφάνιση για το καλοκαίρι. Αυτή η στολή φαίνεται υπέροχη με σανδάλια, σαγιονάρες και σαγιονάρες, ενώ μπορείτε επίσης να συμπληρώσετε την εμφάνιση με ελκυστικά καπέλα.

Forema tsagiou8

Forema tsagiou9Πώς να φορέσετε ένα φόρεμα τσαγιού με βολάν και φλάντζα

Εάν θέλετε να προσθέσετε μια πινελιά ρομαντισμού στην εμφάνισή σας, τότε δώστε προσοχή στα κομψά φορέματα τσαγιού με διακοσμητικά στοιχεία και λουλούδια. Επιλέξτε παστέλ αποχρώσεις και τα πιο χαριτωμένα prints για να κάνετε το ντύσιμο στο επίκεντρο της εικόνας σας.

Forema tsagiou10Πώς να φορέσετε ένα μακρύ φόρεμα τσαγιού

Ένα μακρύ φόρεμα τσαγιού μπορεί να γίνει τόσο καθημερινή λεπτομέρεια όσο και ρούχο για μια εορταστική εκδήλωση. Κομψά μοντέλα με το πιο λεπτό μοτίβο, κατασκευασμένα από ελαφρύ και φιλικό προς το δέρμα ύφασμα, εγγυώνται μια εμφάνιση που θα μείνει στη μνήμη όλων. Φορέστε το φόρεμα με περηφάνια, μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε το σετ με αξεσουάρ μόδας και παπούτσια με τακούνι.

Forema tsagiou11Πώς να φορέσετε ένα φόρεμα με τσαγιού

Το φόρεμα τσαγιού είναι το πιο ευέλικτο αντικείμενο στον κόσμο της μόδας. Και αν επιλέξετε ένα μοντέλο για τη μυρωδιά, τότε μπορούν να το φορέσουν τόσο τα γεμάτα όσο και τα λεπτά κορίτσια. Θα κρύψει όλα τα ελαττώματα σας, ενώ θα δημιουργήσει μια απίστευτα θηλυκή και ελκυστική εικόνα μιας ευγενικής κυρίας.

Forema tsagiou12

Forema tsagiou13Αν ψάχνετε για ένα φόρεμα που μπορεί να φορεθεί όλο το καλοκαίρι, τότε φροντίστε να δώσετε προσοχή σε αυτό το μοδάτο μοντέλο. Ένα φόρεμα τσαγιού είναι μια εγγύηση για μια ανάλαφρη εμφάνιση στην οποία θα είστε όσο το δυνατόν πιο άνετες ακόμα και την πιο ζεστή μέρα. Επιπλέον, σε ένα χαριτωμένο φόρεμα θα νιώσετε σαν μια αληθινή αριστοκράτισσα που καταλαβαίνει τη σύγχρονη μόδα.

Πηγή: https://krasotka.cc/moda-i-stil/garderob/chainoe-plate