LOGO1


Η τριχοφυΐα στο πρόσωπο ενός άνδρα αποτελεί μία τάση που επιλέγουν ολοένα και περισσότεροι άνδρες τα τελευταία χρόνια.

Moysia prosopo102Το να επιλέξεις όμως, ποια γένια ή ποιο μουστάκι του ταιριάζει δεν είναι και εύκολη υπόθεση.

Σίγουρα αποτελούν ένα υπέροχο τρόπο να κρύψει μερικά χαρακτηριστικά του προσώπου του που δεν του αρέσουν ιδιαίτερα, αλλά μπορούν επίσης να τονίσουν και εκείνα τα χαρακτηριστικά που λατρεύει επάνω του.
Πρώτα να σκεφτείς το σχήμα που έχει το πρόσωπο του για να επιλέξεις το καλύτερο στυλ για εκείνων.

Οβάλ σχήμα προσώπου
Moysia prosopo103Αν έχει οβάλ σχήμα προσώπου, τότε είναι πολύ τυχερός. Ταιριάζουν τα περισσότερα στυλ, καθώς μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε μουστάκι αλλά και μούσια διαφόρων στυλ.

Moysia prosopo104Το μόνο που πρέπει να τον ενημερώσεις ότι πρέπει να καθαρίζει συχνά σε σένα τα ζυγωματικά του.
Τριγωνικό σχήμα προσώπου
Moysia prosopo105Για να διατηρήσεις τις ισορροπίες και να έχει το μέτωπο και το πηγούνι του τις σωστές αναλογίες, τότε πρέπει να επιλέξεις για εκείνων ένα κοντό μούσι διατηρώντας καθαρό το λαιμό και το σαγόνι του.
Moysia prosopo106Τετράγωνο σχήμα προσώπου
Moysia prosopo107Το τετράγωνο σχήμα προσώπου απαιτεί και ένα κοντό, αλλά «πλούσιο» μούσι, το οποίο θα τονίσει το τετράγωνο πρόσωπο του. Ένα άλλο στυλ που μπορείς να δοκιμάσεις είναι να του αφήσεις μουστάκι ή ένα μουσάκι, το οποίο μπορεί επίσης να κολακέψει το πρόσωπο του.

Moysia prosopo108Απλά σε αυτή την περίπτωση καλό θα ήταν να έχει το λαιμό και τη γραμμή του σαγονιού του ξυρισμένα.
Στρόγγυλο σχήμα προσώπου
Moysia prosopo109Αν έχει στρογγυλό σχήμα προσώπου, τότε θα πρέπει να προσπαθήσεις να προσθέσεις μήκος στο κάτω μέρος. Γι’ αυτό το λόγο καλό θα ήταν να προτίνεις να αφήσει τα γένια του να μεγαλώσουν.

Moysia prosopo110Προσπάθησε μάλιστα να συνδυάσεις αυτό το στυλ με ένα κούρεμα που έχει όγκο στο επάνω μέρος του κεφαλιού του, και θα έχει το απόλυτο στυλ.
Πηγή: https://www.the-man.gr

Moysia prosopo111