LOGO1


Δελτίο Τύπου «Η παραλία της Χαλκίδας γέμισε στυλ, μουσική και λαμπερά χρώματα στο Fashion and Music Megashow του IEK PRAXIS (www.iekpraxis.gr) το βράδυ της Παρασκευής 15 Ιουνίου μπροστά από το Κόκκινο Σπίτι.

Megashow IEK PRAXIS2

Ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα που συνδύασε την κομμωτική και την αισθητική με την ιστορία της μουσικής.
Οι σπουδαστές των σχολών κομμωτικής και αισθητικής ΙΕΚ PRAXIS σε συνεργασία με τη σχολή χορού 4Dance Σχολή και την FKMB Productions, με την βοήθεια της Redken Foundation παρουσίασαν έναν σόου όπου η Latin, Rock, Punk, Disco και Metal μουσική συνάντησε τις εκπληκτικές δημιουργίες των σπουδαστών.
Megashow IEK PRAXIS3
Megashow IEK PRAXIS4
Η εφηβική θεατρική ομάδα SMARTIES παρουσίασε επιλεγμένα κομμάτια από την παράσταση Grease. Η βραδιά έκλεισε με τις δυνατές ροκ μουσικές του Νίκου Παχή (ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ seeΜΠΑΝΤΑ).
Megashow IEK PRAXIS5
Megashow IEK PRAXIS6
Megashow IEK PRAXIS7
Μια εναλλακτική πρόταση για την πόλη μας. Είχε κάτι απ’ όλα και για όλους: fashion show, θεατρική παράσταση και ροκ συναυλία.
Megashow IEK PRAXIS8
Megashow IEK PRAXIS9
Σαν ΙΕΚ PRAXIS θέλουμε να εμπνεύσουμε τους νέους να δώσουν αξία στα όνειρά τους μέσω της εκπαίδευσης. Έτσι με το Fashion and Music Megashow δείξαμε τόσο το ταλέντο των σπουδαστών μας αλλά και το ότι η μόδα και το στυλ είναι κάτι ζωντανό που εξελίσσεται και, όπως η μουσική, μας συντροφεύει στις δυνατότερες στιγμές της ζωής μας.»
Megashow IEK PRAXIS10
Megashow IEK PRAXIS11
Event info
Τίτλος: ΙΕΚ PRAXIS Fashion and Music Megashow
Ημερομηνία: Παρασκευή 15 Ιουνίου 20:30
Περιοχή: Μπροστά από το Κόκκινο Σπίτι
Megashow IEK PRAXIS12
Σελίδες: https://www.iekpraxis.gr/nea/fashion-and-music-megashow-iek-praxis-halkida-1506
https://www.iekpraxis.gr/nea/fashion-and-music-megashow-backstage
www.iekpraxis.gr