LOGO1


Η καλοκαιρινή διάθεση έχει ήδη φτάσει, κάτι που σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας.

Foysta louloudia2Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια λαμπερή και στιλάτη φούστα με λουλούδια, που βρίσκεται στις παγκόσμιες τάσεις για αρκετές σεζόν στη σειρά.

Περιεχόμενο

  • Φούστα με λουλούδια + φωτεινή μπλούζα
  • Φούστα με λουλούδια + πουλόβερ ή σακάκι
  • Φούστα με λουλούδια + τοπ
  • Φούστα με λουλούδια + τζιν
  • Φούστα με λουλούδια + μπλουζάκι

Φουσκωτές, ίσιες, κοντές ή πλισέ - η επιλογή των φούστες με φλοράλ print είναι τεράστια, δεν έχετε παρά να επιλέξετε το μοντέλο που ταιριάζει στη σιλουέτα σας και να μάθετε με τι είναι καλύτερο να τη φορέσετε.

Foysta louloudia3

Foysta louloudia4Φούστα με λουλούδια + φωτεινή μπλούζα

Τα λουλούδια στη φούστα μπορεί να είναι οποιαδήποτε: ογκώδη, μικρά, φωτεινά, σε σιωπηλά χρώματα.

Foysta louloudia5Επίσης, το μήκος του προϊόντος δεν έχει σημασία. Σημασία έχει μόνο να σου αρέσει η φούστα. Συνδυάστε το πολύχρωμο μοντέλο με την ίδια εξωτική μπλούζα για μια καλοκαιρινή και ανεβαστική εμφάνιση.

Foysta louloudia6

Φούστα με λουλούδια + πουλόβερ ή σακάκι

Ο αρχικός συνδυασμός μιας φούστας με λουλούδια και ένα απαλό πουλόβερ θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε την εικόνα μιας ευγενικής και ονειροπόλας κυρίας.

Foysta louloudia7Οι φούστες από σιφόν και τούλι, οι οποίες είναι διακοσμημένες με όχι πολύ πιασάρικα λουλούδια, είναι οι πιο κατάλληλες για ένα πλεκτό προϊόν.

Foysta louloudia8Φούστα με λουλούδια + τοπ

Για την καλοκαιρινή σεζόν, μπορείτε να επιλέξετε ένα τοπ για φούστα με λουλούδια.

Foysta louloudia9Μπορεί να είναι ένα μοντέλο με βολάν και κυματισμούς, ένα κοντό crop top, όπως ένα μπλουζάκι, ή μια σαγηνευτική επιλογή στα λουράκια σε στυλ εσωρούχων.

Foysta louloudia10Φούστα με λουλούδια + τζιν

Αυτή η ρουστίκ εμφάνιση θα είναι πολύ δημοφιλής αυτό το καλοκαίρι. Πρέπει να επιλέξετε μια φούστα, κατά προτίμηση μακριά, με ένα μικρό λουλουδάτο μοτίβο, που θα φανεί υπέροχα με το μοντέρνο τζιν. Μπορείτε να συμπληρώσετε την εικόνα με αθλητικά παπούτσια και ένα ψάθινο καπέλο.

Foysta louloudia11Φούστα με λουλούδια + μπλουζάκι

Για να μην φαίνεται πολύ επιτηδευμένη μια φούστα με λουλούδια, επιλέξτε ένα μπλουζάκι από ζέρσεϊ για αυτό. Είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα μονόχρωμο μοντέλο στο χρώμα που υπάρχει στη φούστα. Λόγω αυτού του συνδυασμού, η στολή θα αποδειχθεί πολύ απαλή, επομένως μπορεί να φορεθεί όχι μόνο για περπάτημα, αλλά και για το γραφείο, όπου ορίζεται ένας όχι πολύ αυστηρός κώδικας ενδυμασίας.

Foysta louloudia12Μια φούστα με λουλούδια είναι ένα fashion hit της καλοκαιρινής σεζόν. Μια μεγάλη ποικιλία μοντέλων επιτρέπει στις γυναίκες να συγκεντρώσουν μια εικόνα από την οποία αναδύεται μια αύρα ζεστασιάς και καλής διάθεσης. Όταν επιλέγετε μια φλοράλ φούστα για τον εαυτό σας, σκεφτείτε γοητευτικά με τι θα τη φορέσετε.

Πηγή: https://krasotka.cc/moda-i-stil/garderob/s-chem-nosit-yubku-s-tsvetami