LOGO1


Το ευγενές και status taupe χρώματος είναι από καιρό δημοφιλές στον κόσμο της μόδας.

Xroma status taupe2Αυτή η απόχρωση λατρεύεται να φορείτε όχι μόνο το χειμώνα, αλλά και το καλοκαίρι. Ο τόνος αποτελείται από γκρι και καφέ αποχρώσεις, επομένως μπορεί εύκολα να ονομαστεί η βάση. Σύμφωνα με τους στυλίστες, το status taupe είναι η πιο trendy απόχρωση του 2023.

Xroma status taupe3

Xroma status taupe4Περιεχόμενο

  • Πώς να φορέσετε ένα γκρι φούτερ το καλοκαίρι
  • Τι να φορέσετε με ένα status taupe σακάκι το καλοκαίρι
  • Πώς να φορέσετε ένα γκρι πουλόβερ το καλοκαίρι
  • Πώς να φορέσετε ένα γκρι πουκάμισο το καλοκαίρι
  • Τι να φορέσετε με μια γκρι ζακέτα το καλοκαίρι
  • Πώς να φορέσετε status taupe παντελόνια το καλοκαίρι

Πώς να φορέσετε ένα γκρι φούτερ το καλοκαίρι

Μια σπορ εμφάνιση φαίνεται πολύ πιο ενδιαφέρουσα αν επιλέξετε ένα κομμάτι στο χρωματιστό status taupe. Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στο hoodie σε αυτή την απόχρωση, το πράγμα εναρμονίζεται καλά με το λευκό παντελόνι, αθλητικό και επαγγελματικό.

Xroma status taupe5Τι να φορέσετε με ένα status taupe σακάκι ή σακάκι το καλοκαίρι

Ένα flirty taupe jacket θα αναδείξει την καθημερινή σας εμφάνιση. Μπορείτε να φορέσετε οποιοδήποτε τζιν παντελόνι και ένα φανελάκι, και ένα ταπ σακάκι θα κάνει την εμφάνιση κομψή.

Xroma status taupe6Πώς να φορέσετε ένα γκρι πουλόβερ το καλοκαίρι

Τα ελκυστικά πουλόβερ, τα πουλόβερ, οι μπλούζες και άλλα πουλόβερ σε γκρι χρώμα θα είναι μια εναλλακτική λύση σε άλλες επαγγελματικές λεπτομέρειες. Φοριούνται με φούστες και παντελόνια, τζιν και σορτς.

Xroma status taupe7Πώς να φορέσετε ένα γκρι πουκάμισο το καλοκαίρι

Ένα ζεστό πουκάμισο σε γκρι χρώμα θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε μια εικόνα για μια βραδινή βόλτα το καλοκαίρι. Επιλέξτε ένα μονόχρωμο ή total look σε αυτή την απόχρωση για να δουν όλοι το στυλάτο γούστο σας.

Xroma status taupe8Τι να φορέσετε με μια γκρι ζακέτα το καλοκαίρι

Μια ανοιχτόχρωμη καλοκαιρινή ζακέτα σε μπεζ χρώμα διασφαλίζει ότι όλα από κάτω θα δείχνουν αρμονικά. Η σκιά θεωρείται καθολική, επομένως με αυτήν μπορείτε να συλλέγετε εικόνες για κάθε μέρα.

Xroma status taupe9Πώς να φορέσετε status taupe παντελόνια το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι αξίζει να μαζέψετε ένα παντελόνι στο χρώμα του γκρι. Μπορεί να είναι τόσο δερμάτινα μοντέλα όσο και προϊόντα ελαφρού υφάσματος. Και φοριούνται με μαύρα ή άσπρα τοπ και σακάκια.

Xroma status taupe10Αν πιστεύετε ότι το γκρι και το καφέ είναι όμορφες αποχρώσεις, αλλά τα βρίσκετε λίγο βαρετά, τότε δώστε προσοχή στο status taupe. Αυτή η ευγενής και λακωνική απόχρωση δημιουργεί εικόνες από τις οποίες είναι αδύνατο να ξεκολλήσεις τα μάτια σου.

Πηγή: https://krasotka.cc/moda-i-stil/garderob/s-chem-nosit-tsvet-taup-letom