LOGO1


Σίγουρα έχετε ακούσει ότι το κίτρινο είναι πλέον στην κορυφή της δημοτικότητας. Δεν είναι εύκολο.

Kalokerina kitrina2Άλλωστε, η καυτή εποχή απαιτεί απλά αραιωτικά φιόγκους με φωτεινές παλέτες που κάνουν κάθε γυναίκα το επίκεντρο της προσοχής.

Kalokerina kitrina3https://www.instagram.com/jessicawang/

Αν θέλεις και εσύ να γίνεις πιο λαμπερή αυτό το καλοκαίρι, σου προτείνουμε να δεις μοδάτες καλοκαιρινές εμφανίσεις σε κίτρινο χρώμα που θα σε εμπνεύσουν να δημιουργήσεις τα δικά σου προσωπικά αριστουργήματα.

Kalokerina kitrina4https://www.instagram.com/jessicawang/

Kalokerina kitrina5https://www.instagram.com/victoria_fox0001/

Για να γίνετε μια πραγματικά στιλάτη καλλονή αυτό το καλοκαίρι, σας προτείνουμε να προσθέσετε ένα κίτρινο φόρεμα στην γκαρνταρόμπα σας. Το τελευταίο θα πρέπει να επιλέγεται ανάλογα με τα χαρακτηριστικά της φιγούρας σας.

Kalokerina kitrina6https://www.instagram.com/victoria_fox0001/

Kalokerina kitrina7https://www.instagram.com/victoria_fox0001/

Kalokerina kitrina8https://www.instagram.com/jessicawang/

Kalokerina kitrina9https://www.instagram.com/maryorton/

Kalokerina kitrina10https://www.instagram.com/oliviarink/

Συλλέγοντας ένα σετ με ένα φόρεμα, μπορείτε να συνδυάσετε το τελευταίο με ένα σακάκι, σακάκι ή σακάκι. Σε αυτή την περίπτωση, θα αποκτήσετε ένα ακόμα πιο ενδιαφέρον σύνολο. Μην ξεχνάτε εδώ και τα αξεσουάρ, τα οποία επιλέγονται ανάλογα με την περίσταση. Για παράδειγμα, τα clutches είναι τέλεια για μια βραδινή έξοδο, ενώ για την καθημερινότητα είναι προτιμότερο να στραφείτε σε μια άνετη tote bag ή ψάθινα μοντέλα.

Kalokerina kitrina11https://www.instagram.com/jessicawang/

Θέλετε να δημιουργήσετε ένα ενδιαφέρον σύνολο για τις εργάσιμες ημέρες; Στη συνέχεια, θα πρέπει να στραφείτε σε ένα αυστηρό επαγγελματικό κοστούμι παντελονιού σε κίτρινο χρώμα. Ένα παρόμοιο ρούχο μπορεί να διακοσμηθεί με κομψά παπούτσια, ένα clutch ή μια tote bag.

Kalokerina kitrina12https://www.instagram.com/jessicawang/

Kalokerina kitrina13https://www.instagram.com/alexandralapp_/

Νεαρές κυρίες με τέλειο σώμα μπορούν να καυχηθούν με ασφάλεια για αυτές σε ένα πάρτι ή στην καθημερινή ζωή. Σε αυτή την περίπτωση, αρκεί να αγοράσετε ένα κομψό crop top, καθώς και μια κίτρινη pencil φούστα. Οι ειδικοί προσφέρουν να συμπληρώσουν το σετ με μπεζ σανδάλια και την ίδια μικρή τσάντα.

Kalokerina kitrina14https://www.instagram.com/micahgianneli/

Αντί για ένα crop top, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα φωτεινό ζιβάγκο, το οποίο θα λειτουργήσει τέλεια με μια εφαρμοστή midi φούστα με κίτρινο print.

Kalokerina kitrina15https://www.instagram.com/micahgianneli/

Όταν ετοιμάζετε τη βαλίτσα σας για χαλάρωση δίπλα στη θάλασσα, σας συμβουλεύουμε να προσθέσετε ένα κομψό crop top και μια φούστα σιφόν μέχρι το πάτωμα. Ο κίτρινος χρωματισμός αυτών των ρούχων θα προσθέσει χυμότητα και στυλ στο σετ σας.

Kalokerina kitrina16https://www.instagram.com/cristinasurdu/

Μια πιο άνετη εμφάνιση για την καθημερινή ζωή μπορεί να επιτευχθεί με ένα κίτρινο πουκάμισο φόρεμα, το οποίο συνδυάζεται καλύτερα με άνετες σαγιονάρες, ψάθινο καπέλο και τσάντα ώμου.

Kalokerina kitrina17https://www.instagram.com/cristinasurdu/

Μοντέρνες καλοκαιρινές εμφανίσεις σε κίτρινο: οι πιο όμορφες ιδέες

Kalokerina kitrina18https://www.instagram.com/oliviarink/

Kalokerina kitrina19https://www.instagram.com/victoria_fox0001/

Kalokerina kitrina20https://www.instagram.com/victoria_fox0001/

Kalokerina kitrina21https://www.instagram.com/micahgianneli/

Kalokerina kitrina22https://www.instagram.com/alexandralapp_/

Οι μοντέρνες καλοκαιρινές εμφανίσεις σε κίτρινο χρώμα μπορούν να γίνουν σε μεγάλη ποικιλία στυλ. Μην φοβάστε να πειραματιστείτε και να εντυπωσιάσετε το περιβάλλον σας με την αίσθηση της γεύσης σας.

Πηγή: https://krasotka.cc/moda-i-stil/garderob/modnye-letnie-obrazy-v-zheltom-tsvete