LOGO1


Τις ζεστές μέρες μια μεγάλη ποικιλία από φορέματα εμφανίζεται αμέσως στην γκαρνταρόμπα μιας κυρίας.

Polixroma foremata2Αν κατά τη διάρκεια της κρύας εποχής οι fashionistas φορούν κυρίως ρούχα σε σκούρες και βασικές αποχρώσεις, αλλά τη ζεστή εποχή αρχίζει να παίζει μια ταραχή χρωμάτων. Είναι καλό που οι σχεδιαστές μόδας δημιουργούν φορέματα όλων των χρωμάτων του ουράνιου τόξου, αυτό διευκολύνει την επιλογή ενός μοντέλου για τη σιλουέτα και τη διάθεσή σας. Εξαιρετικά φωτεινά και πολύχρωμα φορέματα δημιουργούν την εικόνα ενός ιδανικού κοριτσιού που συλλέγει επιδέξια ένα κομψό τόξο.

Polixroma foremata3Περιεχόμενο

  • Συστάσεις στυλιστών για την επιλογή ενός πολύχρωμου και φωτεινού φορέματος
  • Πώς και με τι να φορέσετε ένα ανοιχτό πράσινο φόρεμα
  • Πώς και με τι να φορέσω ένα ροδακινί φόρεμα
  • Πώς και με τι να φορέσετε ένα μπλε φόρεμα
  • Πώς και με τι να φορέσετε ένα σμαραγδένιο φόρεμα
  • Πώς και με τι να φορέσετε ένα φιστίκι φόρεμα
  • Πώς και με τι να φορέσετε ένα ασημί φόρεμα
  • Πώς και με τι να φορέσετε ένα μπορντό φόρεμα
  • Πώς και με τι να φορέσετε ένα γκρι φόρεμα
  • Πώς και με τι να φορέσετε ένα λιλά φόρεμα
  • Πώς και με τι να φορέσετε ένα κοραλί φόρεμα
  • Πώς και με τι να φορέσετε ένα ροζ φόρεμα
  • Πώς και με τι να φορέσετε ένα μωβ φόρεμα
  • Πώς και με τι να φορέσω ένα πορτοκαλί φόρεμα
  • Πώς και με τι να φορέσετε ένα κόκκινο φόρεμα
  • Πώς και με τι να φορέσετε ένα τιρκουάζ φόρεμα
  • Πώς και με τι να φορέσετε ένα κίτρινο φόρεμα
  • Πώς και με τι να φορέσετε ένα μπλε φόρεμα

Συστάσεις στυλιστών για την επιλογή ενός πολύχρωμου και φωτεινού φορέματος

Όταν αποφασίζετε να αγοράσετε στον εαυτό σας ένα πολύχρωμο και φωτεινό φόρεμα, πρέπει να καθοδηγηθείτε από τον κανόνα - όσο πιο ζουμερό, πιο ελκυστικό είναι το στυλ, τόσο πιο ενδιαφέρουσα η εικόνα σας. Και δεν χρειάζεται να βάζετε αυστηρούς περιορισμούς στον εαυτό σας, αν μιλάμε για καλοκαίρι, τότε μπορείτε να επιλέξετε ακόμα και την πιο φωτεινή και εξωτική απόχρωση του ντυσίματος.

Polixroma foremata4

Polixroma foremata5

Polixroma foremata6

Polixroma foremata7

Polixroma foremata8

Polixroma foremata9

Polixroma foremata10Πώς και με τι να φορέσετε ένα ανοιχτό πράσινο φόρεμα

Οι αποχρώσεις νέον φαίνονται πολύ συμφέρουσες στην εικόνα των λεπτών και με αυτοπεποίθηση γυναικών. Μερικές κυρίες επιλέγουν αυτή την απόχρωση αποκλειστικά σε βραδινά φορέματα για να ξεχωρίσουν σε ένα σημαντικό γεγονός. Μπορείς όμως να διαλέξεις και μια casual επιλογή για τον εαυτό σου, που πρέπει να φορεθεί με πέδιλα με τακούνι στο ίδιο χρώμα.

Polixroma foremata11Πώς και με τι να φορέσω ένα ροδακινί φόρεμα

Μια πολύ απαλή και ελκυστική ροδακινί απόχρωση θα εξευγενίσει την εικόνα ενός fashionista. Είναι καλύτερο να στοιχηματίσετε σε ένα μοντέλο από τούλι ή άλλο ελαφρύ ύφασμα, έτσι ώστε τα ελκυστικά διακοσμητικά στοιχεία να συμπληρώνουν το ροδακινί φόρεμα. Η ιδανική λύση είναι να επιλέξετε αξεσουάρ σε λευκό ή σε πιο ανοιχτό ροδακινί τόνο, έτσι ώστε οι λεπτομέρειες να μην συνδυάζονται με το ντύσιμο.

Polixroma foremata12Πώς και με τι να φορέσετε ένα μπλε φόρεμα

Ένα κομψό μπλε φόρεμα, ειδικά σε στενό στυλ, θα δημιουργήσει την τέλεια εικόνα μιας πολυτελούς fashionista. Αυτή η απόχρωση αναδεικνύει πολύ καλά τα ανοιχτόχρωμα μάτια και τα μαλλιά, κάνοντας την εικόνα πιο δυναμική και ακριβή. Δεν χρειάζεται να προσθέσετε αισθητές και φωτεινές λεπτομέρειες σε ένα τέτοιο φόρεμα, είναι καλύτερο να επιλέξετε κλασικά σε βασικές αποχρώσεις. Και μια ακόμη συμβουλή - φορέστε σανδάλια σε λακωνικό στυλ στα πόδια σας και αρνηθείτε τις τραχιές σόλες.

Polixroma foremata13

Polixroma foremata14Πώς και με τι να φορέσετε ένα σμαραγδένιο φόρεμα

Μια πολύτιμη απόχρωση μπορεί να σας τυλίξει με μια αύρα πολυτέλειας. Οι στυλίστες ξεχωρίζουν τα βελούδινα φορέματα σε σκούρα πράσινη απόχρωση. Αυτή η στολή δημιουργήθηκε για μια κοινωνική εκδήλωση ή μια επίσημη βραδιά. Σύμφωνα με τους κανόνες της σμαραγδένιας παλέτας, πρέπει να επιλέξετε χρυσές λεπτομέρειες, οι καφέ ή μπορντό τσάντες θα φαίνονται επίσης καλές. Είναι όμως πολύ σημαντικό για ένα τέτοιο φόρεμα να κάνει το τέλειο μακιγιάζ και χτένισμα.

Polixroma foremata15Πώς και με τι να φορέσετε ένα φιστίκι φόρεμα

Μια πιο απαλή σχετική απόχρωση του πράσινου είναι η καλύτερη για μια casual εμφάνιση. Φορέματα σε χρώμα φιστίκι, αν θέλετε, μπορούν να φορεθούν ακόμη και στο γραφείο, η απόχρωση δεν είναι λίγο χυδαία, και σε ορισμένα σημεία ακόμη και αυστηρή. Σύμφωνα με τα κλασικά, οι γυναίκες επιλέγουν ένα μονόχρωμο σύνολο, αλλά μπορείτε να προσθέσετε λεπτομέρειες σε ένα floral print.

Polixroma foremata16

Polixroma foremata17Πώς και με τι να φορέσετε ένα ασημί φόρεμα

Ένα flirty φόρεμα σε ασημί απόχρωση είναι σχεδιασμένο για κλαμπ ή πάρτι. Η σκιά φαίνεται καλύτερα σε φλερτ και κοντά μοντέλα, αυτό θα επιτρέψει σε μια γυναίκα να τονίσει τα λεπτά πόδια της και να κάνει την εικόνα κομψή και πρωτότυπη. Τα αξεσουάρ με βότσαλα και στρας φαίνονται πολύ όμορφα με ένα ασημί φόρεμα.

Polixroma foremata18Πώς και με τι να φορέσετε ένα μπορντό φόρεμα

Το ακριβό μπορντό χρώμα φαίνεται υπέροχο σε βραδινά φορέματα διακοσμημένα με αστραφτερά στοιχεία. Όχι λιγότερο όμως εντυπωσιακό είναι το μπορντό πλεκτό φόρεμα που μπορεί να φορεθεί όλο το χρόνο. Παπούτσια σε μαύρο, χρυσό επιλέγονται για φόρεμα σε μπορντώ απόχρωση, το ίδιο ισχύει και για αξεσουάρ.

Polixroma foremata19Πώς και με τι να φορέσετε ένα γκρι φόρεμα

Ένα γκρι φόρεμα μπορεί να επιλεγεί για συνηθισμένες βόλτες στην πόλη ή στο γραφείο. Όλα εξαρτώνται από το στυλ. Για παράδειγμα, ένα φόρεμα φούτερ με κορσέ θα τονίσει τη μέση και ταυτόχρονα θα νιώσει όσο πιο άνετα γίνεται.

Polixroma foremata20Πώς και με τι να φορέσετε ένα λιλά φόρεμα

Η απόχρωση θα τονίσει τη φιγούρα και τη μοντέρνα γεύση, αν επιλέξετε μια στολή σε στυλ λινό. Ωραία δείχνουν και τα φορέματα σε λιλά χρώμα για βραδινή εμφάνιση. Μεταξύ των αξεσουάρ, ποντάρετε σε λευκό και μοβ, δηλαδή παπούτσια, τσάντα και εξωτερικά ρούχα δεν πρέπει να συγχωνεύονται με το φόρεμα.

Polixroma foremata21

Polixroma foremata22Πώς και με τι να φορέσετε ένα κοραλί φόρεμα

Το κοράλλι δεν είναι τόσο επιθετικό όσο το κόκκινο, επομένως το φόρεμα είναι κατάλληλο για καθημερινή γκαρνταρόμπα. Τα κομψά μοντέλα σε στυλ εσωρούχων μπορούν να συνδυαστούν με κόκκινα αξεσουάρ, ενώ το χαλαρό στυλ εναρμονίζεται καλά με ψάθινες λεπτομέρειες και απλές σαγιονάρες.

Polixroma foremata23Πώς και με τι να φορέσετε ένα ροζ φόρεμα

Το στυλ Barbie είναι η επιλογή των τολμηρών, λαμπερών fashionistas που λατρεύουν να βρίσκονται στο προσκήνιο. Ένα ροζ βολάν φόρεμα ή ένα μοντέρνο φόρεμα με μήκος midi είναι οι τέλειες επιλογές για πάρτι. Αλλά ένα φόρεμα με ροζ floral print σε στυλ μολύβι μπορεί να επιλεγεί για μια ημερομηνία, η εικόνα σίγουρα θα τρελάνει έναν άντρα. Λεπτομέρειες σε διαφορετικό χρώμα δεν χρειάζονται εδώ, είναι προτιμότερο να επιλέγετε πάντα μια νικητήρια μονόχρωμη.

Polixroma foremata24

Polixroma foremata25Πώς και με τι να φορέσετε ένα μωβ φόρεμα

Η βαθιά μοβ απόχρωση στο φόρεμα κάνει τη γυναίκα να μοιάζει με πραγματική βασίλισσα. Δεν χρειάζεται να ανακατεύετε αυτό το ρούχο με ακατανόητες λεπτομέρειες και παπούτσια. Οι κομψές fashionistas επιλέγουν μπεζ, μαύρα ή λευκά αξεσουάρ και τα ίδια παπούτσια.

Polixroma foremata26

Polixroma foremata27Πώς και με τι να φορέσω ένα πορτοκαλί φόρεμα

Ένα φόρεμα σε πορτοκαλί απόχρωση φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον στην εικόνα μιας κυρίας. Αφενός είναι πιο κατάλληλο για καλοκαιρινές βόλτες, αφετέρου ένα πιο βραδινό στυλ θα σας επιτρέψει να επιλέξετε ένα ρούχο για ένα σημαντικό γεγονός. Ταιριάξτε το φόρεμα με ένα καπέλο και μια μικρή τσάντα για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση μιας εκλεπτυσμένης κυρίας.

Polixroma foremata28Πώς και με τι να φορέσετε ένα κόκκινο φόρεμα

Το κόκκινο είναι το χρώμα του πάθους, αν θέλετε να κατακτήσετε τους πάντες, τότε ένα κόκκινο φόρεμα είναι κατάλληλο για εσάς. Οι στυλίστες συμβουλεύονται να εγκαταλείψουν τη μίνι στολή σε κόκκινο χρώμα, διαφορετικά μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε ένα χυδαίο σύνολο. Μαύρες, λευκές, γυμνές αποχρώσεις - αυτά είναι τα χρώματα που είναι κατάλληλα για αξεσουάρ για ένα κόκκινο φόρεμα.

Polixroma foremata29

Polixroma foremata30Πώς και με τι να φορέσετε ένα τιρκουάζ φόρεμα

Τυρκουάζ απόχρωση μπορούν να επιλεγούν τόσο από μελαχρινές όσο και από ξανθές. Αυτό το χρώμα φαίνεται καλό στα βραδινά φορέματα, αλλά φαίνεται πιο ελκυστικό σε χαλαρά και καλοκαιρινά μοντέλα.

Polixroma foremata31Πώς και με τι να φορέσετε ένα κίτρινο φόρεμα

Να είστε αυτός που ανεβάζει τη διάθεση όλων γύρω σας. Πώς να το κάνετε - αγοράστε στον εαυτό σας ένα κίτρινο φόρεμα. Και όχι μόνο το μακρύ μοντέλο είναι ευπρόσδεκτο, τα κοντά και τα midi κομμάτια είναι στην τάση. Ένα κίτρινο φόρεμα φοριέται με μαύρα, μπλε παπούτσια, μερικές φορές επιλέγονται λευκά αξεσουάρ, αλλά η καλύτερη ιδέα είναι ένα total bow.

Polixroma foremata32

Polixroma foremata33Πώς και με τι να φορέσετε ένα μπλε φόρεμα

Η παραδεισένια παλέτα θα τονίσει το μαυρισμένο δέρμα ή θα δημιουργήσει μια εικόνα μιας κομψής κυρίας με ανοιχτόχρωμο τύπο. Κάθε μπλε φόρεμα είναι η ευκαιρία σας να γίνετε μια ευγενική πριγκίπισσα με ευαίσθητο χαρακτήρα. Τα μπλε, μπλε αξεσουάρ επιλέγονται από τις λεπτομέρειες, αν η στολή είναι καλοκαιρινή, τότε μπορείτε να παραλάβετε ύφασμα, ψάθινα καπέλα και τσάντες.

Polixroma foremata34

Polixroma foremata35Ένα πολύχρωμο και λαμπερό φόρεμα πρέπει να υπάρχει στην γκαρνταρόμπα σας και όχι μόνο ένα. Τα πιο ιριδίζοντα μοντέλα μπορούν εύκολα να κάνουν την εμφάνισή σας όχι μόνο κομψή, αλλά και την πιο ελκυστική και παιχνιδιάρικη. Επιλέξτε μόνοι σας μοντέλα που μπορούν να φτιάξουν τη διάθεση σας και όλο το περιβάλλον.

Πηγή: https://krasotka.cc/moda-i-stil/garderob/kak-i-s-chem-nosit-tsvetnye-i-yarkie-platya