LOGO1


Τα στελέχη της ΚΥΑΝΑ, συνοδεία του κ. Γιάννη Βασιλειάδη, κύριου χορηγού της ομάδας, και οι αθλήτριες του τμήματος μπάσκετ γυναικών ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ,…


ΚΥΑΝΑ telos2
συνοδεία του Γενικού Αρχηγού, κ. Βασίλη Αγγελίδη και του προπονητή κ. Βασίλη Μασλαρινού, μοίρασαν δώρα στα μικρά παιδιά.
ΚΥΑΝΑ telos3
ΚΥΑΝΑ telos4
Την ΚΥΑΝΑ και την αντιπροσωπεία του ΠΑΟΚ υποδέχτηκε η Διοίκηση του ιδρύματος μαζί με το προσωπικό, οι οποίοι, αφού ευχαρίστησαν την ΚΥΑΝΑ για την κοινωνική της ευαισθησία, ξενάγησαν τα στελέχη και την ομάδα στους χώρους του ιδρύματος και ενημέρωσαν για το έργο που επιτελείται εκεί.
ΚΥΑΝΑ telos5
ΚΥΑΝΑ telos6
Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας ΚΥΑΝΑ και κύριος χορηγός της ομάδας, κ. Γιάννης Βασιλειάδης, δήλωσε αποκλειστικά: «Εμείς προσπαθούμε να δείχνουμε πάντα το κοινωνικό πρόσωπο, αλλά τώρα ένας λόγος παραπάνω, μιας και έρχονται Χριστούγεννα. Ειδικά στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε τέτοιες πράξεις είναι άξιες να πραγματοποιούνται από τον καθένα από εμάς και έτσι, εμείς αποφασίσαμε να προσφέρουμε στον Άγιο Στυλιανό. Το προσωπικό μάς υποδέχθηκε και μάς ξενάγησε στους χώρους του βρεφοκομείου, ενώ τα παιδιά χάρηκαν πολύ με τα δώρα που τους προσφέραμε και ήρθαν με πολλή διάθεση κοντά σε εμάς και στις παίκτριες του ΠΑΟΚ για παιχνίδι. Ήταν πολύ μεγάλη χαρά και συγκίνηση για εμάς που προσφέραμε μία ψυχική ανάταση σε αυτά τα παιδιά.»
ΚΥΑΝΑ telos7
ΚΥΑΝΑ telos8
Ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας, κ. Βασίλης Αγγελίδης, δήλωσε: «Kάθε χρόνο πραγματοποιούμε μία κοινωνική ενέργεια μαζί με τον κ. Βασιλειάδη, ο οποίος βρίσκεται πάντα στο πλευρό μας σε τέτοιες πράξεις ανθρωπιάς. Φέτος επιλέξαμε να επισκεφθούμε τον Άγιο Στυλιανό και είμαι πολύ συγκινημένος που πραγματοποιήσαμε μία τέτοια επίσκεψη, δίνοντας χαρά στα παιδιά με την παρουσία μας και τα δώρα που τους προσφέραμε. Τα παιδιά αυτά μεγαλώνουν με πολλή αγάπη, φροντίδα και ζεστασιά και όντως αυτοί οι άνθρωποι είναι ήρωες στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε! Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Άγιο Στυλιανό, για την πρόσκληση και τη φιλοξενία. Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να δείχνουμε το κοινωνικό πρόσωπο της ομάδας.»
ΚΥΑΝΑ telos9
ΚΥΑΝΑ telos10
Ο προπονητής της ομάδας, κ. Βασίλης Μασλαρινός, ανέφερε: «Αποφασίσαμε σαν ομάδα μαζί με τον κ. Βασιλειάδη, φέτος τα Χριστούγεννα, να επισκεφθούμε τον Άγιο Στυλιανό, όπου και προσφέραμε δώρα στα παιδιά και είδη πρώτη ανάγκης που σίγουρα χρειάζονται στις δύσκολες εποχές που διανύουμε. Τη στήριξή μας πρέπει να τη δείχνουμε όλο τον χρόνο, αλλά αυτές τις γιορτινές μέρες θεωρώ πως πρέπει λίγο παραπάνω. Εύχομαι σε όλους να έχουν υγεία και σε αυτά τα παιδιά να είναι ευτυχισμένα!»
ΚΥΑΝΑ telos11
ΚΥΑΝΑ telos12
Θεσσαλονίκη, 19 Δεκεμβρίου 2016
Δημοτικό Βρεφοκομείο Άγιος Στυλιανός

ΚΥΑΝΑ telos13